Labai panašu į tiesą kad Nemune stambi žuvis švenčia

, na nebent pasitaiko koks vienas atsimušęs nuo bandos

. Mėginau ir aš Nemunėlio žuveliokus paerzinti

, sekėsi sunkiai. Atvažiavęs po 6-val. ryto jau radau nemažai žvejų iš vakaro besėdinčių. rezultatai pas visus kuklųs, vienas kitas karšiokas ir smulkmė. Šeriu, ruošiuosi.
Atrodo viskas čiki, oriukas geras, vėjukas PV. vidutinis, kaip tik plūdelę prilaiko, pačiam nereikia daug laikyti

Aišku pirmieji suregavo amžinai alkani šapalai. Vieną virš puskylio išimu. Žvejai pradėjo rinktis kaip į atlaidus, žiūriu kad jau greitai ir užmesti neis , apstojo iš visų pusių. Nafig, renkuosi žaislus ir apie 9 val. jau esu kitoj vietoj. Vat čia tai kaifas. Nemunas visas mano, nei vieno žvejo. Šeriuosi, už 15 min kylinis šapaliokas krante .
Sekantis patikrina pavadžio stiprumą

, gavau atsinaujinti, dar už kiek laiko šapaliokas apie 1,5 kg. krante, sverti neturėjau su kuo, bet nugara bral įmitusi, nelabai ir apimti eina
Foto sesija ir atgalios į gelmes
Pasižaidžiau dar valandžiukę, vienas kitas plakiokas ir šapaliokai. Karšio nėr. Matyt nebemoku žvejoti

, reiks pas ką nor , kas pagauna, važiuoti pasistažuoti. Vienu žodžiu eilinį kartą gryžtu tuščias. Aišku žvejojant ilgiau, visko dar būt buvę

. Bet namuose laukia visokios akcijos, atrakcijos , vis dėlto šventės

Taip kad tiek tam kartui