Labas rytas
Nu negaliu į Meistro žodžius neduoti paaiškinimo. Taigi:
Ir dar Chrustik , kad tu sumazinai man reputacija vienu ipu iskarto 3 punktais, tai tik parodo , kad tu darai kas tau patinka , o ne kitiems , koks vadas, tokie ir poziuriai, gali padaryti -100 , mano nuomone nepasikeis. kol mane pjausit tol as pjausiu.
Paaiškinimas: Nei karto aš tau nei + nei - nesu dėjęs, tad būk ramus. Likau apšmeižtas.
kad Sigutis apgavo , kad Sigutis apgavo vaika , butu uzteke atsiprasau paprasto siam vaikui pasakius
Paaiškinimas: SIGUTIS:
"Ačiū visiems už išsakytas mintis.Dabar bandysiu paaiškinti kas įvyko, bet pirmiausiai noriu atsiprašyti tų vaikų kurie buvo suklaidinti (tame tarpe ir aš) ir taip buvo sugadintas šeštadienis.
kad jis kisa savo sportine zukle , zveju megeju puslapyje,
Paaiškinimas: Pažiūrėk tinklapio logotipą: KIBKIT.LT mėgėjams ir profesionalams. Taigi.
kad Chrustikas trina zinutes kurios jam nepatinka, kuriose net nesikeikiama buvo
Paaiškinimas: Trinamos tam, kad niekam nėra įdomus ginčai. Nori kažką pasakyti sakyk į privatą, o neterškit jovalu eterio. Jau 10 kartų sakiau, dėl ko ištryniau. Be to rodėt nepagarbą vienas kitam.
kad mazina ir didina reputacija pats Chrustikas iskarto per viena sekunde visus pliusus nuema
Paaiškinimas: Kartoju, nei vieno minuso nesu tau dėjęs, todėl norėčiau, kad nešmeižtum manęs.
ir pasitraukiu y sali tik kaip stebetojas sio puslapio, jokiu daugiau komentaru, jokios reklamos skleidimo del sio puslapio, taip nes as Mazeikiu kraste populiarinau si puslapi, visiem gyriau ji visus viliuojau cia, bet matosi , kad cia nori visi , kad tu tik geras nuomones issisakytum, o blogu nesakytum. Deja , as netoks zmogus ir mano charakteris ne toks , jai kas man nepatinka as issakau netyliu, jai as kam nepatinku as pasidarau sau isvadas. Sekmes visiems, o kas noresit pasisneketi yra privatas ten ir susitiksime. Ir dar siulau vadovams pasidaryti isvadas del savo elgesio. dekui buvo malonu bendrauti .Viskas
Paaiškinimas: Teisingai darai, visiems bus geriau. Gavau per 20 asmeninių žinučių ir visos ne tavo naudai, tad reikėtų susimastyti.
Na, o pabaigai. Pabaigai noriu pasakyti, kad lieku prižiūrėti tinklapį, bet laikysiuos tam tikrų sau nustatytų nuostatų. Ir norėčiau visiems palinkėti būti kultūringiems, tolerantiškais vienas kitam, jausti pagarbą, ar tai jaunam ar tai senam, nepriklausomai nuo metų skirtumo. Ir visgi čia yra žvejų tinklapis, žvejybos tematika, tad ir laikykim jį tokį, o asmeninius reikalus persikelkit į privatus ar blevyzgas. Kaip vienas draugas yra pasakęs: Nesupratau, kur užėjau ar į kiekvieno asmeninę virtuvę ar į žvejų tinklapį. Aš ateinu pažiūrėti, kas, kur kimba, paskaityti kitų žvejų reportažų ir kas svarbiausia gauti informacijos, gauti atsakymus į klausimus. Bet dabar atėjęs matau tik ką Petras valgė pusryčiams, kada Jonas ėjo į tualetą ar kada Birutei nudvėsė Brisius. Tai tiek.
Su pagarba.