ZIUPKA parašė:
Dolcas parašė:
nerijus parašė:
netox jau ir mailius kepamos tuos kuojos daliukui 1na karta per visa ziema taip nes ten izidorius pasarus isbandinejo
Tu čia ir nepataikei,nes aš ten visą mėn.ganiausi kol Izidorius pasirodė,o kad pašarus bandė,tai taip.Dabar susiradau kitą vietą ir gaudysiu toliau kaip gaudžiau.Gerbiu Izidoriu kaip žveją ir žmogų,bet tikrai į jį nesiligiuoju.Jei Nerijau manai kad aš žiūriu kur kas gaudo,tai klysti,aš daug eksperimentuoju ir nuo vietinių bėgu,bet jie man su savo jovalu vis tiek vietą suteršia.Ten kur visą mėn.gaudžiau,daugiau nebeisiu,nes ten kolchozas gavosi.Aš jau apie 15 metų nuo vietinių slapstausi,nes jiems atrodo kur aš,ten ir žuvis.Daugelis dar niekaip nesupranta kodėl aš žuvį paleidžiu

DoreliaU - kazkaip Jusu rasliavoje matau nemazai arogancijos, cia renkasi publika norinti pabendraudi, o padanngemis skrajoti mes mokAme visi - geriausiai kalba rezultatas, kiekviens gaudo ten kur nori ir kaip nori. Kad pats moki gaudyt negaliu gyncytis, tai byloja Jusu reitingai siame tinklapyje - manau kitu metu apdovanojimai uz tinklapio saunuoli atiteks Jums, bet Izidorius yra zmogus kaip ir visi mes ir nemanau, kad Minges kaimas yra ta vieta kur galima parodyt savo tikras galimybes.
Prasau ant manes nepykti, bet imesiu akmeneliu i Jusu Dolcai darza, bet man atrodo truputeli lazdele uzlenkete cerezciuuuuuuuuuur.

Bet kokiu atveju kritika yra

Patikėk,tikrai nieko asmeniškai nepriimu.Kas liečia dėl Izidoriaus,ar tai kitų sportininkų,tai pažįstų daugelį asmeniškai ir tik pavydėti reikia jų kantrybei.Paklausk kurio nori,ar tai Valierkos,ar Henės,ar Izidoriaus,tai kiekvienas atsakys tai kas tave domina,ir tikrai aš padangėse neskraidau,o žiūriu į viską realiai.Šiaip tokie žvejai,kaip Unikai,Baranauskai rodo mums pavyzdį ir juos reikia gerbti,o jei aš Tadai kažkur išsišokau,tai atsiprašau.