Dolcas parašė:
RimasK parašė:
Toki pagavima galima laikyti ir atsitiktinumu , per 5h toks laimikis nesiskaito pagavimu.
Dolcas parašė:
Galiu pasakyti atvirai.Vargau visas 5 valandas be perstojo.Išbandžiau viską, kol neuždėjau mėlynų kabliukų.Gal tai ir sutapimas, bet aš pagavau

Iš dalies su Rimuu sutinku.Iš kitos pusės, kažkaip keista, kad net dvi žuvis pagavau, kai tuo tarpu tituluoti dugninės meškerės žvejai net kibimo nematė.Tebūnie tai atsitiktinumas.Džiaugiuosi savo pasiektu rezultatu nes aš iš tikro net nesu dugninės meškerės gerbėjas, bet žinau niuansų kas liečia plūdinę.Bandžiau pritaikyti kraštutinį variantą ir man tai padėjo.Kita vertus, gal tai ir atsitiktinumas.Nežadu ginčytis
Kazin,ar cia del melynu kabliuku sekme aplanke

Naudojau ir as melynus koki 30% varzybu laiko,man kazkodel neuzkibo

As po varzybu irgi buvau pagalvojes,kaip ir Dolcas: nekibo-tebunie.Bet kodel tik du zvejai pagavo po dvi zuveles?!?!?Ir kodel butent tie du zvejai,o ne keturi zvejai po 1 zuvyte?!?!?Del Kestaso viskas aisku-ten mano jaukai suveike

(sedejau pries ji) ,zuvis plauke pas mane,bet jo kabliukas arciau buvo....

O Dolcas,va,klase pademonstravo

Lauksim jo kitose fyderininku varzybose

Kaip ne karta pastebeta,zvejyboje daznai daug lemia sekme,pasisekimas.Dolcui sveikinimai,nukniaukus fyderio asams is panosiu taure