• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-27 19:41 #21278

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6133
  • Gauta padėkų: 8980
TADZIUS parašė:
AudriusM parašė:
Pokstas parašė:
Na gal su taisyklėm truputi perlenkta buvo kaikuriom, bet iš esmės viskas daugmaž neblogai buvo. Na kalbu čia iš savo pusės,nes jokių susipratimų neturėjau, neskaitant ,kad dėžutę su pinkais 0.5l liepė mašinon nešt padėt :D

Nešt į mašiną padėt :unsure: ????????
Tai Jūs čia pasaulinio lygio varžybose tikriausiai dalyvavot :lol:
baiktu cia auksciau visko,SIGUCIO lyga vo tep , ir net i masinas rungtyniu metu buvo grieztai uzdrausta eit,gerai,kad nusimyst,dar leidimo nereike prasyt :lol:

Gamtiniais reikalais reikia pasirūpinti iš anksto. Dabar juk pampersų yra visokiausių dydžių ir ne karve kainuoja :lol:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-27 19:50 #21280

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
AudriusM parašė:
TADZIUS parašė:
AudriusM parašė:
Pokstas parašė:
Na gal su taisyklėm truputi perlenkta buvo kaikuriom, bet iš esmės viskas daugmaž neblogai buvo. Na kalbu čia iš savo pusės,nes jokių susipratimų neturėjau, neskaitant ,kad dėžutę su pinkais 0.5l liepė mašinon nešt padėt :D

baiktu cia auksciau visko,SIGUCIO lyga vo tep , ir net i masinas rungtyniu metu buvo grieztai uzdrausta eit,gerai,kad nusimyst,dar leidimo nereike prasyt :lol:

Gamtiniais reikalais reikia pasirūpinti iš anksto. Dabar juk pampersų yra visokiausių dydžių ir ne karve kainuoja :lol:
Visus pinigus pinkom isleidau,pmpersam neliko :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-27 19:57 #21283

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
TADZIUS parašė:
AudriusM parašė:
TADZIUS parašė:
AudriusM parašė:
Pokstas parašė:

Visus pinigus pinkom isleidau,pmpersam neliko :lol:
Džiaukis,kad kainos neužkėliau,būtum į skolą įlindęs :cha:
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-27 20:01 #21284

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Ne i skola buciau neemes,buciau is kojines traukes,kur citrinufkei buvo palikta :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-27 20:05 #21286

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
Sutinku su Dolcu is dalies. Gal menulio faze neta gal dar kazkas, bet nematau jokiu priesiskai nusiteikusiu dalyviu - kaip jau rasiau pries varzybas (visko pradzioje) paaiskinkit taisykles - paaiskinkit apie baudos taskus ir nieks nieko nefrisifisines - kazkaip nei pries nei per nei po varzybu niekas nebuvo paaiskinta o padaryta kaip kazkas susapnavo.
Jau 2 susitikimas is eiles kai kazkas prisisika i kepure ir jiesko subinej smegenu kaltinant kitus. Pries tai vyke susitikimai buvo puikus tuo, kad pasaras vabalai masalai ir visa kita ka zuvys valgo buvo neribojami - paprasciausiai issitraukdavo zmones zukles vieta ar eiles numeri kada eiti i susirast zuklaviete ir visi visada budavo patenkinti. Jei norit ilipt i ta pati Š... leiskit vel suorganizuoti susitikima ..... ir vel bus lygiai tas pat.
O siaip manau, kad jau saukstai po piet - paspjaudet kai drakonai kitaicu mitologijoj liepsnom, o db pasibuuuciuokit ir gyvenkit draugiskai. Susesit kitakart prie bendro stalo issakykik kuris apie kuri galvojat pasibuciuokit kaip MODE su Meistru ir te visad sviecia saule.
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas, TADZIUS

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-27 20:17 #21287

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Gerai sakai,tik ar pagalvojei kad tas kas ivyko,jau senai turejo ivykt,aisku viskas bus gerai,tik galvoju,kad ne uz ilgo vel tas pats bus.pagyvensim pamatysim,kazkode tane ant triju raidziu siunte,o kai atvariai,tai didziausias draugelis buvo :lol:,Be reikalo Dolcas apie auksle su sensasu pavariaidaba tapai priesu numeris 3 :lol:
Paskutinis taisymas: 2011-06-27 21:00 nuo TADZIUS.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-27 21:10 #21295

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Kagi mieli kolegos - naujo susitiko informacija jau patalpinta prasom registruotis :cooll: :balius: :daina:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-28 06:10 #21322

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
TADZIUS parašė:
Gerai sakai,tik ar pagalvojei kad tas kas ivyko,jau senai turejo ivykt,aisku viskas bus gerai,tik galvoju,kad ne uz ilgo vel tas pats bus.pagyvensim pamatysim,kazkode tane ant triju raidziu siunte,o kai atvariai,tai didziausias draugelis buvo :lol:,Be reikalo Dolcas apie auksle su sensasu pavariaidaba tapai priesu numeris 3 :lol:
Nieko aš nevariau,tik yra kitų gerų firmų nebūtinai Sensas ar Mosella.Pilnai galima apgaudyti minėtas firmas ir su Žvejo tako jaukais ar Timar,prpfess,sthil ir dar ten visais.Ką aš galiu padaryti,jei žmogui aukšlių gaudymas teikia didžiausią molonumą.Tai jei dabar Saulius spiningistas,o aš plūdininkas,tai negi aš dabar turiu pykti ant Sauliaus,kad jis su spiningu mojuoja,o ne su matchu.Aplamai nematau aš čia ko pyktis nei tau,nei Sigučiui ar dar kitiems.Bendraujame,dalyvaujame,tad ginčai neišvengiami,o rietis yra žema ir beprasmiška.Ginčytis netgi būtina,tik taip randame tiesą :)
Jums padėkojo šie nariai: TADZIUS

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-28 06:15 #21324

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Vo blyn,pasirodo ir aš Lietuvis :lol: , o tai svaigau kad žemaitis esu :uj:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-28 06:21 #21325

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
baubas parašė:
O aš ble pasirodo kažkos CUKER-RUNKEL-LANDAS,, kas čia per šalis bl.... :evil: :evil: :evil: , Dainiuškas, pažiūrėk gerai savo istoriniuose šaltiniuose, gal kažką sumaišei :unsure:
Paskutinis taisymas: 2011-06-28 06:22 nuo Lydeka.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-28 06:28 #21326

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Lydeka parašė:
baubas parašė:
O aš ble pasirodo kažkos CUKER-RUNKEL-LANDAS,, kas čia per šalis bl.... :evil: :evil: :evil: , Dainiuškas, pažiūrėk gerai savo istoriniuose šaltiniuose, gal kažką sumaišei :unsure:
Ką čia nesupranti.Augini runkelius,gauni cukrų,o tas Landas turbūt tautinis gėrimas kur gaunasi taip moksliškai vadinasi :cheer:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-28 06:56 #21327

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Dolcas parašė:
Lydeka parašė:
baubas parašė:
Ką čia nesupranti.Augini runkelius,gauni cukrų,o tas Landas turbūt tautinis gėrimas kur gaunasi taip moksliškai vadinasi :cheer:
Aišku, kas pasakys, kad yra žemaitis, bus
ir sužinos kad yra cukerrunkellandietis, kažkaip per ilgas pavadinimas, reikia trumpesnio :cheer:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-28 09:12 #21332

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
ZIUPKA parašė:
Sutinku su Dolcu is dalies. Gal menulio faze neta gal dar kazkas, bet nematau jokiu priesiskai nusiteikusiu dalyviu - kaip jau rasiau pries varzybas (visko pradzioje) paaiskinkit taisykles - paaiskinkit apie baudos taskus ir nieks nieko nefrisifisines - kazkaip nei pries nei per nei po varzybu niekas nebuvo paaiskinta o padaryta kaip kazkas susapnavo.
Jau 2 susitikimas is eiles kai kazkas prisisika i kepure ir jiesko subinej smegenu kaltinant kitus. Pries tai vyke susitikimai buvo puikus tuo, kad pasaras vabalai masalai ir visa kita ka zuvys valgo buvo neribojami - paprasciausiai issitraukdavo zmones zukles vieta ar eiles numeri kada eiti i susirast zuklaviete ir visi visada budavo patenkinti. Jei norit ilipt i ta pati Š... leiskit vel suorganizuoti susitikima ..... ir vel bus lygiai tas pat.
O siaip manau, kad jau saukstai po piet - paspjaudet kai drakonai kitaicu mitologijoj liepsnom, o db pasibuuuciuokit ir gyvenkit draugiskai. Susesit kitakart prie bendro stalo issakykik kuris apie kuri galvojat pasibuciuokit kaip MODE su Meistru ir te visad sviecia saule.

Atmetus abstrakčias frazes - sakyk berniuk, kuo aš patį esu ASMENIŠKAI įžeidęs ar užgavęs ir pn.? Nes jau pirmą kartą drabstaisi š.... todėl noriu išgirsti ne bobutės svaičiojimus, o papunkčiui suaugusio vyro metamus man kaltinimus.Prašome......
Paskutinis taisymas: 2011-06-28 09:12 nuo nėra.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-28 09:29 #21336

• Pelekas
  • Pelekas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 980
  • Gauta padėkų: 1332
E,e,e,e, vyrai, baikit, jau norejau jusu foruma paciu silciausiu ir draugiskiausiu pavadint, o dabar matau, kad irgi kaip kiti forumai :nu:
Kas liecia taisykles, tai manau kazkokie apribojimai netgi ir idomiau, kaip sakant issukis, o pagaut galima, ka daugelis as manau ir irode. Visi gaude tais paciais masalais, manau tai teisinga, isivaizduokit jei spiningo pvz upetakiu gaudymo varzybose kas nors metytu slieka :evil: o kiti kaip durniai su vobleriais gaudytu, smulkmenu nezinau, bet tikrai nemaciau nieko tokio, del ko reiktu pyktis, cia manau :alus: :drink: :balius: itaka biski :angry:
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas, aras

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-28 09:46 #21339

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Niekas pelekas čia labai nesirieja,paprasčiausiai skiriasi dviejų žmonių tiek charakteriai,tiek nuomonės.Man irgi gal kas iš saito dalyvių nepatinka,tai ką,aš dabar turiu čia forume santykius aiškintis?Yra privaras,yra tel.galima ir be saito išsiaiškinti.Gerai,kai tai vyksta blevyzgose kur manau daugelis net neužsuka be pastovių lankytojų ir nemato tų nesusipratimų.Šiaip nieko baisaus ar smerktino aš čia neįžvelgiu.Pasiries,rankom sukirs ir bus gerai :sokis:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-28 09:54 #21342

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6133
  • Gauta padėkų: 8980
Neiskenciau neprisijunges darbe.
Manau laikas liautis burnoti vieni ant kitu. Paziurekit eilinio lankytojo akimis i foruma. Vos ne per visas temas rietenos.
Pasaliniam uzsukus tikrai forumo vaizdelis ne koks ir as budamas pasalinis nesciau is cia muila kol dar negavau nuo ko nors kruopu.
Taigi vyruciai baigiam si reikala. Problemos po Geges, problemos ir dabar, bet gal geriau aiskintis per privata, o ne viesai.
Kas ko nepadare, ar kazka ne taip padare manau visi suprantom ir galima pasistengti kad per kitus susitikimus tokiu dalyku
nenutiktu . Tad nurimkit ir eikit zvejot, arba galast kabliukus naujam susitikimui.
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-28 10:15 #21345

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
[quote="SIGUTIS" Atmetus abstrakčias frazes - sakyk berniuk, kuo aš patį esu ASMENIŠKAI įžeidęs ar užgavęs ir pn.? Nes jau pirmą kartą drabstaisi š.... todėl noriu išgirsti ne bobutės svaičiojimus, o papunkčiui suaugusio vyro metamus man kaltinimus.Prašome......[/quote]

Nematau del ko tureciau kazkam aiskintis - juolab kai isdrysi pasiaiskint visiem kurie taves to prase, o nejieskot kaltu, tada galesim pabendraut.
papunkciui ASMENISKAI dieduk jei pastebejai mano priekaistuose nebuvo paminetas niekieno vardas ir kaip tu n.... nieko nesiuntinejau, ir uz geges susitikima atsiprasiau as kaip organizatorius nors tavo deka buvo pakeistas zukles laikas bei taisykles 1.Kaip pats pasakei mes visi nusprendem, o nebuvo nei vieno be taves kas butu tai pasakes pradeti varzybas kitu laiku nei buvo numatyta. 2.Atsisakei traukt sektoriu ir pasakei, kad mes nusprendem ju netraukti(velgi mes tai buvai tu vienas nes dalis pasake kad jiem vienodai), o kitu priekaistus turejau isklausyti as.Ir netgi galiu pirstu parodyt zmogu kuriam pasakei, kad jei reikes traukt sektoriu as pakelsiu suma ir atsisakysiu dalyvaut varzybose. Reiskia tavo santazas turi but priimtinas ir nul;eide galvas visi turi taiskstytis tu tavo nesamonem? Dolcas nusispjoves galejo sedet iki kulniuku dumble net Antanas su Nijole nesikuklino uz parankiu susikabine nuklampot i sona zvejot, kad tik tu galetum gaudyt kur nori. Ir tai yra normalaus zmogaus elegesys?? Gana issivaizduot, kad esi zvaigzde ir tave siame tinklapyje kazkas nesios ant ranku - buvai ismestas is kitu tinklapiu kaip nepageidaujamas dalyvis ir mano nuomone cia arteja panasus likimas jei nesusimsi ir nenusileisi is padebesiu.

Cia buvo paskutinis mano komentaras JUM. Su pagarba Tadas.
Jums padėkojo šie nariai: TADZIUS, simka

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-28 15:51 #21354

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Buvo užsukęs žmogelis iš Anglijos sugrįžęs atostogų.Papasakojo,kad Anglijoj įstojęs į žvejų klubą ir moka į metus 200lt.Klubo vandenyse žvejoti gali kiek tik nori,o žuvies paimti negalima.Kabliukai turi būti be užkarpėlių,arba ištraukus žuvį turi nukirpti kabliuką,o ne ištraukti kaip mes darome.Už šį pažeidimą gresia pašalinimas iš klubo.patys anglai gaudo tik karpius užtat jam ten sakė atgaiva.Šaoalai po 2-3kg.,ešeriai iki 1,5kg.,visokiausio dydžio lydekų.kad pasiimti pasislėpus žuvį,sakė net minties nekyla,o ir liktum nesuprastas,be to patys klubo nariai labai priešiškai žiūri į atėjūnus.Kur ten aišku nežiūrės,kada alkani iš kitų šalių suvažiuoja.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-28 15:51 #21355

• trukeris
  • trukeris avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 75
  • Gauta padėkų: 7
Sv. o cia tai blevyzgos pipiec,gerai kad ju nemegstu,nemoku

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-06-28 16:07 #21356

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Dolcas parašė:
Buvo užsukęs žmogelis iš Anglijos sugrįžęs atostogų.Papasakojo,kad Anglijoj įstojęs į žvejų klubą ir moka į metus 200lt.Klubo vandenyse žvejoti gali kiek tik nori,o žuvies paimti negalima.Kabliukai turi būti be užkarpėlių,arba ištraukus žuvį turi nukirpti kabliuką,o ne ištraukti kaip mes darome.Už šį pažeidimą gresia pašalinimas iš klubo.patys anglai gaudo tik karpius užtat jam ten sakė atgaiva.Šaoalai po 2-3kg.,ešeriai iki 1,5kg.,visokiausio dydžio lydekų.kad pasiimti pasislėpus žuvį,sakė net minties nekyla,o ir liktum nesuprastas,be to patys klubo nariai labai priešiškai žiūri į atėjūnus.Kur ten aišku nežiūrės,kada alkani iš kitų šalių suvažiuoja.

Kad netik Angluose bet ir Airijoj yra tokie klubai. Pazystamas dyrbo ten tai klubas issipirkes lasisines upes dali ir jei nori galima is ju nusipirkt licenzija gaudyt lasisas, bet lasisu imt negalima, taip kaip tu Dolcai sakei irgi ziuri priesiskai i kitatautiecius nes kaip sakoma prisis..... visur. Labai gaila, kad pasmus iki to dar labai toli.
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.099 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top