• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Nemunas

: Nemunas 2011-06-21 08:00 #20473

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
girinis37 parašė:
vakar nemunas man dave stai ka..6 kliovai ,4 realizuoti,didziausias lydis 0,570 gr,visos gyvena toliau ir gales Audriui toliau guminuku uodegelias kandziot,kaip jau turbut supratot,gaudziau paticharia Audriaus aruose,klausymas ,kodel paticharia,ogi todel kad nereiketu Audriukui aliuko pakuotes vest :uj: :cha:
Tai sutaupei :lol: ir viens išrijai, ar gražu :uj:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Nemunas 2011-06-21 08:20 #20475

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
Ceslovai yra tokia patarle,sutaupysi ysigysi :uj: P.S. du kliovai buvo galingi,bet vejas buvo islenkias vala,tai ir kirtimas buvo paveluotas,Audriukui palikau tas didesnes lydekas,tai manau aliuko neprasys :uj:

: Nemunas 2011-06-21 09:33 #20482

• Cinke
  • Cinke avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 184
  • Gauta padėkų: 53
Girini ant ko gaudei? ka labiausiai megsta tu nemuno lydeka?

: Nemunas 2011-06-21 09:41 #20483

• pinkis
  • pinkis avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 19
  • Gauta padėkų: 4
Man atrodo Girini prisidirbai B) ,cia parases, o Audriui nepasisakes.Tai daba gausi, ne tik aliuko statyti, bet dar ir dvasine-moraline trauma atlyginti, arba ja isgyditi :side: :side: :alus:

: Nemunas 2011-06-21 10:07 #20485

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
greit visi prirasinejam belen ko kad tik Audriuks nepamatytu.gaudziau ant mepso ir blizguciu,nes kolegom guminuku uodegas nukandinejo :uj:

: Nemunas 2011-06-21 15:55 #20510

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Pagaliau truputi atsirado laiko prisėsti prie kompo...
Va va...viską pamačiau, viską perkskaičiau :cha: :evil: Tik nebūk prie Nemuno, išvyk į darbą dinarus kalti ir žiūrėk jau "švarina" mano valdas be jokio alučio pakuotės mokestuko :evil:
Tai sakai Girini "tycharią" mano valdų lydekiukus gaudai :f: :evil: . Žinok aš visas suskaičiaves :cha: , tad neduok die nors vienos lydekaitės truks, statysi aluti man kasdieną iki metų pabaigos :lol: :lol: :lol:

Šį vakarą kaimynas pasigyrė, kad ryte iki pradedant lyti vėl gražią 4,2kg lydekite pagavo. :f:
Na ir kodėl jis pagauna didesnes, o man lieka tik smulkmė :evil: Jau susinervyjau visai :evil: . Jam nekimba nekimba kelias dienas iš eilės ir nepagauna visai nieko, bet jau kai paima tai dydžiu deda mane į vietą :angry: :cheer: Kažkokia netvarka :blush: :lol:

Nebuvo kada visiems padėkoti už gerą mano reportažiukų vertinimą, tad tikrai visiems didelis AČIŪ kad nenurašėt juos į "broką"
Ačiū visiems kurie dėkojote ir kurie komentavote. Džiaugiuosi ir aš pats visai nebloga paskutiniu metu savo žūkle. Nors dydžio rekordų nebuvo pasiekta, bet tikrai dažni kibimai nuolat pompavo adrenaliną į kraują, maloniai praleidau laiką ir kiek tai buvo įmanoma badžiau pasidalinti tuo džiaugsmu su visais :blush: :labas:
Kagi, vasara dar neįpusėjo, atostogų taip pat dar bus tad jei bus apie ką vėl bus reportažiukų.
Visiems AČIŪ :labas: :bye:
Paskutinis taisymas: 2011-06-21 16:19 nuo AudriusM.

: Nemunas 2011-06-21 17:26 #20522

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
ka tik is Audriuko valdu reziume,1.800 kg. 0.500 gr. ir nemaza paspruko gyvate.sakaitos neturejau tai Audriukui vel neprisidaviau,ai gal baisiai nepyks :good:

: Nemunas 2011-06-21 19:50 #20585

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
Audriau manau tavo masalu smulkumas lemia ta kad daugiau sapalu pakabini usiuku o stambiuju lydziu papuola tik vienetai - pastambintum masala atsisakytum mekniuku ir sapaliuku tada gal kokia mamule ir numustum rudens proga ;)
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)

: Nemunas 2011-06-21 20:17 #20589

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
ZIUPKA parašė:
Audriau manau tavo masalu smulkumas lemia ta kad daugiau sapalu pakabini usiuku o stambiuju lydziu papuola tik vienetai - pastambintum masala atsisakytum mekniuku ir sapaliuku tada gal kokia mamule ir numustum rudens proga ;)

Ne tame esmė. Atostogos turi pabaigą, o ir kiekviena diena žvejyboje po darbo taip pat labai trumpa, tad norisi "judesio" todėl renkuosi vietas kur yra pats didžiausias žuvų susirinkimas t.y sraunios seklumos. Ten gyliai retai kada pasiekia pora metrų nes pagrindas vos metras ar dar mažiau ir iš kojų verčianti srovė, bet už tai turi daug kibimų ir tas trumpas laikas kurį gali skirti žvejybai nepraeina veltui. Jei pradėti šukuoti duobes tai gal pora dienų (kaip kaimynas) gali šukuoti tuščiai ir paimti vieną didesne lydekute, bet pora dienų gal mojuosiu tuščiai. Todėl ir renkuosi tas vietas kur yra daug didesnis judesys. Dar vienas dalykas kad visada pirmenybe atiduosiu vietoms kur yra tikimybė pagauti šapalus ir ūsorius. Lydekos niekados nėra mano pagrindinis tikslas ir jas specialiai gaudau tik kai daugiau niekas kitas nebekimba, tad ir masalai atitinkami skirti šapalams meknėms ir ūsoriams. Per atostogas specialiai lydekas mėginau gaudyti tik vieną kartą, o visos kitos buvo pagautos visai jų specialiai nežvejojant ir pagautos daugiau atsitiktinai žvejojant šapalus meknes ir ūsus. ;)
Paskutinis taisymas: 2011-06-21 20:30 nuo AudriusM.

: Nemunas 2011-06-23 17:52 #20810

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Žvejų šį vkarą Nemune mano valdose net tiršta, tik nežinau ar ką pagauna bet vėliau iš kaimyno sužinosiu. Vien mano vietelėse mačiau gal penkias ar šešias galvas mojuojant spiningais. Vos tik pradedi pagauti, tuoj kalbos pasklinda ir prasideda masinis anplūdis.... :lol:

: Nemunas 2011-06-23 18:07 #20816

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
Sakiau,kad prisisnekesi,o tu isju po alaus pakuote vietoj leidimo susirinkai ? ;)

: Nemunas 2011-06-23 18:16 #20820

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Va alaus mokestuką pamiršau surinkti..labai skubėjau po darbo parlėkes iš Kauno nuvažiuoti dar iki Jurbarko :blush: Na tiek jau to...tegu žvejoja be mokestuko, man negaila :lol: . Vis viena nelabai ką pagaus :cha: Kaimynas mačiau per langa tik ką parėjo, bet nemačiau jokio laimikio :lol: :cha: . Aš palauksiu geresnių dienų ir tada vėl jamsiu Nemuną.
Žinios iš Jurbarko žvejų. Vakar pagautas beveik 6kg (be keletos gramų) salatis. Gražus turėjo būti "aukšliukas" :good: :f:

: Nemunas 2011-06-24 13:03 #20908

• Cinke
  • Cinke avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 184
  • Gauta padėkų: 53
3val mojavau nemune - tuscia.. Kaip Jusu horizonte nemunas?

: Nemunas 2011-06-24 13:11 #20909

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Cinke parašė:
3val mojavau nemune - tuscia.. Kaip Jusu horizonte nemunas?

Paskutinėm dienom nebuvau tai nelabai ką galiu pasakyti. Vakar tik žvejų (spiningautojų) buvo labai daug mano vietose, bet kaimynas sakė nieko gero niekas nepagavo. Šeip buvo pagautos kelios nedidelės lydekutės (nelegalios) ir keli mekniukai bet kai tiek galvų ten ir aplink žvejojo tai rezultatas labai manau prastas.
Šeip oras liuks ir jei ne važiavimas į Vembūtus tikrai žvejočiau Nemune ir manau tikrai kibimas būtų. Kad nelabai tie spiningautojai ten pagavo tai dar nieko nereiškia ir džiausiuosi...- man daugiau liko :P :blush: :lol: ;)
Mano manymu kai dabar toks oras bent lydekiukai tikrai turi gerai kibti.

: Nemunas 2011-06-24 14:16 #20911

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Na jau ruošuosi prie Nemuno. Įsimečiau ir spinigą, pamėginsiu valandėlę pašildinti vandenėlį.

: Nemunas 2011-06-24 14:19 #20913

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
baubas parašė:
Na jau ruošuosi prie Nemuno. Įsimečiau ir spinigą, pamėginsiu valandėlę pašildinti vandenėlį.

Būtinai pamojuok, oras tai fantastika, tad bent dantytosios turėtų tikrai aktyviai judėti.
Tiesa gal ką nors tau palinkėti :cha: :lol: vis stengiuosi stngiuosi bet taip niekam nieko ir nepalinkiu....vis pabėga nespėjus palinkėti :lol:

: Nemunas 2011-06-24 14:33 #20914

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
tai kam ilgai klausinėji, Audriau...? :uj: Žiūrėk...Baubas, SĖĖĖĖĖKMĖĖĖĖĖĖĖĖĖS!!!!!!!! :uj: :uj: :uj: :cha: :cha: :cha: NU, DABAR SUPRATAI, ADMINS? :cooll:

: Nemunas 2011-06-24 14:49 #20915

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Dalius. Kaunas parašė:
tai kam ilgai klausinėji, Audriau...? :uj: Žiūrėk...Baubas, SĖĖĖĖĖKMĖĖĖĖĖĖĖĖĖS!!!!!!!! :uj: :uj: :uj: :cha: :cha: :cha: NU, DABAR SUPRATAI, ADMINS? :cooll:
:lol: :lol: :yes: :yes: :good: Dabar jau imsiu, nors ir varau į naujas vietas, kur dar šamo nemėginau :cha: Ryt parašysiu.

: Nemunas 2011-06-24 14:51 #20916

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Ale ot veliniava...baubas jau irgi pabėgo :angry: :lol:
Supratau Daliukai, kitą kartą nieko nelauksiu o iš kart palinkėsiu :P :lol: o tai matai kas darosi, vos prakalbi apie palinkėjimus tuo visi pradingsta kaip į vandenį :cha: :lol: :uj:

Kagi, lauksim reportažo iš Nemuno apie šamų žūklę, tik gaila be sekmadienio vakaro nepaskaitysiu.
Paskutinis taisymas: 2011-06-24 14:54 nuo AudriusM.

: Nemunas 2011-06-25 08:02 #20937

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Nu kūū , atsikėliau iš po pasisėdėjimo prie Nemuno. Gryžau namo apie 3-ryto. Jei ne Daliaus palinkėjimas :cooll: , kažin kaip būt buvę, o dabar viskas aukštumoj :good: Kaip ir žadėjau 1,5 v. paspinigavau, pašildžiau Nemuno vandenėlį. Pirmo kirtimo ilgai nereikėjo laukti, kokiu trečiu užmetimu kirto per guminuką, pagal smūgiuką jautės kad nedička, bet vis vien smagu. Turėjau septynis kibimus, ištraukiau 3 lydekėles, iki leistinumo visom trūko +- 5 cm.

Na, kaip pirmą kartą šiemet paėmus spinigą į rankas, labai normalei,taip kad pirmaja žvejybos dalim likau patenkintas.Jau apie 21 v. padėjau spinigą į vietą ir pradėjau ruoštis rimtesnės žuvytės gaudymui. Masalai sumesti ,prasideda tuo neapsakomo skambučio dzin- dzilin laukimas :uj:

Deja, šį kartą šamo nepasisekė sulaukti, bet aš manau kad jų dar bus. Bet užtat pagavau šį tą įdomesnio. Tai 86 cm. gyvatėlė :lol: tiksliau ungurys :clap:

Taip kad žvejyba esu visai patenkintas. Ačiu Daliau dar karta. Aš žinau kad ačiu nekliunksi.taip kad lieku skolingas už teisingus palinkėjimus
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, Dalius. Kaunas, dainiuška
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.074 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family