• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-27 02:47 #66575

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Kojų neišsisukinėk, ir SĖKMĖS tau... :cha: :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: baubas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-27 03:19 #66576

• zulikas
  • zulikas avataras
  • Rimtas žvejys
  • kibo vakar, kibs rytoj, bet ne siandien
  • Žinutės: 1167
  • Gauta padėkų: 790
tai spek kox tas zuvinimas jei nenori svetimu akiu matyt :kkk: :oo:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-27 04:11 #66577

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
DainiusM parašė:
Nori pasakyti, kad visus VISUS vandenis isskyrus kauno marias esat issinomave kauno rajone? Nieko sau... idomu kaip spejat izuvinti VISUS kauno rajono telkinius, uzimti turetumet buti gi... o kaip su upem? nemuno ruoza, kad turit (kol kas) zinau, o kaip neris ir kitos upeles bei myzupeliai, nejaugi ir juos? :unsure:

Na turiu pripažinti kad žodį visus gal kiek sureikšminau.Visus tai reiškia penkis tvenkinius, Lampėdį ir tris pagrindines upes.O
Pats čia neseniai todėl gal ne viską perskaitęs esi.Esu tikrai kaž kada rašęs apie Kauno ŽD veiklą, pristatęs jos valdybą todėl nesinori kartotis.Yra ir ataskaitos parašytos ir t.t... :lalk:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-27 04:16 #66578

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Klausiau ryte doc.Galvonaitės prognozių savaitei tai nieko gero nežada :ohmy: Šiandien dar iki +24 karštį žadą o nuo penktadienio lietų :( Nusimato vėsus ir drėgnas savaitgalis :vooo:
Dolcas, aš žadu penktadienį vietoje būti apie 13:00val. tai jei išeitų, pasimatysime tuomet :vooo:
Pamaniau, gal gerai kad palynos - mažiau jauką drėkinti reikės :lalk:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-27 15:53 #66591

• DainiusM
  • DainiusM avataras
  • Naujokas
  • Настрадал Предсказамус нам будущее...
  • Žinutės: 50
  • Gauta padėkų: 80
Aciu. Ataskaitu tiek tos, nereikia. :) Nuo sausio 1d berods upiu pas Jus nebeliks, jei teisingai suprantu, tai bus 50Lt uz tuos kelis tveninius ir karjera... zmogui "stacionariai" gaudanciam iprastose vietose gal ir visai verta, bet megstantiems gaudyti daug ir skirtinguose lietuvos telkiniuose tai faktas, kad neprisipirksi tu metiniu pas visus ZD, MZD ir kitus nuomotojus... tenka imt parai, arba jei suaktyveja kibimas ilgesniam laikui kazkur tai menesiui pasiganyt. :)
...geriau žvejoti pragare, negu žiūrėti kaip kiti žvejoja rojuj... (Miltonas)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-27 16:30 #66594

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
DainiusM, prašom, kuom galėjau tuom padėjau.Na kaip bus nuo sausio 1-mos šiandien nežinau, bet kad upėse bus leidžiama veltui žvejoti tai leisiu sau suabejoti.Manau galimi keli variantai.Pirmu atveju viską perims aplinkosaugos draugijos, o ko neaprėps tai spėju, kad bus galima ir per platinimo tinklus išsipirkti.Kitu variantu gali būti, kad kadangi žvejai išsipirkę yra tam tikram laikotarpiui atitinkamus vandens telkinius tai leis žvejoti iki jų termino pabaigos.Na, o kalbant abstrakčiai tai kada neliks jokių nuomotojų tada teks mokėti valstybei tik kokiu būdu ir kas už kiek - klausimas retorinis.
Suprantu vieną, kad niekas nieko niekam veltui neduos.Būtų idealu vieningas leidimas Lietuvoje tokia sena mano svajonė kuri tegul man asmeniškai ir neaktuali, bet likusiai didžiajai armijai žvejų tikrai TAIP. Kiek kartų su inspektoriais ta tema šnekėta, bet visi tik atsidūsta ir tiek.Laikas parodys kokiais leidimais ir kokiomis slygomis ateityje žvejosime mažuosiuose vandens telkiniuose ir ne tik.... :lalk:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-27 18:55 #66609

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Sigutis parašė:"Būtų idealu vieningas leidimas Lietuvoje tokia sena mano svajonė kuri tegul man asmeniškai ir neaktuali"
Abejoju, kad neaktuali.Kaip suprantu, pagal naują įstatymą tiek vaikai, tiek pensininkai ar invalidai turės mokėti 50 proc. nuo nustatytos sumos.O kad nebenuomos upių, tai yra labai liuks.Dabar įžuvina Jurbarkas, o žuvis nuplaukia į Šakius, tai reiškiasi, kad Šakiams net įžuvinti nereikia :cheer: .Arba atvirkščiai :)
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Paskutinis taisymas: 2012-09-27 18:55 nuo Dolcas.
Jums padėkojo šie nariai: baubas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-27 20:45 #66613

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
o cia tai geras ,visa diena nei vienos blevyzgos iskyrus viena kuri nesiskaito ,REKORDAS

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-27 21:37 #66616

• zulikas
  • zulikas avataras
  • Rimtas žvejys
  • kibo vakar, kibs rytoj, bet ne siandien
  • Žinutės: 1167
  • Gauta padėkų: 790
as tai mokeciau kad ir 100 bet kad leistu visur zvejot

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-28 05:53 #66620

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Dolcas parašė:
Sigutis parašė:"Būtų idealu vieningas leidimas Lietuvoje tokia sena mano svajonė kuri tegul man asmeniškai ir neaktuali"
Abejoju, kad neaktuali.Kaip suprantu, pagal naują įstatymą tiek vaikai, tiek pensininkai ar invalidai turės mokėti 50 proc. nuo nustatytos sumos.O kad nebenuomos upių, tai yra labai liuks.Dabar įžuvina Jurbarkas, o žuvis nuplaukia į Šakius, tai reiškiasi, kad Šakiams net įžuvinti nereikia :cheer: .Arba atvirkščiai :)

Gyvenkime šia diena, o kai dagyvensim geresnius laikus tada ir kita šneka gal bus :cha: Na čia su jumoru truputį, o dabar dėl įžuvinimo.Nežinau ar bus geriau jei tarkim draugijos nebegalės nuomoti.Ką turiu mintyje :tut: Pirma - gerai jei draugijas panaikinus žvejui atpigs bilietas, leidimas, licenzija (pavadinkime kaip norime), jei......Antra, jei perimtus plotus šienaus, dažys patvankas, tvarkys naujieji valdininkai - kalbu apie savivaldybę, gamtosaugos instituciją, žodžiu kas rinks naujus mokesčius, gerai jei......Trečia - gerai jei vietoje draugijų vandenis žuvins naujieji valdininkai, gerai jeigu.....
Tai aš manau, kad gerai jei bent tokius minimalius namų darbus darys ir taip bus kada perims viską "naujieji"..... tada bus galima vėl diskutuoti, o kol kas aš susimoku už leidimą kuris ne tūkstančius kainuoja ir žvejoju :lalk:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-28 05:56 #66621

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Nu va ir lietutis :uj: Gal ankstyvas svečias ilgai neužsibus :lalk:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-28 06:02 #66622

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Kėdainiuose kol kas nelyja.Tikiuosi jei ir nulis, tai trumpam.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-28 09:01 #66632

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Niekur , niekas nelyja :lol: , saulutė šviečia nuo pat ryto :good: . Žiūriu ryt irgi be lietaus :good:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-28 15:07 #66642

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Česlovai, ar bandysi rytoj Lašišą imti?
Paskutinis taisymas: 2012-09-28 15:08 nuo Lydeka.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-28 15:37 #66652

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Lydeka parašė:
Taip :cooll: :vooo: . Dabar paskutinis masalų patikrinimas, kablių galandimas , beliko tik į kuprinę susidėti ir į :ikio: . Peržiūriu visą imamą inventorių,viską lengvinu, netgi alaus neimu, vis lengviau :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-28 15:43 #66657

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6133
  • Gauta padėkų: 8980
baubas parašė:
Lydeka parašė:
Taip :cooll: :vooo: . Dabar paskutinis masalų patikrinimas, kablių galandimas , beliko tik į kuprinę susidėti ir į :ikio: . Peržiūriu visą imamą inventorių,viską lengvinu, netgi alaus neimu, vis lengviau :lol:

Tai tu ne kuprinėje alų nešiokis o į pilvelį jį, į pilvelį :cheer:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-28 15:48 #66659

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Tai aš jau jį šendien patvarkysiu kad dūšia neskaudėtu ryt į pilną butelaitį žiūrint :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-28 17:20 #66660

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
baubas parašė:
Tai aš jau jį šendien patvarkysiu kad dūšia neskaudėtu ryt į pilną butelaitį žiūrint :lol:

Na tu Česiuk ir nesupratingas. :oo: :P :cheer: Ne buteliuose ir dar kuprinėje aliuką reikia nešiotis o pasmukusios krūtinės talpykloje :P :cheer: . Taip nešiotis daug lengviau ir pečių neveržia. Jei būna per sunku, užtenka atsukti kraniuką ir tvarkelę,- palengvėja. :cha: :cheer:
Ryt ir aš dar mėginsiu pasismardint žuvimi :f: , o vakare deje teks pasirišt šlipsą :evil:
Paskutinis taisymas: 2012-09-28 17:21 nuo AudriusM.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-28 17:31 #66661

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
AudriusM parašė:
baubas parašė:

Na tu Česiuk ir nesupratingas. :oo: :P :cheer: Ne buteliuose ir dar kuprinėje aliuką reikia nešiotis o pasmukusios krūtinės talpykloje :P :cheer: . Taip nešiotis daug lengviau ir pečių neveržia. Jei būna per sunku, užtenka atsukti kraniuką ir tvarkelę,- palengvėja. :cha: :cheer:
Ryt ir aš dar mėginsiu pasismardint žuvimi :f: , o vakare deje teks pasirišt šlipsą :evil:

:lol: Na jau baigiu :alus: talpyklą užpildyti :cha: :cha: . Na gerai ir šlipsas retkarčeis. Man sekantis nusimato "eilinis" 50-- :uj: . Gerai kad nors šlipso nereiks. Šeip pasiplaukiojimas po kuršmares iki Nidos, paskui pasiparinimas su :alus: :drink: elementais :uj:
Viskas kuprinę sukrauta, ryte įsimetu dešros galiuką, šprotų dėžutę ir į žygį :cooll: Manau iki pietų iveiksiu vieną maršruto dalį, pailsiu ir vakarop dar vieną atkarpą patikrinsiu B) , o gal kąąą rasiu :f: arba mane ras :t:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2012-09-28 17:38 #66664

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Tai gal sakau ko nors palinkėti ?? :blush: ;)
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.160 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top