• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-15 13:22 #16549

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
baubas parašė:
Tai kūū, miegat. O aš iš po darbų parėjau :lol: , Chebra šendien kuršmarėse pavarė ešerių kibirą, na apie 10 kg. tai nuo 23 v. iki dabar paruošėm rūkinimui, na ryt bus :uj: Čia Gedas (gružlys) su Gintu pasistengė :yes:

Perduok Gruzliui linkejimus - teisingas diedas ir spininga moka laikyt, but smagu dar pri progos susizvejot. :clap:
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-15 13:46 #16551

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356

Jeigu tamstom teks pro šalį važiuot, prašome užsukt, nepasididžiuot.(alaus jau baigesi)
Gružliui linkėjimai perduoti. Varksta žmogelis, laimikių nuotraukų niekaip negali į foto konkursą išsiūsti :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-15 13:48 #16552

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Nafig ta žvejyba, varau pas tave :alus: , juokauju, jau susikroviau mantą ir už pusvalandžio riedu schebrą susirenku ir nemunas, Česlovai, centrinėj sankryžoje ant šviesoforo pakabink kokį ešerioką, taip skaniai atrodo :good: :good: :good:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-15 14:27 #16554

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Lydeka parašė:
Nafig ta žvejyba, varau pas tave :alus: , juokauju, jau susikroviau mantą ir už pusvalandžio riedu schebrą susirenku ir nemunas, Česlovai, centrinėj sankryžoje ant šviesoforo pakabink kokį ešerioką, taip skaniai atrodo :good: :good: :good:
Centrinėj sankryžoj į kairę, pravažiuosi dar vieną šviesaforą ir iki TV. bokšto , o aš jau ten šale , su visais ešereis .

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-15 14:40 #16557

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Pilnai Tadai sutinku,kad Sigutis turėjo informuoti iš anksto,kad žmonės veltui nevargtų.Kai yra iš tikrųjų,manau Sigutis parašys.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-15 14:55 #16561

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Lydeka parašė:

SEKMES LYDZIAU :cooll: :uj: :uj: :uj:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-15 18:01 #16571

• Zumis
  • Zumis avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 42
  • Gauta padėkų: 23
Meistro citata "Galiu tikrai papasakot , Buvau as preita sestadieni Navidansko parke, atvaziavau 6 val ir didele klaida padariau, kai prisistates Navidanskas jam uzmokejau 30 lituku uz visa diena, jai puse dienos praso 20 , na manau nusidereti galima ir uz 15 puses dienos. Pradejau zvejoti nuo 6.30 iki 9 val kibimu 0 ir zuvies 0 nors dauzosi pavirsiais ir sokineja zuvis, 9 val nieko nepeses isvaziavau y Varduvos tvenkini, Beto preita sestadieni skambino Vembutu tvenkinio savininkas ir sake , kad dar nekimba pas ji zuvis"

Šiandien pats buvau keletui valandėlių nulėkęs pas Petrą į Vembūtus, kas dėl kibimų, tai jau žuvys kabinėjasi ir kimba.Viskas matyt priklauso nuo patirties ir sugebėjimų, aš kaip labai jau žalias ir pradedantis sugebėjau du neblogus karosus po 800g ištrauk, o dar keletas sėkmingai pabėgo, nu ką padarysi :batas: nėr patirties.
Šalia sėdėjo vyrukas su geresne įranga ir matosi su patirtim tai absoliučiai nieko nepaėmė :) . Vakar bendradarbis karpius kelis virš 5 kg paėmė, kai Petras atsiųs nuotraukas sudėsiu į svetainę. Išvada, kad ir vembūtuos žuvis juda :).
Paskutinis taisymas: 2011-05-15 18:03 nuo Zumis.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-15 18:50 #16573

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Zumi,nę kartą jau buvo akcentuota,kad gaudo žvejys,o ne įrankis :cheer: .Įrankį geresnį renkamės ne dėl pasipuikavimo,o todėl,kad su geresniu įrankiu lengviau pateikti masalą į norimą vietą ir pačios žuvies traukimas suteikia daugiau malonumo.Be to,su geresniais įrankiais galime naudoti plonesnius valus,kas padidina galimybęs sulaukti daugiau kibimų.O,kad labiau patyręs ir nepagavo,tai čia dažnai taip būna.Kartais žvejoji vienas su 2 meškerėmis,ant vienos kimba,o ant kitos ne.Sukeiti meškeres vietomis,vėl tas pats.Ir kabliukai ir masalai vienodi ir paaiškink žmogau kad gudras.O žuvis visur sujudėjo,beje vieną dieną gali kibkti kaip išprotėjus,o kitą visiškas nulis toj pačioj vietoj,taip,kad teigti,kad vienur ar kitur nekimba,būtų netikslinga ir klaidinga.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-16 03:51 #16581

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Ačiū visiems už išsakytas mintis.Dabar bandysiu paaiškinti kas įvyko, bet pirmiausiai noriu atsiprašyti tų vaikų kurie buvo suklaidinti (tame tarpe ir aš) ir taip buvo sugadintas šeštadienis.
1-Kada aš buvau Kauno ŽD valdybos narys tokių nesusipratimų nebūdavo.
2-Šiuo metu aš esu tik sportinės žūklės klubo "SALMO Kaunas" valdybos narys.Mūsų klubas visaip padeda vaikams pasiruošti varžybom, veža į vietą, mokina kaip žvejoti varžybų metų.O "SALMO" direktorius visokeriopai remia šias varžybas - skiria jaukus, dovanėles ir pn.
3- Varžybas organizuoja ir praveda Kauno ŽD valdyba su pirmininku Vytautu Ignatavičiumi priešakyje.
4-Aš tik gavęs infiormaciją (iš savų šaltinių) ją patalpinu į žvejų saitus ir tokiu būdu kviečiu vaikučius sudalyvauti.Šiuo atveju buvau apgauti vaikai ir aš taip pat.Būtų šaunu, kad bent vienas iš tėvelių apie tai pasisakytų tiesiai per vaikų varžybas savo nuoskaudas p.V.Ignatavyčiui.
5-Aš pažadu ateityje ir toliau prisidėti ir populiarinti šias vaikų varžybas bei vengti tokių nesusipratimų.
Tikrai, labai apgailestauju, kad šitaip įvyko.
P.S.Varžybos nukeltos sekančiam savaitgaliui...
Paskutinis taisymas: 2011-05-16 03:51 nuo nėra.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-16 03:58 #16582

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Labas rytas.Pas mus lyja :( Nu ką, kolegos, su nauja darbo savaite :bye:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-16 04:13 #16585

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Tai tu jau nebe funkcionierius ?... :unsure::lol: Aš vis galvojau kad tu draugijos vardu skelbimus dedi, tada aišku... :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-16 04:24 #16586

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Siguti, su visa pagarba - tačiau kodėl vieno tinklalapio narius perspėjai, kad varžybų data pakeista, o šio tinklalapio - jau nebe? :S

www.zvejotribuna.net/forumas/viewtopic.php?f=52&t=48&start=240

Žiauriai negražiai prieš vaikį gavosi...
Paskutinis taisymas: 2011-05-16 04:24 nuo dainiuška.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-16 04:27 #16587

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
dainiuška parašė:
Siguti, su visa pagarba - tačiau kodėl vieno tinklalapio narius perspėjai, kad varžybų data pakeista, o šio tinklalapio - jau nebe? :S

Tiesiog darbai, krūvis ir............nedažiūrėta :blush: Manau pyktybiškumu neįtari manęs? Daugiau kaip ir visk paaiškinau....

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-16 04:29 #16588

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
arutis parašė:
Tai tu jau nebe funkcionierius ?... :unsure::lol: Aš vis galvojau kad tu draugijos vardu skelbimus dedi, tada aišku... :bye:

Viskas daroma savo noru ir gera valia, bet va ėmė toks lepsusas ir gavosi.Mums suaugusiems senis irgi varžybų dat pakeitė nes sakė jam bažnyčios chore dainuoti reikia.Jo dėka šiemet per tiek metų pirm kart nedalyvausiu varžybose.Na, bet aš suaugęs suprantu, o čia vaikai - gaila ir tiek, kad taip.......

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-16 04:35 #16589

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
SIGUTIS parašė:
dainiuška parašė:

Tiesiog darbai, krūvis ir............nedažiūrėta :blush: Manau pyktybiškumu neįtari manęs? Daugiau kaip ir visk paaiškinau....

Tikrai niekuo neįtariu, užmiršti juk kiekvienas kažką gali. Visą atsakomybę turėtų prisiimti bažnyčios choristas :grok: Taip gavosi ir tiek. Svarbu ateityje kad nebūtų tokių nesusipratimų :unsure:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-16 05:33 #16592

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Jei yra sudarinėjamos datos kad ir mėnesį į priekį,tai jos tokios ir turi būti.Taigi čia ne išvyka su draugu,kada nori tada važiuoji.Jei ponas Ignatavičius negalėjo,tai manau datos keisti nebuvo būtina,manau būtų atsiradę kas jį pakeistų ir būtų varžybos įvykusios.Negražu ir nejauku prieš vaikus,nors aš čia ir nieko dėtas,bet nuoskaudą taip pat nors ir menką bet jaučiu.O Sigutį be reikalo taip aršiai puolat,juk ne jis datą pakeitė ir ne piktybiškai nesugebėjo perspėti mūsų saito dalyvių.Nieko,pasitaisys :)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-16 06:27 #16594

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Kėdainiuose irgi lyja,bet nešalta.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-16 15:42 #16629

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
:no: geda fuuu.sumalei Siguti sud..... ir ner ka cia teisintis ,, kruvis,, nereik nusisneket jei tribunoj sugebejai parasyt o cia ne - 30sekundziu ne kruvis ,o sud..... malimas :no:
Paskutinis taisymas: 2011-05-16 15:43 nuo ZIUPKA.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-16 16:56 #16637

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
A Kaune jau tuoj vėl lis, nu, ir...:unsure: kodėl visi tokie "apsiniaukę" ;) Nekalbat,beveik nesiibar...t.y. nediskutuojat :nu: Matyt pirmadienis kaltas, pilnatis netoli, o kai kas po atostogųųų...:blush: Vis tik pirmadienis bjauri diena - kažkokia tuštuma galvoj. Mintis ateina, pasižiūri, kad nieko nėr...:S ir išeina. Ir lieki vėl visai vienas. B) Reik išbraukt iš savaitės tą pirmadienį...iškart nuotaika ima taisytis. :uj: Kiek nedaug žmogui reikia...:)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-16 17:12 #16639

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
ZIUPKA parašė:
:no: geda fuuu.sumalei Siguti sud..... ir ner ka cia teisintis ,, kruvis,, nereik nusisneket jei tribunoj sugebejai parasyt o cia ne - 30sekundziu ne kruvis ,o sud..... malimas :no:

Žinai ką Tadai -tau tiek bendravimo kultūros dar mokintis ir mokintis, tiek visa kito.Nepyk, bet jau pradedi užpypinti truputį.Buvau truputį geresnės nuomonės, bet atleisk, pakeičiau.Rodos parašiau, paaiškinau, atsiprašiau, bet jei tau bukam dar kaž ką turiu aiškinti tada eiktu n..............
Viskam yra ribos, bet tau žiūriu pofik.Tu gal žvejok sau, o aš sau ir nematykim vienas kito - nuo to bus visiem tik geriau :good:
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.166 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top