pasiklydes parašė:
paklausk kazko tai atsiras asu kurie jauciasi dideli ar ten labai rimti ir pateiks toki atsakyma jog pasijusi kad ne zveju tinklalapi sedi o vaiku darzeli...nekalbu apie "kabliuka"... nic'as cia skonio reikalas o jei kam uzkliuva neziurekit ir nerodykit cia savo nepilnavertiskumo bei per daug islavejusio "senelio" samojo...
Labas rytas,
baisiai nekaip jaučiuos dėl šio konflikto. Labai atsiprašau, Tado( Pasiklydes) už šį savo "išsišokimą". Nemalonu, kad jaunas žmogus šiame tinklalapyje patyrė nuoskaudą. Visuomet buvau ir būsiu šalininkas tik gerų emocijų tarp forumo dalyvių. Ir šįkart visai nenorėjau nieko pašiept, tiesiog forume buvo visiškas štilius, o Tado komentarą neįvertinau kaip klausimą...na, ir išgalvojau istoriją kaip intarpą, dėl ko tie karšiai chebrytei kibo

, nes juk realiai forume nei viens tau žvejas nepasakys, kur juos gaudo, kitaip ras ten kitą dieną petis petin sustojusius kolegas

ir ieškos pats kito kranto... Šiaip aš beveik niekuomet nelendu į rimtas temas su blevyzgomis, bet čia kažkada anksčiau buvo tokia diskusija, kad tokie "nukrypimai nuo temos" mažomis dozėmis yra galimi, net sveika - kažkiek įneša į diskusijas gyvumo. Visuotinai priėmėm tokią nuomonę, o nukrypus į platesnes blevyzgas - po kurio laiko tiesiog moderai jas trindavo arba keldavo į temą "Blevyzgos".

Ta nuostata ir pasinaudojau, ir tikrai be jokio noro ką nors įžeisti...Tadai, sutik, kad jei būčiau pasakęs tą patį gyvai, o ne forume, t.y stovint visiems mums kartu prie marių, tu nebūtum taip sureagavęs, kadangi eteryje emocijų , mimikos neperduosi, jos nesimato, o visi tie "smailikai" kartais dar labiau žeidžia ir atrodo, kad kažkoks senukas stato iš savęs baisų "šefą", ir jei tuoj pat jam "neužvoši", jis tau gyvent ateity neduos...

Galiu patikint, kad šis "senukas" su niku Dalius. Kaunas tikrai duos...

ir nikas - Pasiklydęs tegul gyvuoja, beje, jei galima rašant naudosiu tavo tikrąjį vardą - man kažkaip neapsiverčia liežuvis jauną žmogų vadinti "pasiklydusiu"... Neesu aš patarėjas rimtais žvejybos reikalais, todėl "mokinti" nieko nesiruošiu. Joks aš ne asas. Žvejoju tik savo malonumui, ir tai pastaruoju metu per darbus - labai nedaug... Tuomet gal iškyla daug kam klausimas - Ką aš čia veikiu rimtame žvejų tinklalapyje?

Jau matyt įprotis, nes forume beveik nuo zvejams.lt sukūrimo. Atvirai, tai pastaruoju metu, pats dažnai savęs to klausiu...

Užsisklendžiu, pasėdžiu, pamąstau

, bet vėl po kurio laiko kažkokia nematoma jėga tempia lauk - ir nejučiom spaudžiu prisijungimo prie kibkit.lt saito mygtuką...Matyt todėl, kad čia faini žmonės, tarp kurių yra maža dalelė manęs...

kurie suprato mano "humorą", nepykit kuriuos nuvyliau...