• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-17 18:42 #16771

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
Visos žinutės buvo atkurtos. Galite eiti toliau š malti :)
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-17 18:43 #16772

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Niekas Meistras niekur nelenda.Kad žmogus turi išreikšti savo nuomone ČIA tai gerai.Kad ir kokia ji būtų,tai yra nuomonė ir į ją reikia atsižvelgti.Sutinku,kad Sigutis kaltas dėl dviejų dalykų.Pirma,kad paskelbė datą kada varžybos,o antra,kad nepranešė,kad ji pakeista.O kodėl nekaltinat to,kas tą datą pakeitė?Aišku,kaip galima kaltinti gerbiamą Kauno ŽD pirmininką Ignatavičių jei jo šiame tinklapyje nėra?Štai ir radom kraštinį kuris tik informaciją pateikė.Jei nebūtų pakeista data,varžybos būtų įvykusios,tai dabar visi būtų laimingi ir Sigutis būtų :yes: .Aš nuo vaikystės išmokytas jausti pagarbą vyresniam žmogui tai taip ir elgiuosi,o jei galvojate,kad lendu kur nereikia,tai čia man nei šilta,nei šalta.Kaltas visai ne saito dalyvis,o sukiršinot pusę saito.Jei Sigutis būtų datą pakeitęs,tai aš suprasčiau.Manu šiandien ginčų užteks,nes vis tiek vieningos nuomonės nebus ir negali būti.Tikrai nelaikau jokio piktumo nei ant vieno dalyvio tik labai jau nesinori tuos ginčus skaityti juo labiau,kad tai nieko neduos.Moderai dirba savo darbą ir jei jiems atrodo,kad tai tos ar kitos žinutės neturėtų būti,tai čia jų apsisprendimas.Suprantu Meistras,kad nenorėjai,kad būtų ištrinta tavo žinutė,bet jei ištrynė,tai kas čia tokio.Ir mano ne viena žinutė buvo ištrinta,kad ir šiandien bet aš tai nesureikšminu.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-17 18:47 #16774

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
Modestai ir Audriau, atstatom pareigybes ir toliau dirbam. Dievaž kaip maži vaikai...B) Išsakytos nuomonės, priimkit verdiktą ir gyvenam toliau. Jūs, sukūrę saitą, neturit taip elgtis - nepatiko nuomonė - išeinu...turit išklausyt kitų nuomonę,ir net, jei jį nesutampa su jūsų, surast visiems priimtiną variantą. Duris trankyt kiekviens moka...pareinat abu į darbą...:evil: :clap: :uj:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-17 18:50 #16775

• feriukas
  • feriukas avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 16
Atrodo suauge vyrai cia,bet elgesi kaip darzialinokai... Lietuva-demokratine valstybe.Galit daryt ka norit.Dalyvauti tinklalapio gyvenime arba ne,bet Chrustikas padare viska gerai ner ko cia pilti pamazgu vienas ant kito viesai,rasykit i privata,na o jei tokie drasus vyrai sakykit i akis kai susitinkat.Ner ko toliau diskutuoti sios slykscios temos :)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-17 18:56 #16778

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
feriukas parašė:
Atrodo suauge vyrai cia,bet elgesi kaip darzialinokai... Lietuva-demokratine valstybe.Galit daryt ka norit.Dalyvauti tinklalapio gyvenime arba ne,bet Chrustikas padare viska gerai ner ko cia pilti pamazgu vienas ant kito viesai,rasykit i privata,na o jei tokie drasus vyrai sakykit i akis kai susitinkat.Ner ko toliau diskutuoti sios slykscios temos :)
Teisingai.Rytas už vakarą protingesnis.Gal kas pasikarščiavo,gal kam išsisakyt reikėjo.Išspaudėm iš musės dramblį.Gana tų piktumų.Manu daugelis supratome kas ką norėjo pasakyti,padarome savo išvadas ir gyvenkime toliau draugiškai.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-17 19:07 #16779

• Metas
  • Metas avataras
  • Pradedantysis
  • jomajo
  • Žinutės: 372
  • Gauta padėkų: 249
Visiskai sutinku su Dolcu :good: gyvenkime vyrai draugiskai :alus: :sokis:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-17 19:13 #16780

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
vyrai nesinervuokite nes zmonos meskeres pasleps ir baigsis zvejybos ir gincai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-17 19:16 #16781

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Jei teisingai supratau tai Meistras ir Žiupka forumo atsiradusias bėdas mato mano dėka.Ar teisingai supratau? Nors aš esu toks pats kaip visi forumiečiai ir nereikia nieko sureikšminti, bet.........dabar pat jei rasis daugiau forumiečių kuriuos mano buvimas čia erzina - nematau jokių kliūčių pasišalinti. Taigi laukiu Jūsų verdikto ir koks jis bebūtų būsiu dėkingas :bye:
Paskutinis taisymas: 2011-05-17 19:16 nuo nėra.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-17 19:22 #16782

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Jo-o-o-o-o... :unsure:
Siūlymas: Sigutis suorganizuoja "apgautam" jaunuoliui puikią žvejybą, Meistras lai išsiblaivo, Chrustikas lai išgeria alaus ir eina gult, Audrius 2x tiek alaus ir eina gult, ...... Viskas bus gerai, nereikia labai giliai imt į galvą, geriau į skrandį :balius: :cha: , kadangi aš skaldžiau malkas iki šiol - esu labai tolerantiškas :cheer: , o jūs visi įsivėlę į beprasmius ginčus - malkas mokat skaldyt už mane dar geriau... Eikit gult... :nu: :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Jums padėkojo šie nariai: ZIUPKA

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-18 04:02 #16790

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
Vyrai gal jau uzteks vakar vieni kitiem subines per kompa atspardet gal sakau jau sendien baikit ,nes jau nemalonu ir skaityti,tikrai elgetes kaip mazi vaikai,o tu Meistras pradedi is pacio ryto gadinti nuotaika netik sau,bet ir kitiem :angry:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-18 04:33 #16792

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
Reputaciją sumažint gali bet kas, va ir aš tau (už amžiną nepasitenkinimą viskuo) vieną balą pyst - ir nėra... Kvailas tu per visą pilvą, jei tokią nesamonę užvirei...
Pasižiūriu - svečiai vis dar šį forumą aplanko, kokią nuomonę apie vietinį mikroklimatą galima susidaryt?... Pasakysiu tiesiai-šviesiai, skeptikų ir turinčių savo nuomonę visada bus: per toli adminas ir moderai leido nueit, reikėjo kažką "banint" iš karto ir neleist įsisiūbuot laiveliui, dabar jau vanduo viduj, nedaug liko iki kraštų, gali ir aukų būt...:nu: Aš už taiką, PEACE :cooll: :bye:
Paskutinis taisymas: 2011-05-18 04:48 nuo Arutis.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-18 04:50 #16794

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
Vietiek rašinėji :lol: :uj: :cha: , o jau galvojau, kad išsiregistravai... :P :cha: :bye:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-18 04:56 #16796

• feriukas
  • feriukas avataras
  • Naujokas
krepsas :cooll: :D
Paskutinis taisymas: 2011-05-18 05:05 nuo feriukas.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-18 05:24 #16799

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
arutis parašė:
Reputaciją sumažint gali bet kas, va ir aš tau (už amžiną nepasitenkinimą viskuo) vieną balą pyst - ir nėra... Kvailas tu per visą pilvą, jei tokią nesamonę užvirei...
Pasižiūriu - svečiai vis dar šį forumą aplanko, kokią nuomonę apie vietinį mikroklimatą galima susidaryt?... Pasakysiu tiesiai-šviesiai, skeptikų ir turinčių savo nuomonę visada bus: per toli adminas ir moderai leido nueit, reikėjo kažką "banint" iš karto ir neleist įsisiūbuot laiveliui, dabar jau vanduo viduj, nedaug liko iki kraštų, gali ir aukų būt...:nu: Aš už taiką, PEACE :cooll: :bye:
prie ko cia tie sveciei lai mato visa tiesa o ne vien tik rozine spalva ,o klimata vidui reikia kazkokiu budu gerint ato grybas gali gautis

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-18 05:29 #16800

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Čia citata iš Sigučio parašyto atsiprašymo;
"Ačiū visiems už išsakytas mintis.Dabar bandysiu paaiškinti kas įvyko, bet pirmiausiai noriu atsiprašyti tų vaikų kurie buvo suklaidinti (tame tarpe ir aš) ir taip buvo sugadintas šeštadienis.
1-Kada aš buvau Kauno ŽD valdybos narys tokių nesusipratimų nebūdavo.
2-Šiuo metu aš esu tik sportinės žūklės klubo "SALMO Kaunas" valdybos narys.Mūsų klubas visaip padeda vaikams pasiruošti varžybom, veža į vietą, mokina kaip žvejoti varžybų metų.O "SALMO" direktorius visokeriopai remia šias varžybas - skiria jaukus, dovanėles ir pn.
3- Varžybas organizuoja ir praveda Kauno ŽD valdyba su pirmininku Vytautu Ignatavičiumi priešakyje.
4-Aš tik gavęs infiormaciją (iš savų šaltinių) ją patalpinu į žvejų saitus ir tokiu būdu kviečiu vaikučius sudalyvauti.Šiuo atveju buvau apgauti vaikai ir aš taip pat.Būtų šaunu, kad bent vienas iš tėvelių apie tai pasisakytų tiesiai per vaikų varžybas savo nuoskaudas p.V.Ignatavyčiui.
5-Aš pažadu ateityje ir toliau prisidėti ir populiarinti šias vaikų varžybas bei vengti tokių nesusipratimų.
Tikrai, labai apgailestauju, kad šitaip įvyko.
P.S.Varžybos nukeltos sekančiam savaitgaliui... "

Meistras,Kokio dar reikėjo atsiprašymo?? Asmeninio??

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-18 05:37 #16801

• feriukas
  • feriukas avataras
  • Naujokas
Sito Meistras nepastebejo turbut :D

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-18 05:41 #16802

• feriukas
  • feriukas avataras
  • Naujokas
Keiciam tema :) pasakokit kas ir kur savaitgli planuoja vaziuot pazvejot,gal prisijungciau :D :fish: :daina: :balius:
Paskutinis taisymas: 2011-05-18 05:44 nuo feriukas.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-18 08:47 #16807

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 868
  • Gauta padėkų: 484
kaip chebrike manot apie tuos vyjunukus vadinamus nu tas neges naktinio slieko dydzio kur smely prie kranto prisirenka. cia veikejas praeitas iseigines zvejojo ant ju sake ima ir eseriai ir lydekaites minijoj.kaip manot? :unsure: esu ant ju kursiu mariose bandes bet jie man ispudzio nepaliko nei kliovo.gal kas brukstels ta tema?
Kaip sakama OT Y DO... tur viskas but :-)))

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-18 08:54 #16808

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
Labas rytas :bye:

Nu negaliu į Meistro žodžius neduoti paaiškinimo. Taigi:
Ir dar Chrustik , kad tu sumazinai man reputacija vienu ipu iskarto 3 punktais, tai tik parodo , kad tu darai kas tau patinka , o ne kitiems , koks vadas, tokie ir poziuriai, gali padaryti -100 , mano nuomone nepasikeis. kol mane pjausit tol as pjausiu.

Paaiškinimas: Nei karto aš tau nei + nei - nesu dėjęs, tad būk ramus. Likau apšmeižtas.
kad Sigutis apgavo , kad Sigutis apgavo vaika , butu uzteke atsiprasau paprasto siam vaikui pasakius

Paaiškinimas: SIGUTIS:
"Ačiū visiems už išsakytas mintis.Dabar bandysiu paaiškinti kas įvyko, bet pirmiausiai noriu atsiprašyti tų vaikų kurie buvo suklaidinti (tame tarpe ir aš) ir taip buvo sugadintas šeštadienis.

kad jis kisa savo sportine zukle , zveju megeju puslapyje,

Paaiškinimas: Pažiūrėk tinklapio logotipą: KIBKIT.LT mėgėjams ir profesionalams. Taigi.
kad Chrustikas trina zinutes kurios jam nepatinka, kuriose net nesikeikiama buvo

Paaiškinimas: Trinamos tam, kad niekam nėra įdomus ginčai. Nori kažką pasakyti sakyk į privatą, o neterškit jovalu eterio. Jau 10 kartų sakiau, dėl ko ištryniau. Be to rodėt nepagarbą vienas kitam.
kad mazina ir didina reputacija pats Chrustikas iskarto per viena sekunde visus pliusus nuema

Paaiškinimas: Kartoju, nei vieno minuso nesu tau dėjęs, todėl norėčiau, kad nešmeižtum manęs.
ir pasitraukiu y sali tik kaip stebetojas sio puslapio, jokiu daugiau komentaru, jokios reklamos skleidimo del sio puslapio, taip nes as Mazeikiu kraste populiarinau si puslapi, visiem gyriau ji visus viliuojau cia, bet matosi , kad cia nori visi , kad tu tik geras nuomones issisakytum, o blogu nesakytum. Deja , as netoks zmogus ir mano charakteris ne toks , jai kas man nepatinka as issakau netyliu, jai as kam nepatinku as pasidarau sau isvadas. Sekmes visiems, o kas noresit pasisneketi yra privatas ten ir susitiksime. Ir dar siulau vadovams pasidaryti isvadas del savo elgesio. dekui buvo malonu bendrauti .Viskas

Paaiškinimas: Teisingai darai, visiems bus geriau. Gavau per 20 asmeninių žinučių ir visos ne tavo naudai, tad reikėtų susimastyti.
Na, o pabaigai. Pabaigai noriu pasakyti, kad lieku prižiūrėti tinklapį, bet laikysiuos tam tikrų sau nustatytų nuostatų. Ir norėčiau visiems palinkėti būti kultūringiems, tolerantiškais vienas kitam, jausti pagarbą, ar tai jaunam ar tai senam, nepriklausomai nuo metų skirtumo. Ir visgi čia yra žvejų tinklapis, žvejybos tematika, tad ir laikykim jį tokį, o asmeninius reikalus persikelkit į privatus ar blevyzgas. Kaip vienas draugas yra pasakęs: Nesupratau, kur užėjau ar į kiekvieno asmeninę virtuvę ar į žvejų tinklapį. Aš ateinu pažiūrėti, kas, kur kimba, paskaityti kitų žvejų reportažų ir kas svarbiausia gauti informacijos, gauti atsakymus į klausimus. Bet dabar atėjęs matau tik ką Petras valgė pusryčiams, kada Jonas ėjo į tualetą ar kada Birutei nudvėsė Brisius. Tai tiek.

Su pagarba.
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!
Jums padėkojo šie nariai: samir, dainiuška, tukas, TADZIUS

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-05-18 09:10 #16810

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
Va,Chrustik,saunuolis :yes: sudejai visus taskus.Meistras,neisizeisk,bet esi labai umus(gal jautrus),del vieno zodzio greit isizeidi,uzsigauni.Arutis del taikos juokinga posta sumaste(vienam isgert,kitam nebegert,treciam miegot :yes: ),tu ir vel juoko nepagavai-pyktelejai :S .Niekas taves priesu nelaiko ir savo nuomone issakyti reikia,tik ne visai taip,kaip kad tu cia prirasei.Dabar gavosi apie ta pati per tapati-vis kartojeisi.Na,bet atrodo baigesi visi nesusipratimai....varom geriau zvejot :bye:
Astrus....
Paskutinis taisymas: 2011-05-18 09:11 nuo Kabliukas.
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.144 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top