Dolcas parašė:
Sigutis parašė:
"Būtų idealu vieningas leidimas Lietuvoje tokia sena mano svajonė kuri tegul man asmeniškai ir neaktuali"
Abejoju, kad neaktuali.Kaip suprantu, pagal naują įstatymą tiek vaikai, tiek pensininkai ar invalidai turės mokėti 50 proc. nuo nustatytos sumos.O kad nebenuomos upių, tai yra labai liuks.Dabar įžuvina Jurbarkas, o žuvis nuplaukia į Šakius, tai reiškiasi, kad Šakiams net įžuvinti nereikia

.Arba atvirkščiai

Gyvenkime šia diena, o kai dagyvensim geresnius laikus tada ir kita šneka gal bus

Na čia su jumoru truputį, o dabar dėl įžuvinimo.Nežinau ar bus geriau jei tarkim draugijos nebegalės nuomoti.Ką turiu mintyje

Pirma - gerai jei draugijas panaikinus žvejui
atpigs bilietas, leidimas, licenzija (pavadinkime kaip norime), jei......Antra, jei perimtus plotus
šienaus, dažys patvankas, tvarkys naujieji valdininkai - kalbu apie savivaldybę, gamtosaugos instituciją, žodžiu kas rinks naujus mokesčius, gerai jei......Trečia - gerai jei vietoje draugijų
vandenis žuvins naujieji valdininkai, gerai jeigu.....
Tai aš manau, kad gerai jei bent tokius
minimalius namų darbus darys ir taip bus kada perims viską "naujieji"..... tada bus galima vėl diskutuoti, o kol kas aš susimoku už leidimą kuris ne tūkstančius kainuoja ir žvejoju