SIGUTIS parašė:
dainiuška parašė:
Sigučio visą krūvą nuotraukų į jo asmeninį blogą perkėliau aš. Keldamas ištryniau su jo šiandien aprašytomis varžybomis nesusijusius atsiliepimus. Šiaip per anksti piktintis pradėjote - būtų viską aprašęs, būtume sukėlę į jo blogą ir baigtas kriukis. Kam nepatinka - tas lai neskaito, o ir varžybų tema būtų likusi švari. O dabar - nei varžybų rezultatų, nei prizininkų, ir svarbiausia - neaišku, su kuria vieta Arutį sveikint

Noriu štai ką parašyti.Dėkui tiem kurie mane supranta ir dėkoju tiem kurie oponuoja.Tikrai niekada nepretendavau į jokią straipsnių, nuotraukų absoliučią tiesą
nes klysti yra visai žmogiška.Priežastis slypi keliuose aspektuose.
Pirma tai vieno iš administratorių griežtas nusistatymas į sportininkus ire sportinę žūklę.Tas juntama nuo pat susikūrimo pradžios - žiūrėk tai vienur tai kitur vis užkliūna tie sportinės žūklės entuziastai. Kitas momentas būtų tame, kad tarkim......... "Petraitis" nemėgsta skaityti anekdotų, žiūrėti menkaverčių filmukų, skaityti nereikšmingas žinutes.Aš jau nekalbu, kad jis dar nemėgsta spiningautojų ar muselininkų potemių.Kas jam lieka daryti.Pirma - rėkti viešai, kad jį tipo užkniso tas ar anas rašomas mėšlas.Kitas variantas - skaityti ir keikti visa tai.Na ir dar yra vienas būdas tai galima jam (sutariam kad neįdomu) šitų potemių neskaityti.Na, o ką "Petraitis" pasiribnko čia jau jo asmeninis reikalas.Taip panašiai gavosi ir čia.
Pirmuausiai radau parašytą vieno iš adminų nepasitenkinimą, o poto nurodymą (pavadinkim taip) toliau nerašyti, nekelti to kas susiję su šita švente - varžybom.Šitą nurodymą aš iš karto ir įvykdžiau.
Baigdamas turiu atsiprašyti tų kurie buvo mano elgesių "įskaudinti ar užgauti".O dabar visai rimtai pasikartosiu - esu žmogus ir klysti žmogui nesvetima tik nebūtina to viešai demonstruoti liejant ant žmogaus savo nepasitenkinim.Ir dar pora sakinių.Aiškinu gal n-jį kartą itin nesuprantantiem, kad visada nuotraukas
kėliau ir kelsiu po vieną, dvi ar tris, bet nedaugiau idant komentuojant ta krūva nesikartotų.Manau kas norėjo mane suprato, o kas ne belieka tik užjausti.
Ateityje pasistengsiu nerašyti, tuo labiau, kad mūsų tarpe rašytojų netrūksta tegul ir nuolat rašančių apie savo tėviškę ir nuolatinę žvejybą joje ar jos apylinkėse.Su pagarba, visada jūsų......... 
Darbe nebuvo laiko tad namuose perskaičiau dar kartą.
Pamėginsiu išsamiai Sigitai atsakyti į šį komentarą Jūsų paties stiliumi ir būtų gerai kad temos tesinio nebūtų nes čia tam ne vieta.
Citata:
...nes klysti yra visai žmogiška.
Tai gal ir pripažinkime kad klydome dėl tokio nuotraukų kiekio ir kėlimo būdo, nes sukėlė forumo dalyviu nepasipiktinimą. Ne mano sugalvotas šis perpėjimas o jį išprovokavo pasipiktine forumiečiai rašydami į privatą. Šiuo klausimu komentarų ir viešai ne vienas ir ne du yra parašyti.
Tad suklydus galima tai pripažinti ir kažką padaryti kitaip, kad forume eilini karta neužvirtų aistros.
Citata:
Pirma tai vieno iš administratorių griežtas nusistatymas į sportininkus ire sportinę žūklę.Tas juntama nuo pat susikūrimo pradžios - žiūrėk tai vienur tai kitur vis užkliūna tie sportinės žūklės entuziastai.
Pirmiausia nuo pat tinklapio kūrimosi pradžios Sigitai buvai griežtai prieš šio tinklapio atsiradima. Cituoju Jūsų pasisakymus: Kam išradinėti dvirati, aš į jį neisiu ir pan.
Atsiprašau jei netiksliai pacitavau. Seni laikai ir neliko jau rašytiniai Sigito tekstai.
Antra, nuo pat tinklapio pradžios niekas kaip Sigitai sakai nebuvo nusiteikias priešiškai sportininkų atžvilgiu. Ne karta raginom Jūs Sigitai parašyti naujam tinklapiui bent viena kita sportinės žūklės straipsniuką, kad papuošti žinomo sportininko straipsniais tinklapio pagrindinį puslapį. Atsiuntėt tik ne savo rašyta verta iš rusų kalbos straipsniuką. Taigi niekas prieš sportine žūklę kaip Jūs sakote nebuvo nusiteikias, ir pasitikėjome Jumis kaip patyrusiu gabiu sportininku kuris gali įnešti į tinklapį ir sportinės dvasios. Deje, su kiekvienu Jūsų Sigitai kategorišku ir arogantišku pasisakymu viltys išblėso ir sportinė žūklė Jūsų dėka tapo kaip keiksmažodis. Ar tik man vienam taip,- tikrai ne. Paskaitinėkit komentarus. Kažkodėl su kitais šio forumo sportininkais nekyla jokių problemų ir su visais su visais šauniai visi sutaria. Iškyla klausimas,- kodėl su Jumis Sigitai problemos iškyla nuolat. Gal dėl to ir priešiškas nusiteikimas daugelio forumiečių atsirado, bet ne prieš sportine žūklę, o apie Jūsų Sigitai sportinės žūklės pateikimą čia forume.
Citata:
Pirmuausiai radau parašytą vieno iš adminų nepasitenkinimą, o poto nurodymą (pavadinkim taip) toliau nerašyti, nekelti to kas susiję su šita švente - varžybom.Šitą nurodymą aš iš karto ir įvykdžiau.
Pirmiausia gal
ne vieno iš administratoriu, o nebijok sakyti tiesiai,- iš AudriausM.
Antra,- nepasitenkinimą ne aš išreiškiau o nepasitenkinimą išreiškė forumiečiai. Nepritariau ir aš tam kas vyksta.
Nurodymo baigti kelti nuotraukas nebuvo. Parašiau kad reikia baigti šį balaganą ir kažką daryti kitaip tiesiog reportaža su nuotraukomis nes net neįdomu tokį asmeninį foto albumą žiūrėti. (Atsiprašau jei netikslai save cituoju) Būtų užtekę kažką pakeisti sumažinti nuotraukų kiekį, nedėti visiškai vienodų ir padaryti reportažą atrinkus svarbesnes nuotraukas iš tos visos gausybės.
Trečia:
Nekelti to kas susije su ta švente. Nežinau iš kur ištraukėte šią frazę, tikriausiai dabar rašydamas sukūrėt. Niekados nei aš nei kiti forumiečiai nebuvo prieš varžybų paviešinimą nuotraukomis, apie net nesusijusių švenčių su žūkle paviešinimą įdedant nuotraukas su šventės vaizdais. Taigi prašau Sigitai neiškraipyti tikrovės.
Citata:
Kitas momentas būtų tame, kad tarkim......... "Petraitis" nemėgsta skaityti anekdotų, žiūrėti menkaverčių filmukų, skaityti nereikšmingas žinutes.Aš jau nekalbu, kad jis dar nemėgsta spiningautojų ar muselininkų potemių.Kas jam lieka daryti.Pirma - rėkti viešai, kad jį tipo užkniso tas ar anas rašomas mėšlas.Kitas variantas - skaityti ir keikti visa tai.
Nežinau ar teisingai supratau, bet manau čia bandote Sigitai pasakyti juk kas neįdomu neskaityti, nors antra karta skaitant, atrodo, kad Jūs nemėgstat juk įkeliami į forumą filmukai, kad rašomos menkavertės žinutės,kad nemėgstate muselininkų ir spiningautojų. Jei klystu atsiprašau. Na, o jei ši citata skirta skaitantiems kas jiems nepatinka, tai atsakysiu juk bent moderai nori to ar nelabai, bet turi perversti ir bent minimaliai perskaityti visus naujesnius komentarus, dėl komentarų turinio, dėl forumo tvarkos ir pan. Jei tvarkos neišlaiko patys forumiečiai tenka įsigilinti ir kažką keisti taisyti ir pan.Taigi tiek sportinės tiek visos kitos temos yra ir bus skaitomos nes tai vieša erdvė ir komentarų turinys neturi prasilenkti su forumų taisyklėmis. O patinka tos temos moderams ar ne, Sigitai negali būti net keliamas klausimas.
Citata:
Baigdamas turiu atsiprašyti tų kurie buvo mano elgesių "įskaudinti ar užgauti".O dabar visai rimtai pasikartosiu - esu žmogus ir klysti žmogui nesvetima tik nebūtina to viešai demonstruoti liejant ant žmogaus savo nepasitenkinim
Sigitai,- jei tai atsiprašymas tai jis priimtas. Manau niekas neužsigavo ir niekas nebuvo įskaudintas. Nepasitenkinimas kilo ne iš manęs, o iš forumiečių. Kaip atrodo tinklapis, kas jame rašoma, kaip rašoma, kaip formuojasi diskusijos apsprendžia patys diskusijų dalyviai. Ne moderai ne adminas o visi skaitytojai ir rašantieji.Tam juk ir būna pasitarimai ką ir kaip darom, visada svarbesni klausimai iškeliami viešai ir leidžiama forumiečiams išsakyti savo nuomones ir tik vėliau daromi kažkokie sprendimai. Šiuo atveju nuomone taip pat išsakė forumiečiai, tad čia ne asmeninins nepasitenkinimas o išsakytas forumiečių.
Citata:
...
kėliau ir kelsiu po vieną, dvi ar tris, bet nedaugiau idant komentuojant ta krūva nesikartotų.Manau kas norėjo mane suprato, o kas ne belieka tik užjausti
Nieko blogo Sigitai keliant po vieną nuotrauką, tik klausimas kiek kartų jos buvo atskirai po vieną komentuotos? Nei karto. Komentuoja dažniausiai visą reportažą, ir tik labai retai per neapižiūrėjima ar tiesiog nepagalvojus cituojamas visas reportažas su visomis nuotraukomis ir tt. Taigi kelti nuotraukas po vieną į komentarą tikrai nėra būtinybės jei turite galvoje jų komentavima, bet jei Jums Sigitai taip patogiau, jokių problemų.
Citata:
Ateityje pasistengsiu nerašyti, tuo labiau, kad mūsų tarpe rašytojų netrūksta tegul ir nuolat rašančių apie savo tėviškę ir nuolatinę žvejybą joje ar jos apylinkėse.Su pagarba, visada jūsų.........
Sigitai, galite rašyti galite ne. Čia kiekvieno mūsų valia rinktis.
Na o kad tinklapyje netrūksta rašytojų tai čia vėl tikriausiai man asmeniškai taikoma. Jei ne man tai įvardinkit kam? Ačiū.
Įvardinkit jei ne man, apie kieno tėviškę eina kalba.
Sigitai,- Labai man gėda dėl tokų Jūsų pasisakymų. Tai Jūs turėtumėte rašyti straipsnius, tai Jūs turėtumėte daryti superinius reportažus iš savo žūklių, o Jūs tik menkinat ir su pagieža atsiliepiant apie tuos kurie tai daro, kurie rašo, fotografuoja, kurie negaili tinklapiui savo asmeninio laiko, sudaro straipsniukus ir tt. Tai Jūs to dalyko profesionalas, bet.... Žinai Siguti, po tokių tamstos pasisakymų ne vien aš pagalvosiu ar tikrai verta rašyti straipsnius ir daryti reportažus. Manu ne vienam uždavėt per veidą taip sakydamas. Šiandiena su pagieža atsiliepiat mano asmens adresu , ryt gali Jūsų taikiniu tapti bet kurtis kitas parašęs savo ranka straipsniuką ar padares reportažą.O kur Sigitai Jūsų ranka rašyti straipsniai, ne versti ne iš interfneto ???
O jei Jums Sigitai nepatinka mano tėviškės apylinkės ir tai kad aš čia žvejoju tai rašykit apie savo apylinkes ir darykit reportažus iš savo žūklių. Ne kiekvienas Sigitai gali kiekvieną diena važinėti bet kur kitur žvejoti ir taip kalbėdamas Jūs įžeidžiate tuos kurie neturi tokių galimybių važinėti po Lt ir žvejoti kur papuola. Ne visų vienodos galimybės važinėtis žvejoti svetur, todėl nereikia menkinti nei manęs nei kito žvejojančio savo valdose. Juo labiau kad tas galimybes turiu tik dėl namų remonto laiko stoka ir man pilnai užtenka ką sugebu pagauti niekur toli nevažinėdamas.
P.S
Jei Jums Sigitai labai nepatinka mano reportažai ar straipsniukai, kiekvienas skaito tai kas jam patinka.(Jūsų žodžiai) Jei galite geriau, be eilinės sumaišties sukėlimo forume, tai ko laukiat,- prašom ir net padėką Jums ne vienas paspaus.
Na o jei iškasėt karo kirvį mano atžveilgiu tai aš mielai pasitraukčiau be jokio Jūsų karo. Nereikalingas man papildomas galvos skausmas....
Atsiprašau visų kad čia tiek privėliau rašliavos,bet kai tarp eilučiu pilstomas brudas tiesiai ant galvos kažkaip nelabai malonu.