• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 06:30 #12880

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Dolcas parašė:
SIGUTIS parašė:
Sveiki.Kaune 4+ tačiau drėgna vos vos nelyja.Nedaug trūksta.Nežinau, kaip čia tas oras sekmadienį žada būti fantastiniu :unsure:
Sveiki.Tai ką Siguti,vakar +18,o šiandien +4.Labai jau nepastovūs orai Kaune :cha: .Atsigeriu kavos ir važiuoju kur nors :fish: pabandyti.

Matai ant kalno kai gyvenu tai vėjai nepastovūs pučia :lol: Gerai, lauksim naujienų ;)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 10:10 #12882

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
  • žveju netampama o gimstama
  • Žinutės: 1025
  • Gauta padėkų: 467
kur dinge visi ?trauket
:fish:
vakar kibo ir kibs ritoi...

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 10:20 #12884

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
nerijus parašė:
kur dinge visi ?trauket
:fish:
Vienus žmonos prispaudusios laiko (nes retai mato), kiti nutrūko ir į žvejybą patraukė, o dar dalis neturi kompo namuose :( Todėl per išeigines mūsų tiek čia nedaug susirenka :bye:
Paskutinis taisymas: 2011-04-02 10:20 nuo nėra.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 10:30 #12885

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
vaje ,tai is darbu zmones pabendrauja ,o tu ko nezuvauji .?:unsure:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 10:50 #12886

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
nerijus parašė:

Per tiek metų praleistų su meškere rankoje aš seniai pasidariau sau išvadas.Viskam savas laikas turi būti.Esu vedęs daugelį metų dienoraštį apie vėjus, mėnulio fazes, temperatūros bei slėgio daromą įtaką ir pn.Turiu labai daug leidinių apie žuvis ir jų gyvenimą kuriuos savo laiku studijavau.Sukaupiau daug žinių, o jų įgyvendinimui praktikoje paskutinius penkiolika metų užsiimu sportine žūkle.Esu puikiai išstudijavęs baltos žuvies elgesį tam tikru metų laiku, daug domiuosi plūdine žvejyba upėje todėl žinau kada, kur, ir ko realiai tikėtis tam tikru laiku.Ne laikas dar, Nerijau, ne laikas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 11:09 #12888

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
SIGUTIS parašė:
nerijus parašė:

Per tiek metų praleistų su meškere rankoje aš seniai pasidariau sau išvadas.Viskam savas laikas turi būti.Esu vedęs daugelį metų dienoraštį apie vėjus, mėnulio fazes, temperatūros bei slėgio daromą įtaką ir pn.Turiu labai daug leidinių apie žuvis ir jų gyvenimą kuriuos savo laiku studijavau.Sukaupiau daug žinių, o jų įgyvendinimui praktikoje paskutinius penkiolika metų užsiimu sportine žūkle.Esu puikiai išstudijavęs baltos žuvies elgesį tam tikru metų laiku, daug domiuosi plūdine žvejyba upėje todėl žinau kada, kur, ir ko realiai tikėtis tam tikru laiku.Ne laikas dar, Nerijau, ne laikas
:lol: nu, Sigutis, nu, nebūtų senas žūklės vilkas...visus suorganizavo į Nevėžį :good: ir save net įrašė , o pats saite paskaitas naujokams pravedinėja. :uj: :clap: Ar čia iš serijos "Vienus žmonos prispaudusios laiko (nes retai mato)"? :cheer:
Paskutinis taisymas: 2011-04-02 11:10 nuo Dalius. Kaunas.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 11:30 #12889

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
KOdel Siguti ne Nevezyje gaudai, o namie prie pc esi ? :unsure: kazkas lyg zadejo zvejot lekti :P
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 11:36 #12890

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Žiūriu tiek Daliukas, tiek Čebas nekantrūs žvejai - skaitytojai :P Jei būtumėte visus postus paskutinės dienos perskaitę - nekiltų toks klausimas :blush:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 11:45 #12891

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
SIGUTIS parašė:
Žiūriu tiek Daliukas, tiek Čebas nekantrūs žvejai - skaitytojai :P Jei būtumėte visus postus paskutinės dienos perskaitę - nekiltų toks klausimas :blush:
Nevisada yra laiko skaityti visas temas, ypac blevyzgas, o tuo labiau gilintis ;) bet kaip supratau kazkur ten... esi parases,kad nevaziuosi :unsure: Na as uz tave tada nuvaziuosiu pazvejoti, reik lekt su pludinuke i dane pasedeti, truputi smegeneles pravedinti, nors oras klp siandien nemalonus, apsiniaukia, rukas, dregna... tik kad termometro stulpelis rodo +5 :)
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 11:46 #12892

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
tai va sigitai pamaciau parodoi syku kuriu niekad nemates ,gavau apie juros zuvis knyga ,nusipirkau lazdino riesutu, skanios duonos, naminio alaus ir seip buvo i ka idomaus paziet ir suzinot :good: :bye:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 12:08 #12893

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
Siguti, skaitom viską, o kai kas ir pro padidinamą stiklą kruopščiai peržiūrimas. :cooll: Čia draugiškas "bakst", jei ką...:cha: Mačiau Nevėžio sąrašą, o pats čia, tai reik galvoju bičą patravint. :uj: Nu, grįš Arutis ir CO ir patvirtins tavo teoremas man rodos untriap, o gal ir ne...:cooll: Nei žvyno...o man šnd. draugo jubiliejus...apie ryt geriau negalvosiu...:uj: :bye:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 12:10 #12894

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Čebai, jaunas esi, turi visur spėti nes kas bus kada mano metų sulauksi :P O prie Nevėžio aš važiuosiu (jei jau skaitei) tik ar žvejosiu tai atskiras klausimas :nu: Ir ko dėl kompanijos kartais nepadarai :cooll: Anksti pas mus upėse dar, Čebai, anksti.O balose ledas dar iki puse balandžio stovės todėl ten iš viso be šansų.Va tokia padėtis pas mus su pavasarine žvejyba :bye:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 12:14 #12895

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
nerijus parašė:
tai va sigitai pamaciau parodoi syku kuriu niekad nemates ,gavau apie juros zuvis knyga ,nusipirkau lazdino riesutu, skanios duonos, naminio alaus ir seip buvo i ka idomaus paziet ir suzinot :good: :bye:

Minios žmonių, stumdymasis, purvas, šlapia, mašina už 2km. nu ir kainos kanda :angry: Na tau kaip žemės vaikui gal kas buvo įdomu ko apie mane kaip mieščionį pasakyti neina.Aš apie žemės ūkį kaip apie kosmosą :unsure: Aš žvejys - fanatas ir šiuo sakiniu viskas pasakyta :blush: Sunku su manim, oi, sunku :bye:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 12:20 #12898

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
visalaika augau gyvenau gimiau Kedainiuose rudeni atsikrausciau i priemesti pas uosvius i kaimeli pro kuri beldenasi miesto autobusas ,na tu nesodini nieko nei vaiskrumiu nei vaismedziu del saves tau gal neidomu ...:unsure: as dar noriu kad mano vaikis bent kazka be chemikalu valgytu :blush: zmoniu visada daug ,nezinau kur tos buzos niekur neissipurvinau batuku ,o kainos kaip ir turgui naminiu daiktu ;)
Paskutinis taisymas: 2011-04-02 12:24 nuo nerijus.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 12:27 #12899

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
SIGUTIS parašė:
Čebai, jaunas esi, turi visur spėti nes kas bus kada mano metų sulauksi :P O prie Nevėžio aš važiuosiu (jei jau skaitei) tik ar žvejosiu tai atskiras klausimas :nu: Ir ko dėl kompanijos kartais nepadarai :cooll: Anksti pas mus upėse dar, Čebai, anksti.O balose ledas dar iki puse balandžio stovės todėl ten iš viso be šansų.Va tokia padėtis pas mus su pavasarine žvejyba :bye:
Labai nesutinku aš su Sigučiu.Dėl upių patylėsiu,nes upėse nežvejoju,o tvenkiniuose nors ir ledas toliau nuo kranto,bet kimba.Nesmarkiai,bet kimba.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 12:31 #12900

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Dolcas, aš kalbu apie normalų kibimą.Ne tą kur 3-5 žuvytes pagauni, bet kada vanduo +10, kada žuvis aktyviai į jauką, masalą reaguoja, na, žodžiu, jaukini ir žvejoji.Va tokia žvejyba dar negreit prasidės, o tai ką dabar pagauna aš vadinu "dozės susivarymu" dvasios nuraminimui :uj:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 12:33 #12901

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
pas mus pleze (nevezi) vietu nera gaudo linus, karosus, raudes ,karsius, sapalus ,jau ir viena kita ziobriuka....aisku ne kibirais bet zuvis panasi i zuvi ;)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 12:36 #12903

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
nerijus parašė:
pas mus pleze (nevezi) vietu nera gaudo linus, karosus, raudes ,karsius, sapalus ,jau ir viena kita ziobriuka....aisku ne kibirais bet zuvis panasi i zuvi ;)

Na, na, tegul gaudo :P Svarbu jiem kimba :sokis: O aš normaliai sulauksiu kada sušils :yes: va tada ir mano dušelė atsigaus :bye:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 12:45 #12908

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
nerijus parašė:
Ten Nerijau visada pavasarį pagauna.Nepatinka man ten.Visada kalhozas,+ girtų būna,kurie vos į vandenį plūdę pataiko.Aš geriau palauksiu,kaip Sigutis sako kada sušils,ir tvenkiniuose pradės kibti lynai.Tada ramu,aplink tuščia ir tylu,o dabar pasitenkinsiu ir kuojytėmis.Norėtųsi aišku lyną ar karosą pagauti,bet tik ne tokiom sąlygom,kaip vadinamam pleže.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-04-02 12:51 #12910

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
as ir ten nevaziuoju ...nsamone ten 3 nakties ateik vietos nerasi :angry:
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.070 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top