Meistro citata "Galiu tikrai papasakot , Buvau as preita sestadieni Navidansko parke, atvaziavau 6 val ir didele klaida padariau, kai prisistates Navidanskas jam uzmokejau 30 lituku uz visa diena, jai puse dienos praso 20 , na manau nusidereti galima ir uz 15 puses dienos. Pradejau zvejoti nuo 6.30 iki 9 val kibimu 0 ir zuvies 0 nors dauzosi pavirsiais ir sokineja zuvis, 9 val nieko nepeses isvaziavau y Varduvos tvenkini, Beto preita sestadieni skambino Vembutu tvenkinio savininkas ir sake , kad dar nekimba pas ji zuvis"
Šiandien pats buvau keletui valandėlių nulėkęs pas Petrą į Vembūtus, kas dėl kibimų, tai jau žuvys kabinėjasi ir kimba.Viskas matyt priklauso nuo patirties ir sugebėjimų, aš kaip labai jau žalias ir pradedantis sugebėjau du neblogus karosus po 800g ištrauk, o dar keletas sėkmingai pabėgo, nu ką padarysi

nėr patirties.
Šalia sėdėjo vyrukas su geresne įranga ir matosi su patirtim tai absoliučiai nieko nepaėmė

. Vakar bendradarbis karpius kelis virš 5 kg paėmė, kai Petras atsiųs nuotraukas sudėsiu į svetainę. Išvada, kad ir vembūtuos žuvis juda

.