Mėgėjas, aš jau "n" kartų rašiau, rašau ir rašysiu, kad tai visų pirma blevyzgos

Todėl, aš kaip kartais mėgstantis truputį "parašyti" ir suskėliau jumorą.Reiktų atsipalaiduoti, žiūrėti kiek su šypsena, o ne priimti visko rimtai

Kas liečia diedukus - koks skirtumas kas kada juo bus - svarbu, kad Lietuvoje moterys kuo daugiau gimdytų sveikų vaikų iš kurių užaugs puikūs žmonės

Kas liečia sunešiojimą tai aš apie jus net minčių neturėjau, bet matyt kam skauda tas ir dejuoja.Man pradedantį žveją apgaudyti net minčių nėra nes tai anoks laimėjimas, o štai Valierą su Uniku, kad tris kartus padėjome per aukšlininkus tai jau lygis.Klausi kur dar? Atsakau - veteranuose abu irgi liko padėti tai štai ką aš turėjau mintyje.O jus visus gerbiu kaip mėgėjus ir tikrai blogo žodžio pasakyti negaliu

Gail, kad MŽD kėdainiai nedalyvavo (vėl turiu mintyje profus), bet niekam niekas nedraudžia dabar dalyvauti per Federacijos taurę.Manau iš principo komandą statysite, bet mūsų taikinyje abi Kėdainių profių rinktinės

Kas liečia feederį tai aš jame nedalyvauju ir nežadu dalyvauti dėl keletos priežaščių.Pirma dėl kaž kieno noro aš inventoriaus pirkti nepulsiu

Antra, esu 30 metų virš atžvejoję dugninėm ir jos mane nebežavi

Trečia, aš juk nei vieno nekviečiu varžytis tarpe plūdininkų todėl man lįsti į svetimą daržą irgi kaž kaip

Ir pabaigai dėl kėlimosi.Atmink čempionai gali visada sau daugiau leisti nors šiuo atveju kėlimosi niekur neįžvelgiu.Prisimink ką sakiau per meetą ties Gėge kada buvau pirmas - žodžio laikausi iki šiolei

Žodžiu jei žvelgtumėm visi (ko niekada nebus) su šypsena į tai kas rašoma blevyzgosae tikrai būtų lengviau gyventi ir kvėpuoti.Tad pakelkime taurę į visų sveikatą ir lai gyvuoja amžina draugystė