Megėjas parašė:
Vaidas48 parašė:
Ir kas ten parasyta?
Megėjas parašė:
Buvo ir prie manęs Labūnavoj prilėkęs sako bilietą sakau turių jis sako tai dar 2Lt.ruošk o aš jam sakau aik tu na... ir nuėjo visi bajariai info reik skaityt žmonės

Tai internete paieškojau visokios info kaip kas ir su kuom ir už ką ir tada siunčių pasivaikčiot į visas keturias puses o sužinojau kad tas moakestis yra nelegalus pačių išmislas tvenkinys išnomuotas medžiotojų/žvejų draugijos aiškų duočiau ir tuos du litukus jei pastoviai prižiurėtų bet taip nėra mano manymų

Nenoriu veltis į ginčus,nes jau iki gyvo kaulo daėdė

Atsiranda gudručių įstatymų prisiskaitę

Jūs durniai žuvinkit,prižiūrėkit,o aš ir taip galiu pažvejoti.Mat tie 2 litai baisiniai pinigai.Reikia 4 žvejų,kad vieną kg,karpių nupirkti,o atvažiavę už tuos du litus nori maišo žuvies.Kai nuvažiuoji pirkti žuvies,nei vietiniui,nei pensininkui,nei invalidui,nei vaikui žuvies už dyką veislynas neduoda.Gali išverkšlenti porą kilogramų mailiaus už dyką.Jūs vyrai nesiparinkit,Kėdainiai,tai vienintelis rajonas kur dar bandoma įvesti nors kokią tvarką telkiniuose,o daugelis pripratę kaip prie rūsų "kas kruta,tas mano"Aplamai,vandenų priežiūra tai yra labai varginantis užsiėmimas.Pirma,tai trūksta entuziastų,nes niekas už dyką dirbti nenori,antra tai pačių žvejų nesupratingumas.Tiek Labūnavos,tiek Aristavos vandens telkiniai priklauso Kėdainių MŽD,bet kadangi draugija bei GA nepajėgi aprėpti visų plotų,buvo nuspręsta įkurti parodomuosius klubus ir pažiūrėti,kaip žvejai tvarkosi.Čia keletas klubo veiklos rezultatų.
Yra nuotraukų kaip žuviname,tvarkome aplinką.Paprasčiausiai,kam nepatinka tvarka,į tokius klubus nevažiuokite ir negadinkite nervų sau ir kitiems.