SIGUTIS parašė:
Dolcas, o pas jus Init-o nėra, kad Galą žiūri? Aš keletą metų žiūrėjau Galą, vėliau padarė viską už minimali kainą, bet...... Initas nusvėrė dviem pagrindiniais dalykais.Tai itin žema kaina(lyginant su Gala) ir pagrinde tuom, kad galima jungti net tris televizorius kai tuo tarpu per Gal tik vieną

Abiejų firmų kokybė vienoda todėl ir pasirinkau paskutiniu metu Initą.O "Medžioklė ir žūklė"rusų kalba mano irgi daug metų žiūrima.Ją man patarė žiūrėti caras(Š.Vytas).Beje Galoje šis kanalas 5lt.,o Inite 3lt.Nesuprantu kodėl Gala neieško kelių kaip atpiginti viską?Arba žino, kad žmonės niekur nesidės ir naudojasi tuom
Pasa mus kaime Siguti tik 3 variantai.VIASAT,GALA,arba pirk blokelį ir žiūrėk 14 kanalų.Iš visų blogybių pasirinkau GALA.Gali įsirašyti laidas ar filmus(ypač kai rodo naktį,arba dieną,kai tu žvejoji ar dirbi)kurių negali pasižiūrėti ir kaip rašiau ACHOTA i RYBALKA.Tiesa už šį paketą reik į mėn mokėti 5lt.,bet gali jo ir atsisakyti.Beje GALĄ pasijungę ant 2 telikų.Per vieną žiūrim interaktyviają,o per kitą paprastą GALA,kuri papildomai kainuoja 5,9lt į mėn.Kas kaime turi VIASAT,tai atsisakinėja,taip pat kaip ir ERDVIŲ.Su erdvėm būdavo nuotrauką į intiką keliu kokias 20min,o dabar būna ir minutės nereikia.Pasijungiau zebra,ir problemų nebeturiu,o kad mokėti reikia,tai o kur tu žmogus dingsi,o jei į mėn.gaunasi 10lt.brangiau,tai nemanau kad tai esmė,svarbu kokybė