• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-06 19:36 #36127

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Jo linksma su kastuvu sportuoti, šalia pėdos įsmeigiau liniuotę, 17 cm. sniego

Ir toliau drebia, kad akių lauke neina atmerkti :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: ZIUPKA

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-06 19:41 #36131

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Geeeers :uj: Žiemą :uj: :ice:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-06 19:49 #36139

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
pavydziu :( buvau iki sodybos ulekes, tai jau 20km uz klp siek tiek grioviuose baltuoje.. o pacioje klp vien pelkes ir +2
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-06 19:52 #36141

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
Čebas parašė:
pavydziu :( buvau iki sodybos ulekes, tai jau 20km uz klp siek tiek grioviuose baltuoje.. o pacioje klp vien pelkes ir +2

sutikčiau kad tos tavo balos būtų nei tiek sniego ;)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-06 19:54 #36144

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
reiks kokia ekskursija i Kelme suorganizuot , nors ziema pamatytume :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-06 19:55 #36145

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
aha spausk citrinufke :hub: ir lekiam besmegenių libdyt :uj:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-06 19:59 #36146

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Megėjas parašė:
aha spausk citrinufke :hub: ir lekiam besmegenių libdyt :uj:

aga tau tik citrinufke ir rupi :cha:,o kas po to besmegeniu lipdymo auto parvairuos :(

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-06 20:01 #36148

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
TADZIUS parašė:
reiks kokia ekskursija i Kelme suorganizuot , nors ziema pamatytume :lol:
Siūlau rytoj su kastuvais, visų pirma turėsit atsikast kelius kad privažiuoti :cha: , kelininkai bus dėkingi :cheer:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-06 20:05 #36149

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
jojo,o pinigus vistiek nurasytu,kad tipo jie nuvale :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-06 20:16 #36151

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
TADZIUS parašė:
jojo,o pinigus vistiek nurasytu,kad tipo jie nuvale :lol:
Jūs čia blevyzgokit, o aš einu miegučio, ryto dirbt reikės su kastuvu. :zip:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-07 05:10 #36154

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Nu ka Lydeka ,tai gero darbo tau su kastuvu :cha: ,kaip sakoma rytine manksta da niekam nepakenke :lol: ,tikejausi kad ir pas mus koks gabaliukas is dangaus cukraus nukris,bet kur tau :( ,taip ir kaledu be sniego sulauksim :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-07 06:17 #36159

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
TADZIUS parašė:
Nu ka Lydeka ,tai gero darbo tau su kastuvu :cha: ,kaip sakoma rytine manksta da niekam nepakenke :lol: ,tikejausi kad ir pas mus koks gabaliukas is dangaus cukraus nukris,bet kur tau :( ,taip ir kaledu be sniego sulauksim :lol:
Ačiū, ką tik baigiau tą darbą, sinoptikai sunervino sakydami "žemaitijoj 4 cm sniego" idiotai tegul atvažiuoja ir pamatys, kad penkis kartus daugiau

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-07 06:27 #36160

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Lydeka parašė:
TADZIUS parašė:
Ačiū, ką tik baigiau tą darbą, sinoptikai sunervino sakydami "žemaitijoj 4 cm sniego" idiotai tegul atvažiuoja ir pamatys, kad penkis kartus daugiau

Kelmę nieks žemaitija jau neskaito :uj: :uj: . Pas mus gal vietom 2-cm. ir rasi, prie Nemuno išvis nulis :cooll: . Na bet vakar iš po žvejybos teko garbės gryžinėti namo. Keliukas ištisa čiuožykla, stabdyti geriau neverta :joint:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-07 06:35 #36162

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Lydeka, čia tau :bye: :cheer:

Gruodžio 5
Pradėjo snigti, pirmas sniegas ši sezoną.
Aš su savo žmona išsinešėm kokteilius į lauką ir atsisėdę prie lango ilgai žiurėjom į sniegą, krentantį iš dangaus didelėm snaigėm. Vaizdas - kaip iš rojaus. Taip romantiška, mes pasijautėm lyg būtume tik ką apsivedę. Aš myliu sniegą.

Gruodžio 7
Atsikėlę pamatėm, kad sniegas padengė visa kraštovaizdį. Koks nuostabus vaizdas. Ar yra įmanoma, kad būtu gražesne vieta VISAM PASAULY?
Geriausia mano idėja gyvenime buvo, kad mes čia atsikraustytume. Kasiau sniegą šiandien pirmą kartą ir pasijaučiau kaip vaikystėj. Nukasiau savo įvažiavimą ir gretimus takelius. Po pietų pravažiavo sniegą valanti mašina ir užvertė takelius bei mano įvažiavimą sniegu. Ech, reikės dar kartelį nukasti.
Koks nuostabus yra gyvenimas.

Gruodžio 12
Saulė ištirpdė visa mūsų nuostabų sniegelį. Koks nusivylimas. Mano kaimynas sakė, kad tikrai dar pasnigs ir mes turėsim baltas Kalėdas. Be sniego, per Kalėdas būtu nesąmonė. Jonas, mano kaimynas, sakė, kad sniego iki žiemos galo bus tiek, kad aš nebenorėsiu žiūrėti į tą sniegą. Bet tas tikrai yra neįmanoma. Jonas yra toks geras vyras, aš džiaugiuosi kad jis yra mano kaimynas.

Gruodžio 14
Prisnigo 20 cm!! Atšalo iki minus 15. Šaltukas padaro sniegą tokį gražų, jis visas blizga. Vėjukas pakilęs labai mane atšaldė, bet aš sušilau bekasdamas sniegą. Vat čia tai gyvenimas. Sniego valymo mašina vėl pravažiavo ir užkasė mano įvažiavimą. Negalvojau, kad reikės tiek daug tą sniegą valyti, bet nieko, sportas niekam nepakenkė.

Gruodžio 15
Pranešė, kad prisnigs iki pusės metro. Pardaviau savo mikroautobusiuką ir nusipirkau džipą 4x4.
Nupirkau žmonai naujas sniego padangas ir du kastuvus. Žmona prašo, kad nusipirkčiau krosnį, jeigu elektra dingtų. Tai kvailoka, negi mes Sibire gyvenam.

Gruodžio 16
Ledinė vėtra šiandien. Apsivožiau ant šiknos bepildamas druskos ant įvažiavimo. Žmona žvengė pusę
valandos. Aš galvoju, kad tai buvo labai negražu iš jos pusės.

Gruodžio 17
Vis dar minusinė temperatūra. Keliai per daug slidūs, kad kur nors važiuoti būtų galima. Elektra dingo jau kokios 5 valandos. Susirinkom visas kaldras, kad būtų šilta. Nėra ką veikti, tik žiūrėti į žmoną ir bandyti jos nenervuoti. Gal ir reikėjo nusipirkti tą krosnį, bet aš to jai nesakysiu. Kaip aš nekenčiu, kai jinai būna teisi. Nesitiki, kad baigiu sušalti savo miegamajam.

Gruodžio 20
Atsirado elektra, bet prikrito to šlamšto dar 35 cm. Vėl tas kasimas. Užėmė visą dieną. Sušikta sniego valymo mašina pravažiavo 2 kartus. Bandžiau susirasti kaimynų vaiką, kad nukastu sniegą, bet sakė, kad jie žaidžia hokėjų. Aš galvoju, kad jie meluoja. Paskambinau į vieninteles buitines prekes paklausti, ar jie neturi sniego valymo mašinos. Sakė, kad visos išparduotos, ir kad gaus tik kovą. Aš galvoju, kad jie meluoja. Jonas sakė, kad man reikia nukasti sniegą, nes kitu atveju miestelis tą padarys ir paskui atsiųs man sąskaitą. Aš galvoju, kad jis meluoja.

Gruodžio 22
Jonas buvo teisus apie baltas Kalėdas, nes prikrito dar 30 cm to balto šūdo, greičiausiai neištirps iki rugpjūčio.
Užėmė 45 minutes apsirengti, kad galėčiau eiti nukasti to šlamšto, bet užsimaniau myžti. Kol nusirengiau, išsimyžau ir vėl apsirengiau - buvau per daug pavargęs eiti kasti. Bandžiau pasamdyti Joną, kad jisai nukastu, nes jis turi tą geldą užsidėjęs ant savo visureigio, bet jis pasakė, kad yra per daug užsiėmęs. Galvoju, kad svolačius meluoja.

Gruodžio 23
Prisnigo tik 5 cm šiandien. Ir atšilo iki minus 10. Žmona nori, kad aš eičiau papoušti lauke namus Kalėdom. Vobšė nukvaišo. Dėl ko jinai to man negalėjo pasakyti prieš mėnesį. Sakė, kad ji minėjo prieš mėnesį, bet aš galvoju kad ji meluoja.

Gruodžio 24
15 cm. Pravažiavusi sniego valymo mašina taip suspaudė sniegą, kad aš sulaužiau kastuvą. Vienu metu galvojau, kad gavau širdies smūgį. Jeigu aš pagausiu tą sniego valymo mašinistą - nutempsiu per sniegą už jo kiaušinių. Žinau, kad pideras laukia už kampo pasislėpęs ir žiuri, kada aš baigsiu kasti sniegą, ir tada pravaro ant kokių 160 km/h, kad stipriau užverstų man sniegą ant įvažiavimo. Sučka. Žmona norėjo, kad aš su ja eičiau padainuoti Kalėdinių dainelių, bet aš laukiau, kol tas mašinistas pasirodys.

Gruodžio 25
Su Šventom Kalėdom! Užvertė dar 30 cm @#$@!^%$^ sniego. Vien mintis, kad reikės eiti valyti tą sniegą, kraują taip užkaitina. Blyn kaip nekenčiu sušikto sniego. Vakare atėjo sniego valymo mašinistas ir paprašė duoti pinigu. Sulaužiau kitą kastuvą, trenkdamas jam per galvą.
Žmona sako, kad turiu blogą charakterį. Aš galvoju, kad jinai turi daunišką snukį. Jeigu ji mane privers žiūrėti dar vieną kalėdinį filmą, aš stopudovai ją užmušiu.

Gruodžio 26
Vėl prisnigo. Kokio velnio mes čia kraustėmes. Tai buvo tik JOS idėja. Mane jinai žiauriai nervuoja.

Gruodžio 27
Temperatūra nukrito iki - 30 C. Užšalo vamzdžiai.

Gruodžio 28
Pakilo temperatūra iki minus 5 C. Vėl prisnigo. ŽIURKĖ baigia mane užknisti!!!!

Gruodžio 29
Dar 25 cm. Jonas sakė, kad reikia nuvalyti stogą, nes įlūš stogas. Pats durniausias dalykas,
kurį teko girdėti. Ką, jis galvoja, kad esu visiškas idiotas?

Gruodžio 30
Įlūžo stogas. Sniego valymo mašinistas padavė mane į teismą ir nori prisiteisti visus mano pinigus. Žmona išvažiavo pas uošvienę. Pranešė, dar 20 cm prisnigs.

Gruodžio 31
Padegiau kas liko iš namo. Hehe, nebereikės kasti sniego.

Sausio 8
Jaučiuosi puikiai. Labai pamilau tas baltas tabletytes kurias jie man duoda. Dėl ko jie pririšo mane prie lovos?
Jums padėkojo šie nariai: Lydeka, Dalius. Kaunas, ANRI, zvejyskolia, Vitalijus

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-07 08:21 #36173

• pikciurna
  • pikciurna avataras
  • Pradedantysis
  • Megstu zvejyba, bet nezvejoju :)))
  • Žinutės: 366
  • Gauta padėkų: 128
cia tai geras :cheer: prisijuokiau kaip reikalas :cheer:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-07 14:43 #36199

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Užkniso,niekaip negaliu 4 dalies į yotubę įkelti.Ar nereiks per naujo daryti?Antrą sykį jau taip.Nervina.Buvau per naktį palikęs,bet vis tiek neužkrovė,o tik rašo,kad keliama :evil:
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-07 19:46 #36263

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
  • Žinutės: 576
  • Gauta padėkų: 193
Ai na na......,eilini karta prakniso.Juodai.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-08 06:48 #36274

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Oras šiandien kaip žiemai pasakiškas,o ryt praneša baisinį.Nuodėmė būtų neišvaryti žvejoti.Baigiu gerti kavą ir maunu pabandyti suvilioti lydi spiningu.Pagausiu,nepagausiu,bet pažvejosiu manau maloniai :)
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-08 09:42 #36281

• Vitalijus
  • Vitalijus avataras
  • Rimtas žvejys
  • Dugnine, spiningas, kartais pludine
  • Žinutės: 1145
  • Gauta padėkų: 1074
Laukiam ataskaitos :f:
Valium and cherry wine

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-12-08 18:27 #36305

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 868
  • Gauta padėkų: 484
:vooo: pagalvojau netersiu Cebo blog,tai cia palinkesiu gero darbo ir visapusiskos sekmes! :bye:
Kaip sakama OT Y DO... tur viskas but :-)))
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.114 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top