Lydeka parašė:
girinis37 parašė:
VALIO,DEKUI MODIAI,VISKAS PUIKIAI PAS MANE VEIKIA,IR TEMOS VISOS ATSIRADO

Jūs gerbiamieji, kai rašote kad viskas puikiai veikia pridėkite žodelį kompe ar telefone. Manau Modestas jau nesusigaudo, kas kur veikia o kas kur neveikia. Man telefone dar daug ko trūksta iki tos versijos, kol buvo tinklapis neatnaujintas. Pasižiūrėkit kaip tinklapis atrodo tel. kai vartote prisijungę ir atsijungę ir nepjaukit grybo, kad viskas puikiai veikia. Aš Modestui nereiškiu jokių priekaištų, visos naujovės reikalauja darbo. Bet tie kurie nerašote iš tel., tai yra tik skaitote neprisijungę tai geriau tylėkit ir neklaidinkit Modesto.

Lydeka, bet aš bandžiau tiek iš Samsung mikro, tiek iš samsung galaxy mini, bandžiau prisijungęs parašyti žinutę. Viskas kaip ir normaliai, tik smailai lipa per viršų. Bet tas taip ir turi būti, nes pas mus jie dideli ir jų per daug. O, taip, kaip anksčiau nebebus, nes visas forumas juk yra perprogramuotas, kažkas pridėta, kažkas pakeista. Pvz ant mažo telefo ekrano nerodis avatarų ar kas parašė paskutinį pranešimą, jei paimsi planšetę ar telefoną su didesniu ekranu, tada rodys. Taip suprogramuota. Tiesa žiūrėjau per telefoną su google chrome. Gal sakau kažkokius sausainiukus irgi reik pravalyt telefone? Tikrai aš nežinau ką daugiau ir bepadaryti, viskas, kas turi būti įjungta yra įjungta, pažiūrėjau per du telefonus - veikia. Kodėl pas jus ne, aš tikrai nežinau. Sakau galbūt telefone yra išsaugoti kokie seni tinklapio parametrai, kurie pjaunasi su naujuoju..