Likau,maloniai nustebintas Daiwa Revros,kaip ir sakei-sukasi kažkaip ypatingai maloniai ir aplamai,labai mielas modeliukas 2004,UL-ui

Ištikrujų gerą įspūdį paliko Calzante ex,purčiau ir T ir S.Ir jau turėjau laikyt savę,kad netapčiau kotelių kolekcionieriumi

Abu tikrai puikus koteliai mikrodžigui.Taip pat labai malonūs Tict Sram koteliai,prabėgom apžiūrėjau berods trejetą pozicijų,nors ir griežti jie,bet delikatumo ir smagumo tikrai pilni,na,o baltasis Tict Ralgo,jei tik būtų mažesnės gramatūros ir čiuuuut liaunesnis-būtų priglaustas avižadrebiui.Jei domėčiausi upėtakiais,mažuose upeliuose,tai tam purčiau MC Finetail Banchee,tokie simpatiški šlangavotukai.Ir vat Sh.Rarenium2500s,tas tai tikrai ateity-mano

O naujieji TvinPower ir Stradic-ne mano ritelės

Gaila,Luvio nei vieno nebeturėo,buvo smalsu.Šiaip,apžvalga labai jau paviršutiniška,bet per valandą buvimo ten tikrai visko neįsiminsi,nei parametrų,nei gramaturų.Vis tiek vieną šapalinį skanėstą nugriebiau,Evergreeno combat crank mini

Yra iš tikrųjų ir Lietuvoj gerų įrankių ir už protingas kainas-tikrai yra.Kaip pvz.vienas veikėjas,man pasidomėjus pasiūlė parsiųst iš japonų 2015 Finezza Nuovo,tą 0-5gr. 2.03m.Paskaičiavo su siuntimais,preliminariai su muitu-gavosi apie 12eu pigiau,nei bait.lt. atiduotų.Laimė,gavau ir ją papurtyt,o tai jau 95proc.užsisakinėjau.Ir nuo dūšios jeigu,mikrodžigui,geriau nei savo Violente, dar nieko nelaikęs