Kažin ar verta aptarinėti tai kas jau buvo. Daugelis gal su nostalgija prisimena tą tinklapį, beveik pora metų ir aš ten prasėdėjau, susipažianu su daugeliu iš Jūsų, sudalyvavom ne viename susitikime, bet visada jautėmės ten nereikalingi. Niekas nenorėjo išklausyti mūsų prašymų, pageidavimų pastabų. Patys bandėm rintis moderus, siūlėm, prašėm ir laukėm laukėm. Atsakymų nebuvo o jei buvo tai visi pamename kokie tie atsakymai. Kartais mintyse į tokius atsakymus pasakydavau eik tu n....
Galėjo būti kitaip, ir būtų buvę jei nors truputi būtų buvę gerbiami svetainės lankytojai, gerbiamos jų mintys pasiūlymai ir visa kitą. Dabar sulipinta nauja svetainė ir neišliko tos diskusjos, kurios buvo Mūsų visų išsakytos nelabai gražios mintys šimininko adresu. Neišliko ir šeimininko pasisakymai tinklapio narių atžvilgiu, tad vėl atrodo viskas gražu ir gera. Taip ir būtų jei nebūtų tiek melagingų pažadų, tyčiojimosi iš lankytojų ir tt.Na nėra net ką aptarinėti. Tie kurie iš ten pabėgome gerai pamename tinklapio šeimininko požiūrį į tinklapio lankytojus. Pamenu ir aš ir visai nejaučiu jokios nostalgijos. Kartą paragauji kokio skonio pipiras, tad antra kartą juos kramtyti praeina noras. Kaip ten beviliotų, kaip bebūtų ten gražu ir saldu, bet istorija manau eilinį kartą kartojasi. Vėl bus pažadai neveiklumas ir tas pats siuntinėjimas....
Kiekvienas turime teisę rinktis, niekas netrukdo ten lankytis ir pan, bet kartą nudegus ugnyje pirštus manau antrą karta tikėti, kad ugnis bus šalta, jau būtų naivu.
Tegul gyvuoja, tegul tarpsta tarp visų kitų žvejiškos tematikos tinklapių ir gal vėl surinks ateityje būrį žvejų. Duok die,.... Galiu palinkėti tik sėkmės

O mums manau neverta net testi diskusija apie tai. Man yra daug blogesnių žinių........atostogos tai baigėsi

Belieka suvartoti paskutinį aluti ir pasiraitoti rankoves rytojaus darbui...oi bus nelengva vėl įsijungti į darbinę veikla, oi nelengva....akyse vis dar lydekiukai, mekniukai, ešeriukai.....