• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Minijos kaimas

Minijos kaimas 2011-02-28 17:36 #8563

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
nerijus parašė:
netox jau ir mailius kepamos tuos kuojos daliukui 1na karta per visa ziema taip nes ten izidorius pasarus isbandinejo
Tu čia ir nepataikei,nes aš ten visą mėn.ganiausi kol Izidorius pasirodė,o kad pašarus bandė,tai taip.Dabar susiradau kitą vietą ir gaudysiu toliau kaip gaudžiau.Gerbiu Izidoriu kaip žveją ir žmogų,bet tikrai į jį nesiligiuoju.Jei Nerijau manai kad aš žiūriu kur kas gaudo,tai klysti,aš daug eksperimentuoju ir nuo vietinių bėgu,bet jie man su savo jovalu vis tiek vietą suteršia.Ten kur visą mėn.gaudžiau,daugiau nebeisiu,nes ten kolchozas gavosi.Aš jau apie 15 metų nuo vietinių slapstausi,nes jiems atrodo kur aš,ten ir žuvis.Daugelis dar niekaip nesupranta kodėl aš žuvį paleidžiu :clap:
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Minijos kaimas 2011-02-28 18:52 #8573

• darkar
  • darkar avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 112
  • Gauta padėkų: 22
Ir mes vakar buvom ties senvage. Laimikis toks pats kaip ir pas visus :f: Ant motiliaus tik eseriukai, tai po pusvalandzio pakeiciau masala, ir gaudziau ant pinku, arba mankes. Kibo tik plotkes, nei vieno podlesciako. Kolegos pagavo keleta ju, vienas buvo toks jau rimtesnis " motininis " :lol: O seip apibendrinant, tai smulkme :ice: Maitinau su serykla, tai tik smulkme priviliodavau, po to nusprendziau nesiserti. Dar vaziuodamas pirmyn, praduriau padanga, tai kelione atgal uztruko labaaaai ilgai, nes zapaske pas mane, labai mazute, max greitis 70 km/h :cheer:

Minijos kaimas 2011-02-28 21:11 #8609

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
Dolcas parašė:
nerijus parašė:
netox jau ir mailius kepamos tuos kuojos daliukui 1na karta per visa ziema taip nes ten izidorius pasarus isbandinejo
Tu čia ir nepataikei,nes aš ten visą mėn.ganiausi kol Izidorius pasirodė,o kad pašarus bandė,tai taip.Dabar susiradau kitą vietą ir gaudysiu toliau kaip gaudžiau.Gerbiu Izidoriu kaip žveją ir žmogų,bet tikrai į jį nesiligiuoju.Jei Nerijau manai kad aš žiūriu kur kas gaudo,tai klysti,aš daug eksperimentuoju ir nuo vietinių bėgu,bet jie man su savo jovalu vis tiek vietą suteršia.Ten kur visą mėn.gaudžiau,daugiau nebeisiu,nes ten kolchozas gavosi.Aš jau apie 15 metų nuo vietinių slapstausi,nes jiems atrodo kur aš,ten ir žuvis.Daugelis dar niekaip nesupranta kodėl aš žuvį paleidžiu :clap:

DoreliaU - kazkaip Jusu rasliavoje matau nemazai arogancijos, cia renkasi publika norinti pabendraudi, o padanngemis skrajoti mes mokAme visi - geriausiai kalba rezultatas, kiekviens gaudo ten kur nori ir kaip nori. Kad pats moki gaudyt negaliu gyncytis, tai byloja Jusu reitingai siame tinklapyje - manau kitu metu apdovanojimai uz tinklapio saunuoli atiteks Jums, bet Izidorius yra zmogus kaip ir visi mes ir nemanau, kad Minges kaimas yra ta vieta kur galima parodyt savo tikras galimybes.
Prasau ant manes nepykti, bet imesiu akmeneliu i Jusu Dolcai darza, bet man atrodo truputeli lazdele uzlenkete cerezciuuuuuuuuuur.:bye:
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)
Paskutinis taisymas: 2011-02-28 21:14 nuo ZIUPKA.

Minijos kaimas 2011-02-28 21:22 #8612

• laurux
  • laurux avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 11
  • Gauta padėkų: 2
darkar parašė:
Ir mes vakar buvom ties senvage. Laimikis toks pats kaip ir pas visus :f: Ant motiliaus tik eseriukai, tai po pusvalandzio pakeiciau masala, ir gaudziau ant pinku, arba mankes. Kibo tik plotkes, nei vieno podlesciako. Kolegos pagavo keleta ju, vienas buvo toks jau rimtesnis " motininis " :lol: O seip apibendrinant, tai smulkme :ice: Maitinau su serykla, tai tik smulkme priviliodavau, po to nusprendziau nesiserti. Dar vaziuodamas pirmyn, praduriau padanga, tai kelione atgal uztruko labaaaai ilgai, nes zapaske pas mane, labai mazute, max greitis 70 km/h :cheer:
tai su subariku lekei:unsure:

Minijos kaimas 2011-02-28 22:08 #8618

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
ZIUPKA parašė:
Dolcas parašė:
nerijus parašė:

DoreliaU - kazkaip Jusu rasliavoje matau nemazai arogancijos, cia renkasi publika norinti pabendraudi, o padanngemis skrajoti mes mokAme visi - geriausiai kalba rezultatas, kiekviens gaudo ten kur nori ir kaip nori. Kad pats moki gaudyt negaliu gyncytis, tai byloja Jusu reitingai siame tinklapyje - manau kitu metu apdovanojimai uz tinklapio saunuoli atiteks Jums, bet Izidorius yra zmogus kaip ir visi mes ir nemanau, kad Minges kaimas yra ta vieta kur galima parodyt savo tikras galimybes.
Prasau ant manes nepykti, bet imesiu akmeneliu i Jusu Dolcai darza, bet man atrodo truputeli lazdele uzlenkete cerezciuuuuuuuuuur.:bye:
Bet kokiu atveju kritika yra :good: Patikėk,tikrai nieko asmeniškai nepriimu.Kas liečia dėl Izidoriaus,ar tai kitų sportininkų,tai pažįstų daugelį asmeniškai ir tik pavydėti reikia jų kantrybei.Paklausk kurio nori,ar tai Valierkos,ar Henės,ar Izidoriaus,tai kiekvienas atsakys tai kas tave domina,ir tikrai aš padangėse neskraidau,o žiūriu į viską realiai.Šiaip tokie žvejai,kaip Unikai,Baranauskai rodo mums pavyzdį ir juos reikia gerbti,o jei aš Tadai kažkur išsišokau,tai atsiprašau.

Minijos kaimas 2011-03-01 05:46 #8624

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Nieko nesupratau - kas ką užgavo? Tadai žmogus rašo tikrai taktiškai, niekada nepastebėjau, kad užgautų.Tegul į mane meta akmenuką tas kurį Dolcas įžeidė? Va, kad aš senas pirdyla prirašau ar malkų paskaldau tai joooooooooo :P Nu bet kas mane žino nesistebi.Kaip sakė amžinatilsį jam Jurijus Nikulinas vienam filme - a možiet u miene maniera takaja(o gal pas mane įprptis toks) :blush: Taigi vyrai, grįžtam į Minją toliau žvejoti :ice: kol yra šalčio ir ledo.Čia vieni kiti vis į Mingę važiuoja, o sakau jei pavasariop kol ledas dar laikys jei taip kokį mini meetuką padaryti ir kas gali susirinkti paskutinį kartą organizuotai į ten?K manote?Visgi kaip bežiūrėsime jau kovas ir manau bent žemupyje tai visai gali būti, kad šis menesis ant ledo bus paskutinis.Taigi kas pritartų tokiai minčiai?

Minijos kaimas 2011-03-01 06:09 #8626

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
nu as pavyzdziui :unsure: ,mingej saunu butu mini varzybas surenkt :good:

Minijos kaimas 2011-03-01 06:13 #8628

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
girinis37 parašė:
nu as pavyzdziui :unsure: ,mingej saunu butu mini varzybas surenkt :good:
paskutinį kovo savaitgalį tikiuosi ledas dar bus ten, man tiktų tokia data:good:

Minijos kaimas 2011-03-01 06:20 #8631

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Aš už :good: , nebuvau dar šią žiemą... :blush:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Minijos kaimas 2011-03-01 07:52 #8643

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Paziurejus gismeteo dvi savaites i prieki ir silimo tendencija, tai dideliu vilciu nedeciau i zvejyba mingeje kovo pabaigoje, paprasciausiai neis davaziuoti. nes visi laukau uztraukti storu ledu,..ko dar per daug metu nesu mates, tad uzteks menkiausio atsilimo ir krituliu, kad visi keliai vedantys i lietuvos venecija butu apsemti :( nors tikiuosi, kad si karta as klystu
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

Minijos kaimas 2011-03-01 08:13 #8644

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
nu man rodos kad neklysti,sitiek ledo minijoj dar nesu mates,man rodos savaitgali bus paskutinis kartas siemet kada zvejosiu minijoj ant ledo :S

Minijos kaimas 2011-03-01 18:25 #8681

• Rienka
  • Rienka avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 91
  • Gauta padėkų: 20
Ka jus toj Minijoj matot :evil: ? Nuvaziuosiu keleta km nuo Tytuvenu ir pagausiu daug geriau negu toj Minijoj. Nebent tai religija :S .

Minijos kaimas 2011-03-01 18:43 #8692

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
butinai,tik pereinam y kas kur kimba,o tai nuo sargu y zanda gausim B)

Minijos kaimas 2011-03-04 18:03 #9007

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
  • žveju netampama o gimstama
  • Žinutės: 1025
  • Gauta padėkų: 467
stai jum laimikis gyvunukai ateina zuvies paesti
vakar kibo ir kibs ritoi...

Minijos kaimas 2011-03-04 18:07 #9010

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
atvaziavom i minijos kaima stilius juodas nusprendziau ait i zemupi ieskot kokios nors zuvytes na ir radau keleta asaruku paskui gale zemupio gaudem plakius kuojas o kad buciau nuo ryto ssumastes ten varyt paziuret kuojos kibo mamukai su kabliais isiminejo ir eseriai jai varysit vaziuokit i gala

Minijos kaimas 2011-03-04 18:10 #9011

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Nerijau, šaunuolis.Na nors kaž kam pasisekė ir šiek tiek normaliau pagavo.Matosi keletas itin gražių kuojų.Nesvarbu kiek laiko pražvejojai, svarbu kad radai "savo" eketę ir turėjai malonumą

Minijos kaimas 2011-03-04 18:12 #9012

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
jo taip o kad nuo ryto buciau rades butu grazesniu kuoju ;)

Minijos kaimas 2011-03-04 18:15 #9013

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Naudinga info,kas stintų nevaro o važiuoja į miniją.Šaunuolis nerijau :good:

Minijos kaimas 2011-03-04 18:24 #9020

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
nerijus parašė:
jo taip o kad nuo ryto buciau rades butu grazesniu kuoju ;)
nelabai supratau apie koki zemupi sneki ? vaziuoti uz kaimo ir eitizemyn link upautes ? ar dar zemiau link atmatos ? :)
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

Minijos kaimas 2011-03-04 21:38 #9034

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
nu sekmadieni ir as mingej busiu,
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.063 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top