Dar syki įsitikinau visokiais prietarais ir tie palinkėjimai vėl atsisuko prieš mane.Jei kur daugiau toli važiuosiu,tai niekam be šeimos nesakysiu.O buvo taip.Man palinkėjo sėkmės kelionėje,o draugeliui žvejyboje.Rezultatas sprogusi nauja padanga tinkanti tik išmetimui,o draugas pagavo vos 5 kuojas,kada visi pritraukėme nemažai.
Teko iškrauti pusę įrangos,kad pasiekti atsarginį ratą,o dar kaip tyčia,prasisuko raktas,tad teko stabdyti mašinas dėl rakto.Dar sykį įsitikinau,kad Lietuvis yra toks,kur degant kaimyno namui,džiaugiasi labiausiai,taip ir čia.Iš kokių 30 stabdomų mašinų(juk matosi,kad mašina pakelta,avarinis įjungtas,žodžiu bėda)sustojo dvi.Viena kažkokie rumūnai,bet jų raktas netiko,kita rusų,kurie laimei turėjo raktų komplektą,kurie beje dar ir padėjo atsukti.Labai apgaileistauju dėl lietuvių,o štai padėjusiems jauniems rusams tariu dar kartą didelį dėkui
Teko važiuoti su zapaske.Kitas būtų sukęsis atgal,nes laukia pirmyn dar virš 100km.kelio ir atgal virš 200km.be atsarginio rato,todėl aš,pagalvojęs,kad palinkėta buvo tik vieną kartą,likusių trijų padangų nuleisti neturėtų ir kelionė buvo tesiama.Dėkui Sigučiui,kuris rūpinosi,kad gaučiau pasikeisti sugadintą padangą.Kaip matote man palinkėta sėkmė davė gerų neigiamų rezultatų,o draugui puikios nekibos,nors kitiems aplink kibo.Tegul eina visi toli NA---I su visomis savo sėkmėmis.Kas man palinkės,gaus į dūdą

.Kadangi aš duoti į dūdą nemoku,tai paprašysiu Chrustiko