Sveiki, brolyčiai,

Tinklalapio Varpai skalambija, kad buvau paieškomas?

Na, dėkui, dėkui, kad kažkam esu reikalingas. Malonu, kad prisimenat.

Na, bet ne visi taip galvoja...

Kai kurie visai atvirkščiai. Gavau niuksą netyčia ir protingai "pamokytas", nuėjau "gydytis"

Todėl ir nuėmiau savo niekingus postus, kad rimtos temos užvaldytų esmę, kad tikri žvejai info pasidalintų ir padiskutuoti galėtų ramiai be mano ir panašių į mane "flūdinimo"

Ir ką pastebėjau? O pastebėjau, kad be blevyzgų, temos tikrai "pašvarėjo". Saitas tapo panašus į žvejų. Atsirado naujų temų - dėkui AudriuiM ir kitiems, kurie prisidėjo. Paskaitydavau kasdien, nors ir iš už kampo. Negali gi žmogus imt ir užverst įdomią knygą...

ir pakomentuot negali, nors velniškai niežti rankas, kurios nekart jau slinko link klaviatūros.., bet tvardžiausi...nu, kas aš čia esu?

Nei rimtas žvejas, nei kokios info galiu suteikt, nei patart naujokui...anksčiau nors meetuos'e žmogus kaip žmogus...

Sakiau, viskas - finišas...

Tik va, vienas, kitas pasigedo...dar laiškas į "privatą", skype...

Matyt dar ne esu visai atsibodęs.

Tai ir paskatino bent parašyt, kur buvau dingęs, ir, kodėl esu vėl čia. Žinoma, dar paskatino ir suprastėjęs pokalbio dalyvių aktyvumas. Na, nemanau, kad išgelbėsiu tai savo momentiniu atsiradimu, bet vienu postu šiandien bus daugiau, o gal ir dviem...

Gal saito forumiečių aktyvumui turi įtakos šaltoki orai, jei apie rimtas temas šnekam, o jei apie gyvenimiškas temas, tai tikrai keista, kad prisijungę virš 30 narių, o neranda aktualios temos pokalbiui pradėt, o gal bijo...kaip Sigutis sako, kad Liūtai nepabustų...

Na, gal tyloj kartais geriau Liūtai, nei minioj pati tyla ir Niekas.

Juk tam ir yra avarinis išėjimas - "Blevyzgos"...ir nebūtinai tik jos. Jei susirenka toks nemažas būrys žmogeliukų, vadinasi čia yra kitoks pasaulis, kur kitaip nei kitur - žydi sodai, kvepia miškas, o skauda tik tada, kai įgelia bitė... ir pakalbėkim tuomet, kad tame pasaulyje vyktų paprastas ir nuoširdus bendraminčių dialogas

Malonaus ir šilto bendravimo. Kaip gyveni?