• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 18:37 #49341

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
pikciurna parašė:
as nesu pries zvejyba, gal kada kas paskolins savo meskerike ir nebijos kad pajutus kliova ja paleisiu pasroviui :cheer:
tai mes is kokio karklo galim tau padaryt,galesi leist kiek noresi,tuo paciu ir pakrantes nuo karklu prasivalys :lol:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: pikciurna

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 18:39 #49342

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
AudriusM parašė:
baubas parašė:
Nu jau nuo savaitgalio šiokios tokios šilumėlės rodo, gal pagaliau prasidės pavasaris. Bet blyn, lietaus nėra, sniego jau nėra, kol ledas pajudės upėse daug šilumos turi būt :evil:

Bent Nemune ledo su kiekviena diena po keleta kilometrų nuo kauno pusės sumažėja :clap: . Nemuno vidurys dabar atviras jau beveik iki Seredžiaus. Dar keletas dienų ir pas mane vidurys jau bus ištirpes tik pakraščiais dar platūs ledų liežuviai, bet jei savaitgalį atšilt tai tuoj ir tų nebeliks :clap: :fishing: :blush: .

nu visai neidomu,o kur tie galingi viska sluojentys ledonesiai :cooll: :cooll:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 18:43 #49344

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
TADZIUS parašė:

.....nu visai neidomu,o kur tie galingi viska sluojentys ledonesiai :cooll: :cooll:

Chernią tas ledonešis, tik vienintelis didelis noras , kad greičiau tas ledas dingtų iš Nemuno. O tu Audriuk nepatingėk, dažniau parašyk apie situaciją Nemune :good:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 18:45 #49346

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6133
  • Gauta padėkų: 8980
Rimto ledonešio manau nebus,nebent dabar staigiai ir stipriai atšiltų tai viskas kas dar likę staigiai pajudėtų, bet neatrodo kad taip bus. Pratirps nemunėlio vidurys, kur nespės ištirpti ten jau irgi ledukas bus visai plonas likes tad kažko įspūdingo jau nebus. Nėra iš ko ir vandens daug padaryti. Sniegas jau ištirpes, beveik visa buvusi drėgmė jau nuplaukė arba išgarinta, tai iš Neries dar kiek paduos ledukų tiek ir bus. Gal ir gerai kad taip. Nebus labai didelio potvynio, anksčiau bus galima prieiti prie vandens ir anksčiau įmerkti botkotį :fishing: :blush:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 18:48 #49347

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Tiesa vandenukas dabar gan aukštas pagal šį laiką, bet nelabai jau turėtų daugiau kilti. Svarbiausia nebūtų labai daug kritulių. Jei nebus....oi neilgai jau reikės laukti :batas: :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 18:49 #49348

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Na matai mažas potvynis turi daug savo miniusų.Neišsivalo vaga nuo dumblo, iš kuršmarių nepakyla žuvis ir t.t.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 18:49 #49349

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Taip Audriau negalvok,traku ral da sniego iki keliu ,miskai da pilni sniego,tai da lietucio ir ,nu ledonesio gal nebus,bet potvynis garantuotas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 18:55 #49351

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Potvynis aišku bus, bet ne toks koks galėjo būti kai buvo privare tiek sniego ir kai buvo dar storas ledas. Dabar juk nei pusės to neliko, tad nieko rimto jau manau nebus. Išsilies į lankas (gal) ir viskas.
Rimtas potvynis žuveliokams gal ir geriau, kai iš marių daugiau užkyla aukštyn bet iki manes jos vis tiek nedaplaukia :fish: . Česiukas vis tiek viską žemiau manęs, sugraibai :oo: , tai man tik trupinėliai belieka :blush:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 18:59 #49352

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
pikciurna parašė:
as nesu pries zvejyba, gal kada kas paskolins savo meskerike ir nebijos kad pajutus kliova ja paleisiu pasroviui :cheer:

Vadinasi tiek Liną tiek meškerę kad neįtrauktų žuveliokas, reikės pririšti prie kranto ;) :lol:
Na mokytojų manau tikrai turi pakankamai, tad laukiam per susitikimus jau su meškere rankose :good:
Jums padėkojo šie nariai: pikciurna

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 18:59 #49353

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Taigi, taigi sugraibau :lol: :lol: . Ko mažiau pakils iš kuršmarių , to mažiau paplauks iki tavęs :uj: :uj: nes aš savo vis vien pagausiu :cha: Na kokius penkis karšius pavasarį imsiu ir gana :uj: kitus tau kokius 5 paliksiu :uj:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 19:01 #49354

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
baubas parašė:
Taigi, taigi sugraibau :lol: :lol: . Ko mažiau pakils iš kuršmarių , to mažiau paplauks iki tavęs :uj: :uj: nes aš savo vis vien pagausiu :cha: Na kokius penkis karšius pavasarį imsiu ir gana :uj: kitus tau kokius 5 paliksiu :uj:
o man tai tipo jau nereik ane :bumm:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 19:04 #49357

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
TADZIUS parašė:
baubas parašė:
Na kadangi tu dar aukščiau, tai jau su Audriu tarkis :cha: :uj: :uj: kad dar ir tau paliktų. Arba jau gausi dažniau į apačią atvažiuot :good:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 19:04 #49358

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
baubas parašė:

Duok die kad iki manęs nors vienas daplauktų :S . Pakeliui juk yra Jurbarkas :tut: o ten visa armija meškeriotojų iki dantų ginkluotų :fishinggg: :fishinggg: :fishinggg: :fishinggg: :fishinggg: . Vargas tiems karšiokams kur iki manęs bandys daplaukti :kkk: . Užteks man ir riebesnių kuojūkščių ar šapapiecų :f: . Aš neširankus :cheer:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 19:06 #49359

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
TADZIUS parašė:
baubas parašė:

Tadziau, po manęs jau basta :batas: . girinis ties vilkija į Nemuną net neina žvejoti :batas: :batas: :batas: :lol: , nes pro mane jau niekas iki jo nepastebėtas nepraplauks :cha: :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 19:10 #49360

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
isduosiu paslapti :blush: tik niekam nesakykit :tut: Nemune,as tik pas Auriu tik ir gaudes,nu buvo kartelis,kad prie kauno netycia buvau uzklydes,bet pagrindas pas Audriu,taip kad gal kas liks ir man :good:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 19:10 #49361

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Jo Tadukai, tau kaip pačiau tolimiausem taške beliko 0 karšių. Kol su visais pagal Nemuną gyvenančeis susiderinsi :balius: liksi basas ir be karšių :uj: . Nu velns nematė :uj: įmesiu kokį vieną dėl tavęs į šaldiklį :uj:
Jums padėkojo šie nariai: TADZIUS

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 19:13 #49362

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
tu Baubas geriau ne i saldikli,o i rukelnycia kada imesk :good: del manes,o as kaip nors,kiek cia ta Taurage ,per viena armatura tik ant zemelapio :cooll: nuo Kauno

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 19:15 #49363

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Acha Česiuk ir man kokį vieną užšaldyk jei kartais nedaplauktų iki manęs :blush: Skolnas neliksiu. Šalto rūkinimo smulkmės saiką atrokuosiu ;) :lol:
Jei rimtai abejoju ar bus jau kada galima pagauti pas mane normaliai karšiokų. Nesilanako jie mano apylinkėse jau keli metai :batas:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 19:17 #49364

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
jo pernai matem,kaip nesilanko ,ups viena petelne,ups kita ,[er viena zvejyba ir cia tipo nesilanko :lol:
Jums padėkojo šie nariai: baubas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-03-07 19:22 #49365

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Lankosi tie karšei visur ir tu tą puikei žinai ir įrodei pernai ne vieną pagaudamas. Tik reik užsiimti, ateina laikas kai jie sujuda visam Nemune ne tik pavasarį bet ir rudeniop apie rugpjūčio -rugsėjo men. Pernai ir Lydeka gavo įsitikint kad yra dar karšių :hub: . Blyn reiktų rasti nedidelę rūkyklėlę į mytą įsimesti, būtų visai skanu šviežę parūkyt prie :alus: :drink: :balius: :lol:
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.132 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top