AudriusM parašė:
Lydeka parašė:
Audriau, aš dar kartą viešai pareiškiu, kad klubas diskutuoti turi atskirai, kitaip visi ypač nauji vartotojai niekaip negalės įsilieti į diskusijas, klubas savo informaciją gali skelbti atitinkamose temose, tačiau savo diskusijas vesti privalo tik savo privačioje erdvėje.
Mudu kažką Algi tikriausiai nesusiklabam

.
Forumas kai buvo taip ir liko toks koks lig šiol buvo, tik yra skukurta klubo tema kuri prieinama tik klubo nariams ir į ją gali įeiti tik prijungti prie klubo srities nariai, tad ten ir vyks ne viešos klubiečių diskusijos ir tas temas matys tik klubo nariai, o vieši nariai jų nematys.
Juk nemati dabar temų pasiruošimas varžyboms ir pan. Matai tik skirtuką pagrindineme tinklapio meniu kibkit.lt klubas. Ten bus viešinami straipsniai, nuotraukos iš klubo veiklos ir viskas o diskusijos forume metomos tik prijungtiems prie klubo srities nariams .

Aš norėjau pasakyti, kad klubo nariai savo problemas sprestų, savo skirtuke, o viešose temose apie savo reikalus nekalbėtų. Pateikiu kaip pavyzdį, ruošiantis varžyboms gali būti bendros temos užverstos diskusijomis, kurios bus višiškai neįdomios eiliniams tiklapio dalyviams ir trukdys jiems bendrauti. Aš manau, kad viešoje tinklapio erdvėje klubo nariai turėtų rašyti tik tam tikrose temose apie reikalus susijusius su klubu. Dabar gaunasi taip, kad daugumoje temų klubo nariai blevyzgoja apie savo reikalus įsiterpdami į kitų žvejų diskusijas. Įdomu ką turi daryti moderai, kaip vykdyti savo pareigas.