Įterpsiu ir aš savo trigrašį

Draugijos vadinasi MŽD(išskyrus Kauno).Ką bendro turi medžiotojas ir žvejys?Be aistros savo pomėgiui, daugiau nieko.Medžiotojas, įgyjęs teisę medžioti, tuo pačiu įgyja teisę ir žvejoti, tuo tarpu žvejas gavęs bilietą įgyja teisę nebent grybus su uogomis miške rinkti.Kodėl MŽD taip vieningai laikosi?Todėl, kad tai yra nuo senų laikų ir jai galbūt taip lengviau išsilaikyti, kita vertus, du darbus dirbdama, nei vieno gerai nepadaro.Žinome visi, kad norint įsigyti žvejo bilietą MŽD., tenka išsiprašinėti iš darbo, nes dirba visos draugijos kaip susitariusios tik 2 dienas per savaitę.Nuvažiavus nurodytų laiku, dėl nesuprantamų priežasčių, kartais pabučiuoji spyną.Pagrinde, visi žvejojame savaitgaliais, o kaip žinia, savaitgaliais draugijoms taip pat išeiginės.Kodėl vienoj draugijoj(jei jau jos taip vieningos visoj Lietuvoj)negalima nusipirkti bet kurio kito rajono leidimo?Kam man trenktis į Uteną, jei aš galėčiau nusipirkti leidimą Kėdainiuose?Žinoma, dabar veikia (ne visada ir ne visai suprantamai)ALIS sistema, bet draugijos turėtų būti suinteresuotos kuo labiau palengvinti leidimų įsigijimo tvarką.Tas kas nemoka, tai pas jį ir į namus gali ateiti, jis vis tiek bilieto nepirks, nes pasakys, kad žvejoja tik du kartus metuose ir tai su tinklais.Kad sutiksite draugijos darbuotoją prie vandens, tai didesnė tikimybė išvysti Jėzų.Kitas labai jau nesuprantamas dalykas, tai yra tai, kad žuvina mailiumi.Absurdas.Už mūsų pinigus, žuvį šeria, be to, nemažai mailiaus žūva.Ar negeriau kokybė nei kiekybė?Galėčiau dar rašyti, bet tuoj pradėsiu nervuotis

Gerai, kad darbas baigiasi ir reikia varyti namo.Pabandysiu ant starkių nulėkti per naktį, nors ryt vėl į darbą