• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-14 12:43 #31516

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
tokstevukas buvo prilekes su antru golfuku,o kas jis toks nezinau.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-14 12:53 #31517

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Buvo ir prie manęs Labūnavoj prilėkęs sako bilietą sakau turių jis sako tai dar 2Lt.ruošk o aš jam sakau aik tu na... ir nuėjo visi bajariai info reik skaityt žmonės :joint:
Paskutinis taisymas: 2011-10-14 12:54 nuo Megėjas.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-14 13:25 #31519

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
  • Žinutės: 576
  • Gauta padėkų: 193
Ir kas ten parasyta?Megėjas parašė:
Buvo ir prie manęs Labūnavoj prilėkęs sako bilietą sakau turių jis sako tai dar 2Lt.ruošk o aš jam sakau aik tu na... ir nuėjo visi bajariai info reik skaityt žmonės :joint:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-14 13:45 #31520

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Vaidas48 parašė:
Tai internete paieškojau visokios info kaip kas ir su kuom ir už ką ir tada siunčių pasivaikčiot į visas keturias puses o sužinojau kad tas moakestis yra nelegalus pačių išmislas tvenkinys išnomuotas medžiotojų/žvejų draugijos aiškų duočiau ir tuos du litukus jei pastoviai prižiurėtų bet taip nėra mano manymų :joint:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-14 14:35 #31524

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Megėjas parašė:
Vaidas48 parašė:
Tai internete paieškojau visokios info kaip kas ir su kuom ir už ką ir tada siunčių pasivaikčiot į visas keturias puses o sužinojau kad tas moakestis yra nelegalus pačių išmislas tvenkinys išnomuotas medžiotojų/žvejų draugijos aiškų duočiau ir tuos du litukus jei pastoviai prižiurėtų bet taip nėra mano manymų :joint:
Nenoriu veltis į ginčus,nes jau iki gyvo kaulo daėdė :evil: Atsiranda gudručių įstatymų prisiskaitę :evil: Jūs durniai žuvinkit,prižiūrėkit,o aš ir taip galiu pažvejoti.Mat tie 2 litai baisiniai pinigai.Reikia 4 žvejų,kad vieną kg,karpių nupirkti,o atvažiavę už tuos du litus nori maišo žuvies.Kai nuvažiuoji pirkti žuvies,nei vietiniui,nei pensininkui,nei invalidui,nei vaikui žuvies už dyką veislynas neduoda.Gali išverkšlenti porą kilogramų mailiaus už dyką.Jūs vyrai nesiparinkit,Kėdainiai,tai vienintelis rajonas kur dar bandoma įvesti nors kokią tvarką telkiniuose,o daugelis pripratę kaip prie rūsų "kas kruta,tas mano"Aplamai,vandenų priežiūra tai yra labai varginantis užsiėmimas.Pirma,tai trūksta entuziastų,nes niekas už dyką dirbti nenori,antra tai pačių žvejų nesupratingumas.Tiek Labūnavos,tiek Aristavos vandens telkiniai priklauso Kėdainių MŽD,bet kadangi draugija bei GA nepajėgi aprėpti visų plotų,buvo nuspręsta įkurti parodomuosius klubus ir pažiūrėti,kaip žvejai tvarkosi.Čia keletas klubo veiklos rezultatų.

Yra nuotraukų kaip žuviname,tvarkome aplinką.Paprasčiausiai,kam nepatinka tvarka,į tokius klubus nevažiuokite ir negadinkite nervų sau ir kitiems.
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, baubas, RimasK, dainiuška, TADZIUS, saulius67, mekas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-14 14:55 #31527

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
As manau ir taip yra is tikruju,jei ir turi zvejo bileta isnomuotam tvenkini zuvaujant turi pirkti.Jeigu prie taves prieina ir prisistato kas toks ir is kur.O siuntineti gali tuos kas bando prasyti tu keliu lt kai zuvauji savo namu valdoje.Teisingai Dolcai?

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-14 15:42 #31531

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Vaidas48 parašė:
As manau ir taip yra is tikruju,jei ir turi zvejo bileta isnomuotam tvenkini zuvaujant turi pirkti.Jeigu prie taves prieina ir prisistato kas toks ir is kur.O siuntineti gali tuos kas bando prasyti tu keliu lt kai zuvauji savo namu valdoje.Teisingai Dolcai?
Nežiūriu kaip kitur.Pas mus yra paprasta.Žvejys atvažiuoja į namelį,ten prie jo akių yra surašoma kas priklauso ir viskas registruojama,todėl tuos surinktus pinigus neįmanoma nei pragerti nei dar kaip nors pasisavinti.Yra surenkami pinigai ir klubas sprendžia kokios žuvies už juos pirkti.Už elektrą susimokame savo lėšomis,kaip beja ir kuras iš mūsų kišenės.Per eilę metų žvejai priprato prie šiokios tokios tvarkos ir piktumų būna labai retai.Kalbėjausi su GA ir ne vieną kartą,tai jie tokius veiksmus tik sveikina,be to noriai važiuoja jei paskambiname.Prieš įstatymus mes nedarome jokios veiklos ir tie 2 lt.yra legalu,nes toks mokestis yra nustatytas vyriausybės,tik deja tie 2lt.negelbėja,nes įžuvinus vandens telkinį,žvejai karpiukus kiša į kišenes,o nudaboti visų neįmanoma.Žinoma,mes įvedę šiokias tokias ne pagal įstatymą taisykles(draudžiame gaudyti žuvis naudojant masalui gyvą žuvelę.Priežastis,ima po 200-500gr,lydekaites motyvuodami,kad giliai prarijo,be to leidžiame paimti tik vieną karpį nuo vieno kilogramo svorio.Norint turėti telkinį žuvingą,reikia imtis vienokių ar kitokių veiksmų nors jie ir prieštarauja mėgėjiškos žūklės taisyklėms.Kam tvarka nepatinka,patariame važiuoti į kitus telkinius kur gali daryti ką tinkamas kaip ir visoj Lietuvoj.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-14 15:46 #31532

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Pasiskaičiau aš čia jūsų pasisakymus teisūs gal o gal ir ne nusiperku metini ir žvejoju pagauta žuvį paleidžių atgal tai nafik man dar mokėt už ką jus man pasakykit vat jei vilkčiau žuvį ištisai namo tai taip jus teisūs o jei nevelkų kaip tada :unsure: Rinkliava čia yra jau savivalė ir joks aš negudrutis :tut:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-14 16:00 #31533

• RimasK
  • RimasK avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 736
  • Gauta padėkų: 283
Kaip kiekvienas supranta... As asmeniskai sutikciau moketi ir po 5lt uz kiekviena zvejyba, plius paleisti visa zuvi... Bet mainais noreciau gauti tvarkinga priziurima pakrante, zuvinga telkini, ko pasekoj patirciau pilna relaksa... Ne tokie pinigeliai, kad del ju vergti reikia...
Keista, kad visi mato tik 2 lt, o ideto darbo, pastangu, sugaisto laiko niekas neivertina ...
Jums padėkojo šie nariai: dainiuška, Dolcas, Maironis

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-14 16:23 #31534

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Tai apie ką aš ir kalbu jei matau kad bordakas o kas valanda pristoja automobilis ir duok du litus tai nafik :tut: va pas Dolca suprantu jis viska formaliai daro tai jam man ir negaila :good: :10: juk vien dzikai brangiau kainuoja :cheer: Aš konkrečiai šnekėjau apie Labūnavos tvenkinį blyn nu jus čia ir užvirėt :joint:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-14 16:32 #31535

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Nesiginčykim :) kaip sakoma visiems geras nebūsi.Einu kašę žiūrėt,Žalgiris žaidžia,rodo per ryto tv

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-14 17:28 #31549

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
arutis parašė:
:evil: :tut: :lalk:
Aruciu nuomone, atitinka jo galvos judesiukus :good:
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-14 17:29 #31550

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
pikciurna parašė:
Čebas parašė:
pikciurna parašė:
Čebas parašė:
Man atrodo..kad kai kas rasosi musu nuodemes dabar ant lapelio..ir per meeta su kuoka ir tuo lapeliu tapsnos mums per makaules.. uz tokias snekas :unsure: :oo:

kas tas nuodemes galetu rasytis? :) tam ir skirtas sis skyrelis betkas apie betka :) o kas juoku nesupranta tegul atsipraso :)
Arutis gi :unsure: na bet jis dar jaunas vaikis :cooll: jam lapelio nereik, viskas makauleje islieka.. Tik tu pikciurna per meeta jam nieko neprimink ir viskas bus labai ciki piki :clap:

cha cha cha, nu geras :cheer: nu jau, ar as galeciau sitaip pasielgti :)
Nezinau, o negaletum ? :unsure:
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-14 17:35 #31551

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
Megėjas parašė:
Tai apie ką aš ir kalbu jei matau kad bordakas o kas valanda pristoja automobilis ir duok du litus tai nafik :tut: va pas Dolca suprantu jis viska formaliai daro tai jam man ir negaila :good: :10: juk vien dzikai brangiau kainuoja :cheer: Aš konkrečiai šnekėjau apie Labūnavos tvenkinį blyn nu jus čia ir užvirėt :joint:
Labunavoje irgi buvo isduodami biletukai,kurie buvo sunumeruoti.Ir tie surinkti pinigai eidavo izuvinimui.Kol rinko rimti virukai,tai ir buvo tvarka.Ir tokius kurie kazkur bandydavo pasiusti,issivezdavo igaliotinis.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-14 17:40 #31553

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Vaidas48 parašė:
Megėjas parašė:
Labunavoje irgi buvo isduodami biletukai,kurie buvo sunumeruoti.Ir tie surinkti pinigai eidavo izuvinimui.Kol rinko rimti virukai,tai ir buvo tvarka.Ir tokius kurie kazkur bandydavo pasiusti,issivezdavo igaliotinis.
tai vat kad rimtai ringdavo o dabar balaganas :joint:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-15 06:10 #31591

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Pelekas parašė:
Na foto nedesiu, bet galiu pavardint kas man kibiausia Nemune, Neryje...

Relax, Manns guminukai visi, stambesnem zuvim Relax Kopyto, spalvas renkuos naturalesnes, drumstam vandeniui dar pasiimu geltonos, salotines, oranzines...

Vobleriai:
YoZuri L minow 44
Yozuri Hardcore
YoZuri 3D Flat
Pontoon 21 Cheeky
Pontoon 21 Gagagoon
Rapala Countdown
Dorado Invader

Blizges:

Mepps Heavy Long
Mosca Graffy
Blue Fox Vibrax
Myran klonai
Kibs Taifun
Spinnex Salmon

Dar reikėjo kainas prirašyt... :lol: ;)
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-15 09:59 #31599

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6133
  • Gauta padėkų: 8980
Turputi turėjau progos pasivažinėt panemuniais :ikio: . Gal dėl to kad gražus oras, o gal, kad yra kažkoks ldekinis kibimas, visos lydekinės vietos prikišmtos žvejų :oo: Kai kur gal net po dešimt auto stovi,o žvejų ,kad net juoduoja pakrantės. :kkk:
Tikriausiai neiškesiu ir aš. Lėksiu patikrinti su spiningėliu kas vyksta,tik nežinia kur važiuoti :unsure: . Labai jau nemėgstu kolchozų :box: Ar tik neteks vėl stoti prie savo namų, nors ten tik smulkios kabaliojasi ,bet už tai žvejų kiek mačiau nėra :cha:
Galėtumėt kol neišjungtas kompas ko nors palinkėti :cha:
Paskutinis taisymas: 2011-10-15 10:00 nuo AudriusM.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-15 10:45 #31601

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Na niekas nieko nelinki :zip: ,- vadinasi teks grįžti tuščiomis :batas: :cha:
Likau truputi nesuprates :nerd: . Rašiau į blevyzgu tema bet komentaras nors ir blevyzgų temoje bet virš jo bendros žūklės organizavimas :unsure: . Gal rašydamas syklydau ir perkėlet, o gal kažkas truputi ne taip suveikė.
Kagi, griebiu sunkūjį spiningėli ir lekiu pamojuoti :fishing: :t: . Gal kaip nors pavyks rankas pasismardinti žuvimi :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-15 10:52 #31604

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Supratau. Jei "atsakyti" paspaudi ten kur yra perkeltos temos iš kitų temų tai ir išlieka pavadinimas, kokioje temoje buvo paspaustas atsakyti. Dabar Atsakant paspaudžiau ten kur neperkelti komentarai ir viršuje jau teisingi užraašai.
Kagi lekiu nemunan jamti lydį :batas:
Paskutinis taisymas: 2011-10-15 10:53 nuo AudriusM.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-10-15 10:53 #31606

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
AudriusM parašė:
Na niekas nieko nelinki :zip: ,- vadinasi teks grįžti tuščiomis :batas: :cha:
Likau truputi nesuprates :nerd: . Rašiau į blevyzgu tema bet komentaras nors ir blevyzgų temoje bet virš jo bendros žūklės organizavimas :unsure: . Gal rašydamas syklydau ir perkėlet, o gal kažkas truputi ne taip suveikė.
Kagi, griebiu sunkūjį spiningėli ir lekiu pamojuoti :fishing: :t: . Gal kaip nors pavyks rankas pasismardinti žuvimi :lol:

Sėkmės tau Audriau :lol: :f: :batas:
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.164 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top