• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 09:12 #59426

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
nu tu cia Giedriau uzlenkei :lol: ,organizacije,kad ir sena,bet is idejos gal dar reikalinga,bet va kai kuriu miestu mzd vadovam,tai jau senai laikas apleist postus .
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 09:42 #59430

• GiedriusM
  • GiedriusM avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 54
  • Gauta padėkų: 18
Na žvejams tai ji nieko gero neduoda :unsure: tik ima

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 10:06 #59433

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
GiedriusM parašė:
Na žvejams tai ji nieko gero neduoda :unsure: tik ima

Daug tu išmanai ar labai daug jau davei :cheer: Žiūriu čia kai kurie labai greiti visus kritikuoti, teisti ir smerkti.....Gal vyrai, patys ką nors sukurkime, parašykime, keletą metelių pabūkime aktyvioje veikloje, o tada kojytes nors truputį apšilę darykime skubotas išvadas :tut: Dabar žiuriu tris mėnesius pasportavęs, keletą postų parašęs ar aplamai jokio judesio nepadaręs, o tokiais visažiniais dedasi, kad skaitant ausys linksta.Netaikau asmeniškai šios kritikos nei vienam (nebent sau), bet sutikite ir gudri višta uodega išsidilgina, o čia draugija neseniai atšventė 90-tį, bet va ateine "ale - sparcmienas - mėgėjas" ir sako: - to nereikia, tą uždarykim, tą išvykim į pensiją ir pofik jam viskas.Negalima taip elgtis nes paprasčiausiai nelabai gražiai iš šono atrodo.Niekada nerašykime ką galvojame, bet galvokime ką rašome :tut: Ir truputį pagarbos vyresniem reikėtų.Nuo to nei vienam blogiau nepasidarys :no: :no: :no:
Paskutinis taisymas: 2012-06-28 10:07 nuo nėra.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 10:12 #59435

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Blyn nesupratau :unsure: prikom čia aš :evil: nei aš sparcmėnas nei ka nei aš kažkur ka sakau žvejoju savo malonumui ir nesikeliu isakau kartais savo mintis ką galvoju neslepiu už akių ;) manau jau perlenkiai Siguti :tut:
Jums padėkojo šie nariai: TADZIUS

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 10:47 #59438

• GiedriusM
  • GiedriusM avataras
  • Naujokas
Siguti, ko tu tuoj užsidegi kaip degtukas.

Visų pirma čia juk blevyzgų tema ir manau, kad kartais galima nerimtai kai kuriuos per dantį patraukt. Ar aš klystų ir čia labai rimta tema yra :cheer:

O antra, tai manau pripažink, kad daugumoje rajonų MŽD tai kaip šuniui 5 koja. Vien tai, kad kai kur žvejams vadovauja medžiotojas net nežinantis imamų žuvies dydžių, tai apie kokį jos lygį yra šnekama. Dalyvavau keletoje rajoninių varžybėlių, tai galiu pasakyti ... aj geriau patylėsiu.

Tiesa SIGUTI, pas jus kiek žinau ŽD, ar aš klystų?
Jums padėkojo šie nariai: RimasK

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 10:58 #59439

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
:good: Giedriau,tu nesinervuok,nes yra didziu sportininku,kurie sportuja jau ne vienus metus ir visada yra teisus,bet kokioj situacijoj.
O del to sportininko,tai kur tris menesius sportuoja,tai as zinau,kam taokoma,tik zmogus tiesei i akis bijo pasakyt,nors tas tipo ale sportinikas zvejoje savo malonumui,nebent sudalyvaves keliose varzybelese tampi ale sportininku :lol:
Paskutinis taisymas: 2012-06-28 11:02 nuo TADZIUS.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 11:55 #59454

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Man jau darosi įdomu :)
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Jums padėkojo šie nariai: aras

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 12:58 #59462

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Dolcas parašė:
Man jau darosi įdomu :)
Man ir :lol: odomiausia tas,kad kazkodel kalbant apie Mzd ,tema nukrypsta apie sportininkus :lol: nebereikalo Lietuva krepsinio salis :cha:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 13:07 #59463

• zvejyskolia
  • zvejyskolia avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 508
  • Gauta padėkų: 669
na stai smutkes jau sukrautos, viena naktele liko ir i norvegu zeme... bet nenusiminkim, nes mes dar dainuosim :vooo:

P.S. ir vaikai, gyvenkite draugiskai!
Paskutinis taisymas: 2012-06-28 13:08 nuo zvejyskolia.
Jums padėkojo šie nariai: chrustik, Arutis, Dolcas, saulius67, aras

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 14:31 #59465

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Megėjas parašė:
Blyn nesupratau :unsure: prikom čia aš :evil: nei aš sparcmėnas nei ka nei aš kažkur ka sakau žvejoju savo malonumui ir nesikeliu isakau kartais savo mintis ką galvoju neslepiu už akių ;) manau jau perlenkiai Siguti :tut:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Atsakymą rasi private.Nu geras cia gavosi :clap: :clap: :clap: :good:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 14:40 #59466

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
GiedriusM parašė:
Siguti, ko tu tuoj užsidegi kaip degtukas.

Visų pirma čia juk blevyzgų tema ir manau, kad kartais galima nerimtai kai kuriuos per dantį patraukt. Ar aš klystų ir čia labai rimta tema yra :cheer:

O antra, tai manau pripažink, kad daugumoje rajonų MŽD tai kaip šuniui 5 koja. Vien tai, kad kai kur žvejams vadovauja medžiotojas net nežinantis imamų žuvies dydžių, tai apie kokį jos lygį yra šnekama. Dalyvavau keletoje rajoninių varžybėlių, tai galiu pasakyti ... aj geriau patylėsiu.

Tiesa SIGUTI, pas jus kiek žinau ŽD, ar aš klystų?

Šiuo atveju aš rašiau apie Lietuvos MŽD.O Kauno taip - ŽD.Tačiau negalima juk varyti ant visų jei kaž kas ką nedadirba ar padaro prakolų.Aš neginu nei vienos draugijos, bet visada su "puolimu" verta pagalvoti.Dabar gi ir aukšlininkai kliuva, ir žvejai sportininkai, ir firmos gaminančios jaukus bei daug pn. dalykų.Ne vienas būna užvažiavimas kuris siutina ir kartais priverčia aršiau jaunimui atsakyti.Ir pabaigai tokie nikai kaip GERAS, MĖGĖJAS tikrai neatsakingai parinkti nes rašant bet kada galima prie šių žodžių prikibti.To nesenas pavyzdys kaip Mėgėjas neteisingai suprato (nors aš ir minėjau kam rašiau) ir paskubėjo pirštus kaišioti.Manau bus atsiprašyta jei teisingai supras ką DABAR parašiau.Dėl nikų, vėlgi tai kiekvieno asmeninis reikalas, bet tada ir suasmeninti savęs taip nereikėtų :lalk:
Paskutinis taisymas: 2012-06-28 14:42 nuo nėra.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 15:11 #59467

• GiedriusM
  • GiedriusM avataras
  • Naujokas
O tai ką tokio jau labai gero per tuos 90 metų nuveikė MŽD žvejų naudai, nes aš tik tepastepiu pinigų rinkimą. Per 20 metų nei karto nesutikau MŽD atstovo prie vandens telkinio kuriuos jie nuomojasi (čia aš apie savo rajoną šneku). Be to nejaugi nors kartą į metus sunku pakabinti lentutes su užrašais kam telkinys priklauso, nes teiginiai, kad lenteles vandalai nuspardo manęs neitikina :cheer:
Ir dar žvejojant upėje kartais ne iš blogos valios tenka pereiti į kito rajono ribą, kaip to išvengti neturint GPS, nes kito rajono GA pilnai baudas už tokį dalyka išrašinėja.
Kodėl MŽD viešai nenori parodyti įžuvinimo procesų, o tai daro tik siaurame bendraminčių rate prieš tai nepranešus kitiems nariams, o jiems rodo tik ant popieriuko pirtą mailių, kuris neaišku į kieno prūdą nuplaukė :cheer:
Taigi matau tik pinigų ėmimą ir jokių pareigų atlikimo. Jei yra vadinama Lietuvos MŽD sąjunga ar kaip ten ji vadinasi, tai koks žmogus reguliuoja visus rajonus, ar kiekvienas rajonas ką nori tą daro?

Pradžiai užteks :cheer:

P.s. į šiuos klausimus mano rajono MŽD vadas neatsakė, atseit nepatinka kažkas nepirk bilieto mums dzin :evil: ir męs niekam neturim čia aiškintis
Jums padėkojo šie nariai: dainiuška, saulius67, aras

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 15:21 #59468

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Kaip žinote, nuo balandžio pasikeitė Mėgėjiškos žūklės įstatymas. Pasidarė labai keblu susigaudyti, koks mokestis galioja kiekvienos atskiros MŽD vandens telkiniams, nes kone kiekviena skirtingai įkainavusi savo "turtus". Kad susisteminti informaciją - kreipiausi į Lietuvos medžiotojų ir žvejų draugijos pirmininko pavaduotoją žūklei Egidijų Bukelskį. Paprašiau konkrečiai surašyti, kokius įkainius taiko savo nuomojamiems vandens telkiniams kiekviena MŽD. Į tokį elementarų klausimą atsakymo nesulaukiu jau beveik 3 mėnesiai... Tai čia yra tvarka? Čia yra gerbtina organizacija? :no: :no: :no:
Jums padėkojo šie nariai: TADZIUS, aras

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 15:40 #59469

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Štai p.Bukelskiui ir reiktų šį savaitgalį viską išsakyti, o tai ką mes čia šnekam jam giliai iki lemputės.Ir netapatinkim visos organizacijos su vienu asmeniu.Yra draugijų kurios daugiau, mažiau dirba kaip išgali, o yra ir kitokių.Mes čia tikrai tų klausimų neišgvildensime.Bet tylėti irgi negalima.Šaunu kada kalbama faktais, pavyzdžiais, o dar geriau kada išsakoma tiesiai į akis :lalk:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 15:42 #59470

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Įterpsiu ir aš savo trigrašį :cheer: Draugijos vadinasi MŽD(išskyrus Kauno).Ką bendro turi medžiotojas ir žvejys?Be aistros savo pomėgiui, daugiau nieko.Medžiotojas, įgyjęs teisę medžioti, tuo pačiu įgyja teisę ir žvejoti, tuo tarpu žvejas gavęs bilietą įgyja teisę nebent grybus su uogomis miške rinkti.Kodėl MŽD taip vieningai laikosi?Todėl, kad tai yra nuo senų laikų ir jai galbūt taip lengviau išsilaikyti, kita vertus, du darbus dirbdama, nei vieno gerai nepadaro.Žinome visi, kad norint įsigyti žvejo bilietą MŽD., tenka išsiprašinėti iš darbo, nes dirba visos draugijos kaip susitariusios tik 2 dienas per savaitę.Nuvažiavus nurodytų laiku, dėl nesuprantamų priežasčių, kartais pabučiuoji spyną.Pagrinde, visi žvejojame savaitgaliais, o kaip žinia, savaitgaliais draugijoms taip pat išeiginės.Kodėl vienoj draugijoj(jei jau jos taip vieningos visoj Lietuvoj)negalima nusipirkti bet kurio kito rajono leidimo?Kam man trenktis į Uteną, jei aš galėčiau nusipirkti leidimą Kėdainiuose?Žinoma, dabar veikia (ne visada ir ne visai suprantamai)ALIS sistema, bet draugijos turėtų būti suinteresuotos kuo labiau palengvinti leidimų įsigijimo tvarką.Tas kas nemoka, tai pas jį ir į namus gali ateiti, jis vis tiek bilieto nepirks, nes pasakys, kad žvejoja tik du kartus metuose ir tai su tinklais.Kad sutiksite draugijos darbuotoją prie vandens, tai didesnė tikimybė išvysti Jėzų.Kitas labai jau nesuprantamas dalykas, tai yra tai, kad žuvina mailiumi.Absurdas.Už mūsų pinigus, žuvį šeria, be to, nemažai mailiaus žūva.Ar negeriau kokybė nei kiekybė?Galėčiau dar rašyti, bet tuoj pradėsiu nervuotis :cheer: Gerai, kad darbas baigiasi ir reikia varyti namo.Pabandysiu ant starkių nulėkti per naktį, nors ryt vėl į darbą :)
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 16:22 #59473

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
man asmeniskai,kuom patinka Kmzd,kad jie dirba kazdien ir joj gali nusipirkt kitu rajonu leidimus ,bent metinius

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 16:26 #59474

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
zvejyskolia parašė:
na stai smutkes jau sukrautos, viena naktele liko ir i norvegu zeme... bet nenusiminkim, nes mes dar dainuosim :vooo:

P.S. ir vaikai, gyvenkite draugiskai!
Dideles sekmes ir tvirtybes tau Kolia ! Pasizmonek, patrauk dideliu zuvu norguose, uzsidirbk kapeika ir lauksim griztancio :) O gal ir tu pasikviesi i svecius i kokius fiordus isplaukti ;) Buk sveikas :alus:
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.
Paskutinis taisymas: 2012-06-28 17:32 nuo Čebas.
Jums padėkojo šie nariai: zvejyskolia

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 17:05 #59477

• GiedriusM
  • GiedriusM avataras
  • Naujokas
SIGUTIS parašė:
Štai p.Bukelskiui ir reiktų šį savaitgalį viską išsakyti, o tai ką mes čia šnekam jam giliai iki lemputės.Ir netapatinkim visos organizacijos su vienu asmeniu.Yra draugijų kurios daugiau, mažiau dirba kaip išgali, o yra ir kitokių.Mes čia tikrai tų klausimų neišgvildensime.Bet tylėti irgi negalima.Šaunu kada kalbama faktais, pavyzdžiais, o dar geriau kada išsakoma tiesiai į akis :lalk:

Tai jei nesugeba susitvarkyti su savo telkiniais, kodėl juos nuomojasi? Girdėjau, kaip jie kartais skundžiasi, jog jiems tie telkiniai nuostolingi :cheer: bet pasiūlius jų nebenuomoti, jie net nenori to girdėti, vadinasi jiems naudinga imt kapeiką ir sėdint nosį krapštinėt, teigiant, kad neturi laiko ir galimybių visko sužiūrėti.
Ir kas blogiausia, kad Lietuvoje nėra institucijos, kuri prižiūrėtų MŽD veiklą, o gal yra :unsure:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 17:16 #59478

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Nebesiplėskim, juolab, kad net nežinau pats iš kokio (neišbaigti niko duomenys) rajono.Galėtum prisistatyti jei tai, žinoma, ne karinė paslaptis.O ir tema labai plati.Būtų galimybės, aš pačiam daug galėčiau papasakoti.Trumpai - Kauno ŽD (šiuo atveju) ir žuvina, ir varžybas organizuoja, ir pakrantes valo, ir dar daug kitų darbų atlieka (apie tai jau buvo rašyta) todėl šiam kartui užteks.Nenoriu plėstis :lalk:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-06-28 18:33 #59483

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
SIGUTIS parašė:
Kauno ŽD (šiuo atveju) ir žuvina, ir varžybas organizuoja, ir pakrantes valo, ir dar daug kitų darbų atlieka (apie tai jau buvo rašyta) todėl šiam kartui užteks.Nenoriu plėstis :lalk:

Na, gal ir žuvina, ataskaitas kažkur vis pamatom, bet jei tai daro - labai slapta ir siauram rate... Ir pakrančių valymas ko gero sutampa su visokiom akcijom "Darom" ir panašiai... Šiaip jau aš skaityčiau save kaip ir Kauno ŽD nariu - turiu žvejo bilietą, priklausau kažkokiam būreliui, moku metinius mokesčius... ;) :blush:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.206 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top