• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Žieminė apranga

Žieminė apranga 2012-11-01 14:22 #68759

• mepsiukas
  • mepsiukas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 341
  • Gauta padėkų: 330
As ji tik iki -5 salcio nesiosiu ziema, taip salta pavasari ir velyva rudeni.As irgi ieskojau kazko lengvo ir kad lietaus pralaidumas butu zemas, ji radau tik Barsausko gatveje zveju parduotuveje Zvejoklis.
kol krutu, tol zvejosiu
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Žieminė apranga 2012-11-01 14:50 #68765

• zulikas
  • zulikas avataras
  • Rimtas žvejys
  • kibo vakar, kibs rytoj, bet ne siandien
  • Žinutės: 1167
  • Gauta padėkų: 790
Dolcas parašė:
Nepamirškite gerbiamieji, kad šiuolaikiniai kostiumai derinami prie apatinių rūbų.Tas pats liečia apatinius prie viršutinių.Pirkite taip, kaip rekomenduoja gamintojas.Nieko nereiškia viršutinis drabužis jei jūs po apačia vilkėsite 2 megztinius ir tt.Tiek kostiumai, tiek apatiniai tikrai yra išbandyti pačio gamintojo ir nei viena rimta firma šūdo nestums :tut: Šūdą sustumiame mes patys dėl savo neišmanymo.Nusiperka žmogelis kostiumą už 1000lt. ir galvoja, kad nesušals :cheer: Naivu.Kaina žinoma savo sako, bet tikrai galima tilpti į normalius rėmus.
na drysciau nesutikt su tavim nes nenaudoju jokiu pirmu ten sluoksniu ir t.t. uzsimetu paprastas treningines po apacia maikute megstinukas ir ant virsaus kostiumas ir vargo nematau nors zvejojau visokiu oro nuo lietaus iki -20 ir :good: beja ir nereik ten jokiu tukstanciu moket bent jau mano patirtis tokia :good:

Žieminė apranga 2012-11-01 14:52 #68766

• zulikas
  • zulikas avataras
  • Rimtas žvejys
beja gal kas galetu rekomenduot tikrai siltas ziemines pirstines bet negremezdiskas kokias :lol:

Žieminė apranga 2012-11-01 15:30 #68770

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Pagal kainą DAM, Tikrai gana normalios.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Žieminė apranga 2012-11-01 15:53 #68779

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Arutis parašė:

Nu-u-u-u tu čia ir užlenkei... :unsure: Ko gero pas tave toks ir yra... :unsure: :evil:

Kas pas mane yra nesvarbu, ne apie tai kalba :pop: Aš kitką norėjau pasakyti, kad geras daiktas pigus nebūna.Tikrai iki štukos gero žieminio kostiumo nepaimsi :tut: Tačiau šiuo atveju Mepsiukas žinojo ko jam reikia ir nusipirko už atitinkamas babkes :lalk:

: Žieminė apranga 2012-11-01 18:38 #68837

• zulikas
  • zulikas avataras
  • Rimtas žvejys
nu kaip nepaimsi nors ziurint ka tu skaitai geru

: Žieminė apranga 2012-11-01 18:46 #68840

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
SIGUTIS parašė:
Arutis parašė:

Nu-u-u-u tu čia ir užlenkei... :unsure: Ko gero pas tave toks ir yra... :unsure: :evil:

Kas pas mane yra nesvarbu, ne apie tai kalba :pop: Aš kitką norėjau pasakyti, kad geras daiktas pigus nebūna.Tikrai iki štukos gero žieminio kostiumo nepaimsi :tut: Tačiau šiuo atveju Mepsiukas žinojo ko jam reikia ir nusipirko už atitinkamas babkes :lalk:

Sigi, jei tokio daikto neturi - tai ir rekomenduot nėra reikalo... :nu: 1500 pinigų ne kiekvienas per mėnesį uždirba - smeigei kaip iešmu per kiaušus... :cha: ;) :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, dainiuška, TADZIUS

Žieminė apranga 2012-11-01 19:28 #68849

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
"Neturi pinigų - nesiženyk" taip rodos sakoma. Suprantama, kad kiekvienas perkamės inventorių, priedus pagal galimybes, bet šiuo atveju kalbu ne ką galime įpirkti, o kiek kainuoja panašiai geri daiktai. Na, o dėl rekomendacijų tai kada bus reikalas tada bus ir kalba :lalk:

Žieminė apranga 2012-11-01 19:30 #68851

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1272
  • Gauta padėkų: 755
zulikas parašė:
beja gal kas galetu rekomenduot tikrai siltas ziemines pirstines bet negremezdiskas kokias :lol:
na zulikas jei pas tave varles kraujas jokios nepades na as kolkas galiu su nujautais pirstiniu galiukais iki -15 drasiai sedet jei stiprus vejas iki-10 o siaip silciausios tos gremesdiskos ir kumstines :good:

Žieminė apranga 2012-11-02 06:10 #68875

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
SIGUTIS parašė:
"Neturi pinigų - nesiženyk" taip rodos sakoma. Suprantama, kad kiekvienas perkamės inventorių, priedus pagal galimybes, bet šiuo atveju kalbu ne ką galime įpirkti, o kiek kainuoja panašiai geri daiktai. Na, o dėl rekomendacijų tai kada bus reikalas tada bus ir kalba :lalk:

Žmogus, kuris žiemą nuo ledo žvejoja du kartus, ir tai pavasariop, kai būna pliusinė temperatūra, geriausiai žino, kiek kainuoja geras žieminis kostiumas :clap: :good: Šiek tiek juokinga :cha:
Jums padėkojo šie nariai: Arutis, TADZIUS

Žieminė apranga 2012-11-02 06:31 #68878

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
Labai geras straipsnelis apie aprangą:

www.museline.lt/?p=255#more-255

Atmetant parašiusiojo proteguojamas firmas, visvien eina susidaryti įspūdį, kas su kuo valgoma :good:
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, baubas, zulikas

Žieminė apranga 2012-11-02 07:53 #68883

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
dainiuška parašė:

Žmogus, kuris žiemą nuo ledo žvejoja du kartus, ir tai pavasariop, kai būna pliusinė temperatūra, geriausiai žino, kiek kainuoja geras žieminis kostiumas :clap: :good: Šiek tiek juokinga :cha:

Ne išvykų kiekis ant ledo apsprendžia kostiumo kokybę, o pinigų ir domėjimosi tuo ar kitu daiktu aspektai :tut: Medžiagos tankis, pralaidumas orui, lietui, firma gaminanti rūbus, draugų pastabos nešiojant tą ar kitą gaminį bei pn. kriterijai bent man sudaro visą apibendrinimo ir sprendimo priėmimo visumą :good: :clap: Mano nuomonė nebūtinai turi sutapti su kitų nuomone, bet gal sutiksite su šiais argumentais :lalk:

Žieminė apranga 2012-11-02 09:57 #68893

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
SIGUTIS parašė:
dainiuška parašė:

Ne išvykų kiekis ant ledo apsprendžia kostiumo kokybę, o pinigų ir domėjimosi tuo ar kitu daiktu aspektai :tut: Medžiagos tankis, pralaidumas orui, lietui, firma gaminanti rūbus, draugų pastabos nešiojant tą ar kitą gaminį bei pn. kriterijai bent man sudaro visą apibendrinimo ir sprendimo priėmimo visumą :good: :clap: Mano nuomonė nebūtinai turi sutapti su kitų nuomone, bet gal sutiksite su šiais argumentais :lalk:

Su tavim ginčytis - laiko švaistymas :) Geriau pateiktum nuorodą superinio kostiumo už 1500 Lt ir daugiau - įvertinsime ;)
Jums padėkojo šie nariai: saulius67, Maironis

Žieminė apranga 2012-11-02 16:53 #68916

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
SIGUTIS parašė:
...... Medžiagos tankis, pralaidumas orui, lietui, firma gaminanti rūbus, draugų pastabos nešiojant tą ar kitą gaminį bei pn......
Medziagos tankis- ka jis turi bendro su rubu siltumu ir patogumu?!?!Kad kaina kelia,tai turbut taip.
Pralaidumas orui - velgi rubu savybe,kelianti gaminio kaina,o naudos duodanti ne visais atvejais.Pilna zieminiu kostiumu su "kvepavimo" funkcija kainu intervale 300-850lit.
Nelaidus vandeniui - kiek jau to lietaus ziema ant eketes zvejodami gaunate?Velgi pasirinkimas kostiumu su sia savybe gana platus.
Draugu pastabos - deja,sis punktas,kuo toliau,tuo reciau bepasiteisina.Pastoviai nauji prekiu modeliai"stampuojami",vis ka nors nauja gamintojai "atranda" ir paleidzia i apyvarta,o ankstesni modeliai nebegaminami.Sigucio amziaus zmones zieminius kostiumus tikrai nedaznai juos keicia naujais,tai kokios"vertingos"informacijos gali tiketis?!?!Apie nebegaminamus modelius????Ar pasakys,kad,va,Norfin geri,nes tos firmos kostiuma uz 1500 nesioja,o koks Behr ir kiti shuds.Velgi,kiekviena firma turi ivairiu komplektu,skirtingoms oro temperaturoms,reikia tik pasirinkti tinkama,atsizvelgiant i kaina/kokybe.
Dauguma zieminiu ivairiu gamintoju rubu labai panasus,skiriasi tik rubu dizainas.Kartais,net tie patys rubai buna,o tik etiketes skirtingos.Isimtis,gal tik Norfin ir kitos firmos,kurios gamina konkreciai vien tik rubus zvejams.O tos firmos,kurios ir zukles inventoriu gamina,tai ju rubai daugiau maziau panasus ir i kitu firmu gaminius.
Cia tik mano nuomone,kuria susidariau ne karta rubus ziuredamas ir ciupinedamas.Nebutina su mano nuomone sutikti.
Astrus....
Jums padėkojo šie nariai: Arutis, Dolcas

Žieminė apranga 2012-11-02 18:19 #68942

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1254
  • Gauta padėkų: 427
beprasmiska kalba, turiu norfino kostiuma ir apatini kostiuma, bendra suma 680 ir zvejoju jau 2 metai su juo, salciu papuole ivairiu maximumas man atrodo buvo ant kursmariu pernais 24 laipsniukai zemiau nulio ir nei to komforto truksta nei brangu ir juo labiau nesalta...mates zveju seneliu su vatufkem ir jos ne 1500 kainuoja tikrai :lol: prasega diedukas ta vatufke net garas eina o ir eketes grezia neprasciau nei jaunuolis :yes: taip kad verdiktas manau aiskus

Žieminė apranga 2012-11-08 15:34 #69351

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
dainiuška parašė:

Su tavim ginčytis - laiko švaistymas :) Geriau pateiktum nuorodą superinio kostiumo už 1500 Lt ir daugiau - įvertinsime ;)

Yra ne viena ir ne dvi firmos kurios tikrai turi ką pasiūlyti tik ne visos kainas rodo.Atskirų modelių kaina siekia iki 6000 litų, bet yra ir pigesnių ir taip pat neblogų kitų gaminių.Kalbu apie tokias firmas kaip Sundridge, Baffin, Nexus, Shimano, Seafox, Daiwa ir pn.O keletos firmų įkeliu foto.Prašom, kritikuoti, aptarinėti.Aš būtent apie tokius rimtus rūbus rašiau, o ne apie 500litų vertės niekalus.Atsiprašau, bet kaip kaž kas minėjo jog mėgstu ginčytis tai tiesa tik aš argumentuoju savo žodžius, o dabar norisi specų - kritikų dėmesio.Mano nuomonė nebūtinai turi sutapti nes tai viso labo tik išsakyta vieno asmens nuomonė.Su pagarba :lalk:

Paskutinis taisymas: 2012-11-08 15:43 nuo nėra.

Žieminė apranga 2012-11-08 15:45 #69352

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
Tai dabar prašau argumentų - kuo tamstos nurodyti kostiumai geresni už "niekalus" iki 1000 Lt, pvz., šį:

www.fema-zukle.lt/index.php?route=product/product&path=15_71_1073&product_id=4448

Žieminė apranga 2012-11-08 15:50 #69353

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
dainiuška parašė:
Tai dabar prašau argumentų - kuo tamstos nurodyti kostiumai geresni už "niekalus" iki 1000 Lt, pvz., šį:

www.fema-zukle.lt/index.php?route=product/product&path=15_71_1073&product_id=4448

Lyginti reikia technines savybes ir tada manau skirtumai paaiškėtų :tut: Tai pirma, o antra sprendžiant iš to kiek procentų žvejybos firmos užsimeta tai galima tik įsivaizduoti kiek toks tamstos minimas norfinas realiai kainuoja.Bandau spėti - vargu ar temps iki 400 litų. :tut: Ir tai jau antra.Dabar argumentuok kuo tamstos norfinas geresnis už mano peteiktus nes pats tai daug juk žvejoji (tai ne aš) ir argumentuoti bus nesunku :blush: Iš anksto dėkoju :lalk:
Paskutinis taisymas: 2012-11-08 15:51 nuo nėra.

Žieminė apranga 2012-11-08 15:57 #69354

• zulikas
  • zulikas avataras
  • Rimtas žvejys
kad galetum argumentuot reiktu bent aprasyma ju imest o ne bele sneket

Žieminė apranga 2012-11-08 16:13 #69355

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
SIGUTIS parašė:
dainiuška parašė:

Lyginti reikia technines savybes ir tada manau skirtumai paaiškėtų :tut: Tai pirma, o antra sprendžiant iš to kiek procentų žvejybos firmos užsimeta tai galima tik įsivaizduoti kiek toks tamstos minimas norfinas realiai kainuoja.Bandau spėti - vargu ar temps iki 400 litų. :tut: Ir tai jau antra.Dabar argumentuok kuo tamstos norfinas geresnis už mano peteiktus nes pats tai daug juk žvejoji (tai ne aš) ir argumentuoti bus nesunku :blush: Iš anksto dėkoju :lalk:

Techninių savybių ir visų smulkmenų nenagrinėsiu - nesu ant tiek specas :) Be to, aš neteigiu, kad kostiumas už 500 yra niekalas - tai yra normalus rūbas, kuris su tinkamais apatiniais tarnaus gerai :good: Jeigu tu teigi, kad tai yra niekalas - KODĖL? Kuri techninė savybė tavo kostiumuose yra geresnė už mano nurodytą kostiumą tiek, kad jį būtų galima vadinti niekalu? :)
Beje, ar žinai, jog tavo nurodytas NORFIN POLAR yra su 90 proc. pūkų užpildu ir 10 proc. - plunksnų? Labai šiltas, tačiau jeigu gaus nors kiek drėgmės - kaput :no: Ta prasme džiovinsi ilgai ir nuobodžiai. Dėl to paties užpildo jis yra masyvus, apsunkina judesius, netinka daug lakstantiems.
Rusiškojo - nežinau, pirmą kartą matau, nieko negaliu pasakyti.
Apie kainas galėtum ir nerašyti, jeigu neišmanai, kiek kas kokį antkainį užsideda - štai tas pats kostiumas su dilerių Lietuvoje mažmenine kaina:

www.norfin-shop.eu/product/winter-suits/norfin-extreme-2?language=lt

Skirtumas nuo Femos kainos - beveik 200 Lt :) Tad pačiam apie realią kainą nevertėtų kažką "išmaniai" kalbėti :)
Pats turiu štai tokį kostiumą:

www.fema-zukle.lt/index.php?route=product/product&path=15_71_1077&product_id=4489

tačiau, palyginęs su anksčiau turėtais, jokiu būdu negaliu sakyti, kad anie buvo niekalai.
Jums padėkojo šie nariai: saulius67
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.174 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family