• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Tinklalapio informacija

Tinklalapio informacija 2013-09-16 15:18 #94522

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Tai gal per Explorer'į naršo?... :unsure:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Tinklalapio informacija 2013-09-16 16:32 #94526

• tamsosvaikis
  • tamsosvaikis avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 131
  • Gauta padėkų: 32
viskas tvarkoje per mozila prisijungiau-eina kaip bite. B) dekui. :sokis:
Jums padėkojo šie nariai: chrustik

Tinklalapio informacija 2013-10-20 20:53 #96266

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Dėmesio.Į Kibkit.lt gimtadienį prasidėjo registracija.Siūlau nesnausti ir registruotis, nes dalyvių skaičius ribotas.Puiki nuotaika, malonūs įspūdžiai garantuoti :good:
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Tinklalapio informacija 2014-02-03 22:17 #102315

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Paskutiniu metu taip išėjo, kad reikėjo atnaujinti tinklapį, ko pasekoje susidūrėme su begale nepatogumų.Neužmirškime, kad ne viskas taip paprasta, ir, ne taip greitai darosi kaip norėtųsi, be to, praktiškai viskas gulasi ant vieno žmogaus pečių, kuris deja - ne robotas.Turime tik padėkoti Modestui už jo vargą ir nekeiksnokime, kad taip gavosi.Viskas stojasi į savo vėžias.Kokie kur nesklandumai parašykite, ir manau artimiausiu metu bus viskas išspręsta.Kas naudojatės internete mobiliaisiais ir susiduriate su kažkokiais nesklandumais, taip pat parašykite.Šiuo metu mobiliajame nėra lango "Pažymėti visas temas kaip perskaitytas" ir paspaudus atsakyti, smailikai lipa per viršų, bet jie rašyti netrukdo, todėl dėl šių kelių nesklandumų nekreipkite dėmesio.
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas, saulius67

Tinklalapio informacija 2014-02-03 22:24 #102320

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
man neleidzia rasyti klubo temoi ,(norejau DOLERIU iskoliot)

Tinklalapio informacija 2014-02-03 22:31 #102321

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
saulius67 parašė:
kokią klaidą rodo?
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

Tinklalapio informacija 2014-02-03 22:35 #102323

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
VALIO,DEKUI MODIAI,VISKAS PUIKIAI PAS MANE VEIKIA,IR TEMOS VISOS ATSIRADO :sokis:

Tinklalapio informacija 2014-02-03 22:42 #102324

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
chrustik parašė:
saulius67 parašė:
kokią klaidą rodo?
Pranešti moderatoriui
Jūs negalite atsakyti į šią temą.

Tinklalapio informacija 2014-02-03 22:45 #102325

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
saulius67 parašė:
chrustik parašė:
saulius67 parašė:
kokią klaidą rodo?
Pranešti moderatoriui

Moderatoriaus kolioti negalima, užtat ir neleidžia :cha:

Tinklalapio informacija 2014-02-03 22:47 #102326

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
saulius67 parašė:
chrustik parašė:
saulius67 parašė:
kokią klaidą rodo?
Pranešti moderatoriui
pabandyk dabar Sauliau :unsure:

Tinklalapio informacija 2014-02-03 22:47 #102327

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
girinis37 parašė:
VALIO,DEKUI MODIAI,VISKAS PUIKIAI PAS MANE VEIKIA,IR TEMOS VISOS ATSIRADO :sokis:

Jūs gerbiamieji, kai rašote kad viskas puikiai veikia pridėkite žodelį kompe ar telefone. Manau Modestas jau nesusigaudo, kas kur veikia o kas kur neveikia. Man telefone dar daug ko trūksta iki tos versijos, kol buvo tinklapis neatnaujintas. Pasižiūrėkit kaip tinklapis atrodo tel. kai vartote prisijungę ir atsijungę ir nepjaukit grybo, kad viskas puikiai veikia. Aš Modestui nereiškiu jokių priekaištų, visos naujovės reikalauja darbo. Bet tie kurie nerašote iš tel., tai yra tik skaitote neprisijungę tai geriau tylėkit ir neklaidinkit Modesto. :evil:

Tinklalapio informacija 2014-02-03 22:52 #102329

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
jau gerai Modestai :good:

Tinklalapio informacija 2014-02-03 22:52 #102330

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Lydeka parašė:
girinis37 parašė:

Jūs gerbiamieji, kai rašote kad viskas puikiai veikia pridėkite žodelį kompe ar telefone. Manau Modestas jau nesusigaudo, kas kur veikia o kas kur neveikia. Man telefone dar daug ko trūksta iki tos versijos, kol buvo tinklapis neatnaujintas. Pasižiūrėkit kaip tinklapis atrodo tel. kai vartote prisijungę ir atsijungę ir nepjaukit grybo, kad viskas puikiai veikia. Aš Modestui nereiškiu jokių priekaištų, visos naujovės reikalauja darbo. Bet tie kurie nerašote iš tel., tai yra tik skaitote neprisijungę tai geriau tylėkit ir neklaidinkit Modesto. :evil:

.Šiuo metu mobiliajame nėra lango "Pažymėti visas temas kaip perskaitytas" ir paspaudus atsakyti, smailikai lipa per viršų, bet jie rašyti netrukdo, todėl dėl šių kelių nesklandumų nekreipkite dėmesio.

taigi čia parašyta, ko pas mane nėra mobiliajame, be to, mes dar su Mode per skype tikrinamės kas pas mane darosi mobiliajame po pakeitimų.Pas mano sūnų irgo Samsung Galaxy Mini, tai pas jį viskas tas pats kaip ir pas mane.Kodėl, nežinau.Man telefone viskas veikia kuo puikiausiai išskyrus tuos kelis pastebėjimus.

Tinklalapio informacija 2014-02-03 22:54 #102331

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
Lydeka parašė:
girinis37 parašė:

Lydeka, bet aš bandžiau tiek iš Samsung mikro, tiek iš samsung galaxy mini, bandžiau prisijungęs parašyti žinutę. Viskas kaip ir normaliai, tik smailai lipa per viršų. Bet tas taip ir turi būti, nes pas mus jie dideli ir jų per daug. O, taip, kaip anksčiau nebebus, nes visas forumas juk yra perprogramuotas, kažkas pridėta, kažkas pakeista. Pvz ant mažo telefo ekrano nerodis avatarų ar kas parašė paskutinį pranešimą, jei paimsi planšetę ar telefoną su didesniu ekranu, tada rodys. Taip suprogramuota. Tiesa žiūrėjau per telefoną su google chrome. Gal sakau kažkokius sausainiukus irgi reik pravalyt telefone? Tikrai aš nežinau ką daugiau ir bepadaryti, viskas, kas turi būti įjungta yra įjungta, pažiūrėjau per du telefonus - veikia. Kodėl pas jus ne, aš tikrai nežinau. Sakau galbūt telefone yra išsaugoti kokie seni tinklapio parametrai, kurie pjaunasi su naujuoju..

Tinklalapio informacija 2014-02-03 23:02 #102334

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Rašau iš telefono.Rodo, paskutinis pranešimas nuo Crustik.Spaudžiu ATSAKYTI,nors galiu ir cituoti :) Smailikai lipa per viršu, bet rašyti netrukdo.Pas mane viskas gerai.Žmonos šiek tiek mažesni telefonas, tad dabar pabandusiu parašyti dar iš jos telefono :)

Tinklalapio informacija 2014-02-03 23:05 #102337

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
Kai kurie kurie priklauso klubo temai, gali būti, kad negalės ten parašyti žinutės, jei tokių atsirastų informuokit :)

Tinklalapio informacija 2014-02-03 23:11 #102338

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Rašau iš žmonos telefono.Viskas tas pats. :( Tiesa,nebeleidžia didinti, mažinti teksto :( , nors tai ne eaminė problema, bet kartais norisi apžiūrėti nuotrauką detaliau.Man šiaip viskaa gerai daugiau :)

Tinklalapio informacija 2014-02-03 23:11 #102339

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
chrustik parašė:
Lydeka parašė:
girinis37 parašė:

Lydeka, bet aš bandžiau tiek iš Samsung mikro, tiek iš samsung galaxy mini, bandžiau prisijungęs parašyti žinutę. Viskas kaip ir normaliai, tik smailai lipa per viršų. Bet tas taip ir turi būti, nes pas mus jie dideli ir jų per daug. O, taip, kaip anksčiau nebebus, nes visas forumas juk yra perprogramuotas, kažkas pridėta, kažkas pakeista. Pvz ant mažo telefo ekrano nerodis avatarų ar kas parašė paskutinį pranešimą, jei paimsi planšetę ar telefoną su didesniu ekranu, tada rodys. Taip suprogramuota. Tiesa žiūrėjau per telefoną su google chrome. Gal sakau kažkokius sausainiukus irgi reik pravalyt telefone? Tikrai aš nežinau ką daugiau ir bepadaryti, viskas, kas turi būti įjungta yra įjungta, pažiūrėjau per du telefonus - veikia. Kodėl pas jus ne, aš tikrai nežinau. Sakau galbūt telefone yra išsaugoti kokie seni tinklapio parametrai, kurie pjaunasi su naujuoju..
Ai nesvarbu, nesuk galvos, ;) ir nevark, ant to paties mano ekrano visi tinklapiai veikia tvarkingai, tik šis rodomas nekorektiškai. Gerai, Modestai, aš palauksiu ir pažiūrėsiu kaip pas kolegų telefonuose, gal tikrai Kelmėje koks virusas įsimetė į mobiliuosius. Atsijungiu neribotam laikui nuo diskusijos apie tinklapio problemas. ;)

Tinklalapio informacija 2014-02-03 23:16 #102340

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
Sakau,gal yra išsaugoti kokie seno tinklapio parametrai tavo telefonuose, reiktų juos rasti ir ištrinti. Dar draugas sakė, pabandyk atsinaujinti programėles per google play. Ir dar pabandyk kitas naršykles, gal jose bėda? Aš chrome bandžiau, tu pažiūrėk dar kitas firefox, opera. Algį nereik to sarkazmo, aš suprantu, kad ir tau ir man jau nervas ima, bet bėda kažkur yra ir reikia ją surasti. Pažiūrėk iš kolegų, pranešk, ką pastebėjai. Dar būtų gerai jei foto padarytum, kaip atrodo viskas iš tavo tel.

Įdomu kur dainiuska, kaip jam su telefonu.

Tinklalapio informacija 2014-02-03 23:17 #102341

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
:vooo: Pasikeiskit, kas nepasikeitėt laiko juostą savo anketose-avataruose, nes ji buvo 0.00 po visų remontų, o turi būt +2.00
Spausti ant savo profilio vardo-REDAGUOTI-SĄSKAITA-LAIKO JUOSTA-VILNIUS. :yes:
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas, saulius67, donatasx3
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.067 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family