AudriusM parašė:
Tuoj krisiu į lovyte. Vaistukus jau suvartojau. Matysiu kaip ryt reikaliukai bet gal reikės daktariūkščiams pasirodyti. Vos prašneku ir krūtine maudžia, kad tik nebūtų koks rimtas brudas prisikabines...

Linkime pasveikti, Audriau

Jau turi brūdą - net neabejok.

Tik man ir neseniai buvo toks atvejas - iš vakaro staigiai 38,6, o ryte jau normali, bet aš dėjau per arbatas su medumi. Išgėriau gal ltr, ir dar

100 gram. Naktį kai dėjo...

galvojau reiks irklų, vos maikutes spėjau keist. Su prakaitu viskas išgaravo, bet jei krutinę maudžia, čia jau virusas. Bronchito tipo, bet turėjai pirma gerkle pajust, tik kai ji tavo vis "treniruojama" matyt nepajutai. Ką gi, teks lovoj pagulėt - vistiek arbata, medus citrina - pirmas vaistas. Nepulk tik su vaistais mušt - organizmas iki 38,5 pats tvarkytis turi, o jei ilgiau laikos tada jau niekur nesidėsi be chemijos... einu imušiu brendžio, kad ir man kokia zaraza neužpultų.

Gerai, jūs čia brolyčiai, pasistūmėt su pokalbiais. Gaaaaalingai

Smagiai pavarėt posmais.

Girinukui neduodat miegot ramiai - vis žagsi ir žagsi bičas.

Žodžiu, judesys - jau ne tas žodis - vyksta forume ir vis stipresnis.
Nerijau, tau vis dar kyla žiūriu kvailų minčių...

Nu, kas tave ignoruoja? Prisigalvoji, prisistatai sau barjerų ir laipioji pats per juos. Kam? Manau visai be reikalo. Tu ne panelė, kad tau dėmesį reiktų rodyt.

Dalyvauji visuose saito renginiuose, pokalbiuose, žinoma įkyrėt labai nereikia, tai leistina tik Girinukui... ir tai jis meetuose už tai atsiima...

Mes ten jam užklijuojam burna pleistru.

Tik vis nerandam geros kokybės - po pusvalandžio suplyšta nuo jo veido mimikos.

Pritapai tu čia ir jau seniai. Ir apskritai, nekelk sau daugiau tokių sudėtingų klausimų.