Nu kūūū brolyčiai,atidariau pagaliau ir aš savo poledinės žūklės sezoną

Surenku paryčiais savo ekipažą iš visų pakampių

ir pajudam link Šilutės pusės,termometras lauke rodo -14

8.30 jau atvykstame į Mingę.Žvejų dar nedaug,tad esame vietos,laikini šeimininkai

Gręžiame pirmas eketes ir užmetame lengvas dugninikes,masalui naudodami dzikus-pinkus.Ilgai laukti nereikėjo,visi ženklai kibimo rodo,jog čia gyvybės yra

Panašiai per 20min pagavau porą raudikių.

Blyn liūdna,nėra veiksmo,o ir nepasiėmiau jokio pašaro,todėl man tik kabaliojosi,o draugiukams kibo

Neišlaikau ir einu ieškoti kokios didesnės duobės-slenksčio,mėginsiu ešeriukus pavaikyti

nu ir pavaikiau

,didžiąją laiko dalį žvejojau balansyru,tad ir ešerių didumą sugavau su juo.Kai aprimdavo kybis,imu į rankas balalaiką ir matilių pagalba vis kartas nuo karto pasiseka išgelbėti kokį dygliuką,nuo paskendimo

16.00 paliekame žuvingus plotus ir judame link kranto,būtų dar galima ir papramogauti,bet labai jau sukilo vėjas-niekadėjas

Taigi;iš mūsų ekipažo dviese gaudė tik Raudes,o aš ir kolega-ešerius.Raudžių kiekvienas pagavo apie 3-4kg,kolega 4,2kg ešerių na o aš 3,1kg ešeriukų.Su balansyru kibimai buvo retesni,bet laimikių dydžiai didesni na ,o ledas patikimas pilnai-minimum 10cm.
Pirmam kartui tiek,tad tokią žūklę užskaitau visu 100prc