• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-24 15:09 #8079

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
Dolcas parašė:
karsis parašė:
taikliai pastebeta :lol: :lol: avataras isdave :cheer:
O kodėl pats tamsta pasivadinęs KARŠIS, karpį avatare laikote? :lol:

Dolcas pas tave rankose irgi ne piniginis vienetas :cha: - greit paleidi asariuka ir i benkeli pasiskolont Doleriuka.B)
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-24 15:55 #8080

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Tą ašariuką aš ir paleidau :fish: ,nes tai buvo vienintelis tos dienos laimikis :clap:
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-24 17:31 #8082

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Visi tyli,niekas nerašo,matyt prieš krepšinio varžybas kaupiasi.Nusipirkau :alus: įsijungiau sport 24 ir ruošiuosi lemiamam mūšiui.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-24 17:43 #8085

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6133
  • Gauta padėkų: 8980
Kaip visada. Gryžtu iš darbo bet čia kaip visada vakarais ramu. Visas veiksmas vyksta diena :(

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-24 18:25 #8089

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
Sveiki, brolyčiai, :labas:
Tinklalapio Varpai skalambija, kad buvau paieškomas? :blush: Na, dėkui, dėkui, kad kažkam esu reikalingas. Malonu, kad prisimenat.:uj: Na, bet ne visi taip galvoja...:evil: Kai kurie visai atvirkščiai. Gavau niuksą netyčia ir protingai "pamokytas", nuėjau "gydytis" :S Todėl ir nuėmiau savo niekingus postus, kad rimtos temos užvaldytų esmę, kad tikri žvejai info pasidalintų ir padiskutuoti galėtų ramiai be mano ir panašių į mane "flūdinimo" :nu:
Ir ką pastebėjau? O pastebėjau, kad be blevyzgų, temos tikrai "pašvarėjo". Saitas tapo panašus į žvejų. Atsirado naujų temų - dėkui AudriuiM ir kitiems, kurie prisidėjo. Paskaitydavau kasdien, nors ir iš už kampo. Negali gi žmogus imt ir užverst įdomią knygą...:unsure: ir pakomentuot negali, nors velniškai niežti rankas, kurios nekart jau slinko link klaviatūros.., bet tvardžiausi...nu, kas aš čia esu? :blush: Nei rimtas žvejas, nei kokios info galiu suteikt, nei patart naujokui...anksčiau nors meetuos'e žmogus kaip žmogus... :blush: Sakiau, viskas - finišas...:no: Tik va, vienas, kitas pasigedo...dar laiškas į "privatą", skype... :unsure: Matyt dar ne esu visai atsibodęs.:cooll: Tai ir paskatino bent parašyt, kur buvau dingęs, ir, kodėl esu vėl čia. Žinoma, dar paskatino ir suprastėjęs pokalbio dalyvių aktyvumas. Na, nemanau, kad išgelbėsiu tai savo momentiniu atsiradimu, bet vienu postu šiandien bus daugiau, o gal ir dviem...:) Gal saito forumiečių aktyvumui turi įtakos šaltoki orai, jei apie rimtas temas šnekam, o jei apie gyvenimiškas temas, tai tikrai keista, kad prisijungę virš 30 narių, o neranda aktualios temos pokalbiui pradėt, o gal bijo...kaip Sigutis sako, kad Liūtai nepabustų...:nu: Na, gal tyloj kartais geriau Liūtai, nei minioj pati tyla ir Niekas. ;) Juk tam ir yra avarinis išėjimas - "Blevyzgos"...ir nebūtinai tik jos. Jei susirenka toks nemažas būrys žmogeliukų, vadinasi čia yra kitoks pasaulis, kur kitaip nei kitur - žydi sodai, kvepia miškas, o skauda tik tada, kai įgelia bitė... ir pakalbėkim tuomet, kad tame pasaulyje vyktų paprastas ir nuoširdus bendraminčių dialogas :) Malonaus ir šilto bendravimo. Kaip gyveni? :uj:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-24 18:32 #8090

• raimis
  • raimis avataras
  • Naujokas
  • veisiejo ezero zvejys
  • Žinutės: 24
:good:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-24 18:34 #8091

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Ačiū Daliukai. :labas: Gyvenam neblogai bet tavęs tikrai pasigedom :unsure: Per daug čia kartais ramu vakarais kai taves nėra, tad daugiau taip ilgai neprapulk o tai jau norėjom kreiptis į tv3 paiešką. :evil: :bye:
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-24 18:42 #8092

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Valioooooooooooooo,:grok: išlindo,reiškiasi dar bus ir linksmybių :clap: :alus: :drink: :balius: :daina: :sokis: ir: fish: :f: :ice:
Paskutinis taisymas: 2011-02-24 18:43 nuo Dolcas.
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-24 18:48 #8093

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Jau buvo pasidare neramu kur pradinges :unsure: bet pasirodo mes dar dainuosim :grok: :uj: :good:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-24 22:18 #8105

• karsis
  • karsis avataras
  • Pradedantysis
  • Pagavai-paleisk
  • Žinutės: 116
  • Gauta padėkų: 173
istaisau komentara :cha:
Pagavai-paleisk
Paskutinis taisymas: 2011-02-25 09:33 nuo karsis.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-25 06:45 #8108

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Na va ramiau pasidarė, Daliukas sveikas. O aš vakarais pasižiūriu į kompą be interneto, :angry: nors vilku kauk, nusispjaunu ir einu TV. žiūrėt. O dienom ar daug čia pablevyzgosi vienas :uj:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-25 06:55 #8110

• karsis
  • karsis avataras
  • Pradedantysis
  • Pagavai-paleisk
  • Žinutės: 116
  • Gauta padėkų: 173
ir ka as cia vakar norejau pasakyt ? :unsure: :unsure: nekreipkit demesio padaugines buvau alkogolio po zalgirio pralaimejimo :balius: :balius: cia kazkokokiu pievu prirasiau , dabar jau geda :blush:
Pagavai-paleisk
Paskutinis taisymas: 2011-02-25 06:55 nuo karsis.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-25 07:23 #8113

• kestas
  • kestas avataras
  • Pradedantysis
  • Rytooo bus geriau...
  • Žinutės: 165
  • Gauta padėkų: 71
Na kašytė kaip ir pabaigon, nors bendradarbiuką erzinu,''L R TIKRAI BUS EUROLYGOS ČEMPIONAI'' :cheer: .Tai tas perpykęs po darbuką laksto :evil: . Na vakar buvau prabalsuoti nes ir taip tų laisvų dienų mažai ,tai sekmadienį bus galima ramiai pažvejoti.Bet kad tas žadėtas atšilimas nelabai nori pasirodyti,kaip toj Garliavėlėj -20C.,taip ir nelinksta link +. Na bet dar dvi dienelės,pakentėsim. B)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-25 07:51 #8115

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
ir ka as cia vakar norejau pasakyt ? nekreipkit demesio padaugines buvau alkogolio po zalgirio pralaimejimo cia kazkokokiu pievu prirasiau , dabar jau geda Ko tu Karši imi čia į plaučius,gėda kai moteris prisileidžia,o nieko padaryti negali :lol: o čia baisiai.Viskas čia :good:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-25 09:08 #8123

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
karsis parašė:
ir ka as cia vakar norejau pasakyt ? :unsure: :unsure: nekreipkit demesio padaugines buvau alkogolio po zalgirio pralaimejimo :balius: :balius: cia kazkokokiu pievu prirasiau , dabar jau geda :blush:

Skaiciau skaiciau vakaryksti tavo komentara i nesupratau apie ka tu kalbejei :lol: , bet jei sindi ir pats nesupratai tai reiskia netokis as ir kiauras kaip pagalvojau apie save :cooll: :lol: :lol: :lol:
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-25 10:05 #8131

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
o taip Daliukai,ir kad daugiau taip nedinktum is akiracio :evil: :uj: :uj:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-25 10:35 #8135

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
girinis37 parašė:
o taip Daliukai,ir kad daugiau taip nedinktum is akiracio :evil: :uj: :uj:
Oooo mano bičas gyvas :clap: Ką Mingę jau apžuvavai? :ice: Kaip tu visur spėji? tu gal kaliuko metais gimęs? :uj: Varinėji po LT - viena koja vakaruose, o kita jau vėl namie. :uj:
O tave žiūriu irgi skalpuoja už "blevyzgas"...:P :) tai va, matai, girinuk, kap būna. :S Man irgi per tai teko po grindim palįst...Buvo mus čia laikinai suskaldę. Ale turiu klijų, tai susilipdysim, o paskui tai reiks tikriausiai mums susivienyt ir nepasiduot taip lengvai ateity. Nieko, išgyvensim, o meet'e visus neprietelius į mudviejų "dantistų" :sokis: kabinetą pasikviesim...:cooll: Ot, ir žinos kaip čia mus koneveikt. Preisim su tavo firminiu grąžtuku per dantis, tai bus kap šilkiniai ir šypsosis vien pamatę. ;) Vakar taip gražiai mane čia priėmė, kad net temperatūra pakilo...:blush:
Tai šiandien voliojuos prie kompo.
Česlovai sveiks, reik tau keist ineto operatorių. Vakarais be mūsų saito, tai gali rimtai depresija susirgt...:S tu čia nejuokauk. Tv :no: - dar tas Žalgiris taip...vieni nervai...jau geriau Eurovizija tada. :good: Tiesa, jei kas nematėt - žiauriai gerą mergaičiukę nusiuntėm vakar už LT atstovaut. Gal ką normalaus parveš. Nu, jau kakaryyynė :uj: Kai prasižioja kojos matos. :cooll:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-25 10:42 #8136

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Nu imsim euro....viziją,kokę 23 vietą jau garantuotai turim :uj: :uj: . O dėl interneto žvalgausi , bet blyn kad nieko doro. Na atšils pasikeisiu kabelį ir bus čiki :good:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-25 10:56 #8137

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
O tu oru kitą kabelį prasivesk, nereiks kelio vėl ardyt ir atšilimo laukt.
Šiaip tai galima per telefoną(duomenų kabeliu prisijungi telefoną prie kompo ir jungies prie interneto), jei jis, žinoma, turi internet naršyklę. Tiesa, kainuoja - Omnitel parai 3lt. Yra ir mėnesio planas apie 22lt, tik negarantuoju, kad srauto neribos. Palangoj būdams vasarą buvau pasijungęs, tai net 3G gaudė. Greitis :good: Namie turiu Meganet. Juo visai patenkintas (100Mb/s-LT Užsienis - 50Mb/s(ne piko val.) 5Mb/s - (piko val.)Kaina 40lt/mėn. Yra dabar Kauno sistemos ir akcijas dalina...19lt ir sutartis 3m greitis panašus berods. Gal reiks pabandyt, nes Meganet jau esu gal virš 15 m. Tai laikas kitus pabandyt, juolab kaina 19lt, tai ne 40...

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-25 11:07 #8138

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
ZIUPKA parašė:
karsis parašė:

Skaiciau skaiciau vakaryksti tavo komentara i nesupratau apie ka tu kalbejei :lol: , bet jei sindi ir pats nesupratai tai reiskia netokis as ir kiauras kaip pagalvojau apie save :cooll: :lol: :lol: :lol:
Nu, ką, drg.Žiupka, "flūdinimo" rezultatas 1-1. :cooll: Kaip čia tu sau taip leidi temas teršt? A?
Matai kitus, o save pamiršti pakontroliuot... ech tu. :blush:
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.063 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top