Dainiau, viskas gerai, čia juk blevyzgos, bet aš ne apie tai.Bandymas kurti klubą jau buvo ir jis yra tik........aš pasikartosiu.Norint klubą išlaikyti reikia minimum 7-10aktyvių žmonių iš jų tarpo su Pirmininku ir buhaltere priešakyje.Aš pats tokiam klube priklausau ir turiu pasakyti, kad tai yra kiek sudėtinga piniginiu atžvilgiu.Beto bėda tas, kad mes nesame visi iš vieno regiono ar vienos srities žvejai.Norite pasvyzdžio, prašau."Žvejo tribūna" kiek jau metų gyvuoja, kiek turi narių (dešimtis jei ne šimtus), kiek bandė įkurti klubą - veltui.Neatsirado dešimties aktyvistų, o ir kaip daryti susirinkimus, valdybos posėdžius, ataskaitas kada vienas gyvena Vilniuje, Klaipėdoje, o kitas Alytuje ar Kaune.Klubo steigimas tokia pat utopija kaip ir bandymas atgaivinti "Žvejams.lt.".Ką aš tada sakiau, kad Rimas nepajudins nei piršto ir šnipštas bus, kas ir įvyko.Na, o baigiant jei mes turėsime bent portalo valdybą, Pirmininką ir iždininką tai pinigėlius kaip "metinį įnašą" ar "nario "einamąjį mokestį" (nesvarbu kaip pavadinsime), bet surinkti galėsime be problemų.Tokie mano asmeniniai iš praktikos pastebėjimai ir nieko daugiau