• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 08:59 #65101

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Kai rauna stoga lovoje guleti :angry: o ir oras pasakiskas, saulute sviecia-zvejoti kviecia...
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 09:09 #65107

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Na jo man jau nurovė ir :unsure: planai buvo pas Aruti jau nuo ryto :fishing: bet šiandien niekaip :S na planai ryt nuo ryto kokiai parai :uj: :joint:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 09:21 #65108

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Megėjas parašė:
Na jo man jau nurovė ir :unsure: planai buvo pas Aruti jau nuo ryto :fishing: bet šiandien niekaip :S na planai ryt nuo ryto kokiai parai :uj: :joint:
Gerai, kad tas nurovimas tik parai laiko tau :) as kazkaip itariu, kad galiu pamirsti ir pleksniu varzybas nidoje, ir gal but net IV feederio etapa :angry:
Tai Kauno marias jamsi ? treniruote kur federis vyks darysi,ar tik siaip?
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 09:31 #65109

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Na dėl dieduku nesiginčiju ;) bet kokiose visose varžybose nešiojot neikertu :unsure: buvo tik vienerios bent man kuriose buvot pirmi ir mes jau galima sakyt lypom ant kulnų :cheer: ;) nelabai taip gražu sakyt sunešiojom :tut: pabandyk siguti fideryja sudalyvaut ;) kogero atsisakysi nes manau tikrai butų vieni vartai :cheer: gal ir klystų :oo: čia maždauk isivaisduok,jau pats esi pludinkų asas :good: o aš asmeniškai tik antra karta MŽD žvejojau pirma buvo pavasarinė taurė o meškeres tas kuriuos be ričių :cheer: laikiau gal 4 ar 5 dienas tik rankose ir kokie rezultatai ir aš toj sriti tikrai dar visas žalias :blush: kiti nariai kiek daugiau su jom žaidžia.Aš asmeniškai žvejot pradėjau 1 gal netoli dvieju taip taip preliminariai padoriau o anksčiau tai tik vasara gal keliskartus užmesdavau pie :alus: Taip kad pagal rezulta ir pačio patirti tikrai galiu pasakyti kad tikrai nesunešiojot :tut: o atvirkčiai mes jus privertėm paprakaituot ;) taip kad nereikia čia keltis perdaug :lalk: susikoncentruočiau į viena žvejybos būda nesimėtęs kaip jus Siguti va tada manau jau jum būtų liūdna :cheer: ;) :joint:SIGUTIS parašė:
Aruti, nu Dolcas dar ne diedukas, o yra jau tikrų diedukų :P :P :P Šiemt Kėdainius sunešiojome visose varžybose ir netik...... ant diedukų irgi apdėjome nes mano dukra penktadienį jau nusipirko dukrytę, o Dolco dar tik žada :cha: Vienas šansas Kėdainių mafijai reabilituotis tai...........apdėti kavenskus miesčionis ant svorio nors kai pagalvoji............... dukra susilaukė dukrytės 53 comų ir 4624gramų svorio :tut: Duoda Kaunas Kėdainiams prisratse ane :vooo: :vooo: :vooo: Taip kad įrašyk ir mane į močiutės vyrus - diedukų sarašą :uj: :uj: :uj: Dolcas, lauksim žinių ir Kėdainių mafijos reabilitacijos :cha: :cha: :cha:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 09:32 #65110

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Ne fiderije nedalivausiu mažiau sudarysiu Tadžiui konkurencijos :cheer: kad taptu čiampijonu :1: klubui butų didelis + šiaip pas Aruti varisim pasižvejot savo malonumui :joint:Čebas parašė:
Megėjas parašė:
Gerai, kad tas nurovimas tik parai laiko tau :) as kazkaip itariu, kad galiu pamirsti ir pleksniu varzybas nidoje, ir gal but net IV feederio etapa :angry:
Tai Kauno marias jamsi ? treniruote kur federis vyks darysi,ar tik siaip?
Paskutinis taisymas: 2012-09-10 09:34 nuo Megėjas.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 13:44 #65115

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Mėgėjas, aš jau "n" kartų rašiau, rašau ir rašysiu, kad tai visų pirma blevyzgos :balius: Todėl, aš kaip kartais mėgstantis truputį "parašyti" ir suskėliau jumorą.Reiktų atsipalaiduoti, žiūrėti kiek su šypsena, o ne priimti visko rimtai :uj:
Kas liečia diedukus - koks skirtumas kas kada juo bus - svarbu, kad Lietuvoje moterys kuo daugiau gimdytų sveikų vaikų iš kurių užaugs puikūs žmonės :good:
Kas liečia sunešiojimą tai aš apie jus net minčių neturėjau, bet matyt kam skauda tas ir dejuoja.Man pradedantį žveją apgaudyti net minčių nėra nes tai anoks laimėjimas, o štai Valierą su Uniku, kad tris kartus padėjome per aukšlininkus tai jau lygis.Klausi kur dar? Atsakau - veteranuose abu irgi liko padėti tai štai ką aš turėjau mintyje.O jus visus gerbiu kaip mėgėjus ir tikrai blogo žodžio pasakyti negaliu :10: Gail, kad MŽD kėdainiai nedalyvavo (vėl turiu mintyje profus), bet niekam niekas nedraudžia dabar dalyvauti per Federacijos taurę.Manau iš principo komandą statysite, bet mūsų taikinyje abi Kėdainių profių rinktinės :box:
Kas liečia feederį tai aš jame nedalyvauju ir nežadu dalyvauti dėl keletos priežaščių.Pirma dėl kaž kieno noro aš inventoriaus pirkti nepulsiu :lol: Antra, esu 30 metų virš atžvejoję dugninėm ir jos mane nebežavi :kkk: Trečia, aš juk nei vieno nekviečiu varžytis tarpe plūdininkų todėl man lįsti į svetimą daržą irgi kaž kaip :blush: :blush: :blush:
Ir pabaigai dėl kėlimosi.Atmink čempionai gali visada sau daugiau leisti nors šiuo atveju kėlimosi niekur neįžvelgiu.Prisimink ką sakiau per meetą ties Gėge kada buvau pirmas - žodžio laikausi iki šiolei :tut:
Žodžiu jei žvelgtumėm visi (ko niekada nebus) su šypsena į tai kas rašoma blevyzgosae tikrai būtų lengviau gyventi ir kvėpuoti.Tad pakelkime taurę į visų sveikatą ir lai gyvuoja amžina draugystė :balius: :cooll: :vooo:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 14:13 #65118

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Na va dabar kiek aiškiau Siguti ;) iškart reikia rašyt apdėjom profus tokius ir tokiu tai viskas ir aišku ;) nes kadangi tie profai čia nesilanko tai tas sunešiojimas buvo priimtas kaip ir mums :vooo: dėl federacijos taurės jus į profu komandas nesidairykit :unsure: nes besidairydami praleisit nepatirusiu kibkit.lt vyrukus kurie gali ikrėst bet kam ;) bet nėra normalaus aprašymo kas kaip ir po kiek daleiskim startinis asmeniui komandai :unsure: šiaip gal butų ir nieko istatyt iš klubo kibkit.lt komandėlę tik kažkaip nieks nieko nerašo :joint:
Paskutinis taisymas: 2012-09-10 14:33 nuo Megėjas.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 14:29 #65119

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Megėjas parašė:
Na va dabar kiek aiškiau Siguti ;) iškart reikia rašyt apdėjom profus tokius ir tokiu tai viskas ir aišku ;) nes kadangi tie profai šia nesilanko tai tas sunešiojimas buvo priimtas kaip ir mums :vooo:

Tu geriau per federacijos taurę betlę atsinešk - bus proga su dviem diedukais išgerti :vooo: :balius: :vooo:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 14:36 #65120

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Aš ne bėtle :alus: o meškerę žadu atsinešt ir jums išpert kaili :fishing: geriau :cheer: ;) :cooll: na bent manau paskutinis nelikčiau :unsure: jei netyčia kas sugalvotų sudalyvaut tai prisijungčiau ;) aišku reik viska isiaiškint kaip ir kas ten per varžybos :joint:
Paskutinis taisymas: 2012-09-10 14:40 nuo Megėjas.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 15:02 #65121

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Tai nejau jūsų klube nėatsiras trijų plūdininkų :joint: Juolab, kad jokio startinio mokesčio nėra :yes: Na, čia jūsų reikalas, aš tik tokią mintį pakišau :unsure: Kuo daugiau tuo įdomiau, bet ne visada norai sutampa su galimybėmis :lalk:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 16:07 #65124

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
SIGUTIS parašė:
Tai nejau jūsų klube nėatsiras trijų plūdininkų :joint: Juolab, kad jokio startinio mokesčio nėra :yes: Na, čia jūsų reikalas, aš tik tokią mintį pakišau :unsure: Kuo daugiau tuo įdomiau, bet ne visada norai sutampa su galimybėmis :lalk:
Mes jau esam suplanavę komandą. Aš, Pokštas ir Maruse.
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 16:13 #65125

• RimasK
  • RimasK avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 736
  • Gauta padėkų: 283
Informavai Fideris kluba , kad negalesi teisejauti ??????????

chrustik parašė:
SIGUTIS parašė:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 16:15 #65126

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
RimasK parašė:
Informavai Fideris kluba , kad negalesi teisejauti ??????????

chrustik parašė:
SIGUTIS parašė:
O blemba,net neatėjo į galvą dėl datų sutikrinimo. Bet mes su Rimošium iki galo ir nesutarėm dėl teisėjavimo. Susisieksiu ir pakalbėsiu aš su juo :)
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!
Paskutinis taisymas: 2012-09-10 16:16 nuo chrustik.
Jums padėkojo šie nariai: RimasK

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 16:48 #65128

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
vaje blyn ,susirgau :kkk: .kaip cia pasveikus greiciau,o taqi Audriuko kugeliuks liks nesuvalgytas :pop: .nuka davai patarimus kuom greiciau issigydit gripa . :alus: :drink: sitie netinka :uj:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 16:52 #65129

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
girinis37 parašė:
vaje blyn ,susirgau :kkk: .kaip cia pasveikus greiciau,o taqi Audriuko kugeliuks liks nesuvalgytas :pop: .nuka davai patarimus kuom greiciau issigydit gripa . :alus: :drink: sitie netinka :uj:
Išsiverdi liepžiedžių ir aviečių arbatos ,įsipili 50 g. dektinėlės išgeri ir į lovaičius. Rytoj sveikas :clap:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 16:54 #65130

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6133
  • Gauta padėkų: 8980
baubas parašė:
girinis37 parašė:
Išsiverdi liepžiedžių ir aviečių arbatos ,įsipili 50 g. dektinėlės išgeri ir į lovaičius. Rytoj sveikas :clap:
Česnako nepamiršk porą galvučių suvartoti :eat: , tik pas mamuką geriau miegot jau neik :tut: :nerd:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 16:55 #65131

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
va Cesiuks tavosios ysipilt,tai is kart zdarovas buciau . :ikio: .db citrina su medum ryju ,nu ir pica uzkandu

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 16:55 #65132

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Girini į gera pirti nueik pasiparink paimk 100gr.su pipirais gal čiut atlėgs :joint:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 16:56 #65133

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
a iskur man ta pirty pajamt, :uj:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-10 17:09 #65134

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Na va tuom klausimu negaliu pagelbėt :unsure:girinis37 parašė:
a iskur man ta pirty pajamt, :uj:
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.122 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top