Su draugeliu nusprendėm išplaukti į platesnius vandenis

Vakar po pietų nusprendėm imti Nemuną. Kadangi vietų nelabai žinom, tai išvažiavom pabandyti prie Seredžiaus. Ten iš Kėdainių berods arčiausiai gaunasi
Aš galvojau bandyti mepsiukus parsivežtus iš Norvegijos. Draugelis valgomas gumas. Pradedam žvejybą ir pačioj pirmoj vietoj jau antru metimu draugeliui smūgis per nagus ir nei masalo nei žuvies, o tik tuščias valo galas kabantis ore. Nu va lydeka, nors nelabai jų tikėjomės. Einam toliau ir man mepsiuką ešeriukai graibo, bet nedideli ir neaktyviai, o su valgomom gumom vėl ta pats. Vėl smūgis ir gumos nėra. Žodžiu, taip buvo praganytos 4 gumos ir ištraukta gal puskilio lydekėlė, kuriai kabliukas įsmigo gražiai į lūpą. Palei krantus lydekų išėjimų ne vienas ir ne du matėsi, o kas per monstrai Nemuno vidurį daužėsi tai bijau net pagalvot
Šiandien ryte imėm Nerį už Jonavos link Ruklos.
Aš vėl su savo mepsiukais ir blizgutėm bandau vis Neries srovėj kokį šapalą ar salatį įkirsti, draugelis daugiau palei krantus mėto. Ir vėl jam sekasi geriau. Kaip ir Nemune, Neryje lydekos palei krantus daužosi. Taigi jam pavyko pagauti 2 nelegalias ir vieną virš kilo lydeką.
Mano laimikis vos vienas ešeriukas

Nors ir nepagavau to, ko norėjau, bet išbandyti naujas vietas patiko ir įspūdžių paliko. Taip kad tikrai ne paskutinį kartą lankiausi ten