• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Kėdainių regiono vandenys

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-09 20:21 #108172

• fanas
  • fanas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1547
  • Gauta padėkų: 1894
:vooo:

Šiandiena Labūnavoje per pilnatį.3,450kg

Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: chrustik, ANRI, donce999, fox, Megėjas, STUDENTAS, IvanTek, Arta777, Mačiulis

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-11 21:41 #108191

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Prieš pora dienų velkiauta Pilioniuose o šiandien Labūnavoj reziumė keli vietnamiečiai kurie gyvena toliau.su plėšrūnais kol kas :batas: tiek žinių :unsure:
Jums padėkojo šie nariai: ANRI, donce999, Arta777

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-12 00:37 #108193

• STUDENTAS
  • STUDENTAS avataras
  • Pradedantysis
  • Andrius Vandzinskas
  • Žinutės: 375
  • Gauta padėkų: 446
Ka vadini vietnamieciais-eserius ar starkius ? Jai starkius,tai mano ziniom ju labunavoje nera :unsure:

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-13 08:25 #108203

• ANRI
  • ANRI avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žvejosi-nesensi
  • Žinutės: 871
  • Gauta padėkų: 1709
Po ilgo nebuvimo, vakar aplankėm Bublius, ne Dolco valdas o ten toliau. Atvyko Pokštas su bičiuliu, Chrustikas, gavosi mini meetas :nerd: . mūsų laimikis - 17 puskaršių, kurių dalis šiandien papuls į rukyklą, juk šeštadienis - pirties diena, o dar kova dėl bronzos, prie :alus: žuvikė kaip tik. Skanaus. :lol: .
Jums padėkojo šie nariai: chrustik, AudriusM, Dolcas, donce999, STUDENTAS, Mačiulis

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-13 13:15 #108204

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
Na, o man sekėsi gal kiek kukliau, keli karšiukai, kuojos ir lynas apie 700g. tai tiek :fishing:
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, ANRI, donce999, STUDENTAS

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-18 08:57 #108237

• IvanTek
  • IvanTek avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 263
  • Gauta padėkų: 1222
Kelis vakarus iš eilės buvau pagaudyti lydekų. Ir jos visai kimba. Nors ir nedidelės, bet bent jau legalios. Užvakar išplaukėm į vieną tvenkinuką ir per dvi su puse valandos dvi lydekaitės ir ešerys. Viena dar prie valties atsikabino. Fotografavau beveik sutemus tai kokybė nekokia.

Vakar vakare praėjau Nevėžio pakrantę. Čia irgi kibo tiek ešeriai, tiek lydekos. Kadangi guma, kaip ešeriams, didoka uždėta buvo, tai tik du sugebėjo ją praryti. Kiti tik už uodegos patampė :cheer: O lydekų kibimai buvo 5, bet ištraukiau tik vieną truputį virš kilogramo. Kitos atsargiai paimdavo ir iš karto išspjaudavo. Vanduo skaidrus, tai kelis kartus net mačiau, kaip lydeka priplaukia lengvai stukteli į gumą ir iš karto paleidžia. Na bent jau įdomu pamatyti buvo ;) Tai tiek

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-19 20:42 #108246

• IvanTek
  • IvanTek avataras
  • Pradedantysis
Žiūriu apie echolotus prakalbo temoj, tai teko man šiandien pirmą kartą echoloto pagalba pasinaudoti :lol: Tik išsigandau, nes visai patiko, tai be echoloto spiningiauti dabar atrodys nebetas :cheer: Žodžiu išplaukėm pasižiūrėti savo tvenkinuko, kas ten jame dedasi. O šiandien vėl visai kibo :good: Pamatom didesnės žuvies ir ten stojam pamėtyt. Ir jau pačioj pirmoj vietoj keletas stuktelėjimų ir lydekų dantų žymės ant gumų. Nepaimė. Plaukiam kitur, kur duobutė apie 4 metrus ir ten stojam. Po kelių metimų smūgis ir anam gale kažkas visai nemažas ir nesinori rodyti. Stabdis dirba. Smagu. :) Pagaliau iškilo lydys apie 3, o gal ir daugiau, padarė žvakę ir atsikabino :nu: Taip žiūrėdami į ekraną ieškom didesnių žuvų, stojam, mėtom. Pavyko iškrapštyti pora visai smagių sportininkių. Viena netoli dviejų, kita 1,2. Su echolotu maždaug susipažinom, bandysim rytoj ryte didesnius vandenis imti :uj:

Paskutinis taisymas: 2014-09-19 20:45 nuo IvanTek.
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, ANRI, Dolcas, donce999, fanas, Arta777

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-23 19:46 #108287

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Gal kažkas apšviestų, kaip reikalai Aristavos tvenkinukyje. Kaip vandenukas, ką veikia taiki žuvis, o gal jau praalko didesnieji ešeriai ???? ;)
:ty:

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-23 21:29 #108289

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
Sveikas, Dolcas nuo pirmadienio turėjo tikrinti tą balą velkiaudamas. O tu jei nori ešerių atvažiuok kokį šeštadienį parodysiu kaip ir kur gaudyti reikia :evil:

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-23 22:11 #108292

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Ešerių noriu tik tuo atveju jei visiškai nekibtų balta žuvis su spiningu ;) :cheer: Dolco bala man kandidatas nr1 :cheer: Minčių yra apie savaitgalį, bet kol kas dar tik mintys. Bus matyt kaip viskas gausis....
Jums padėkojo šie nariai: chrustik

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-24 09:34 #108295

• ANRI
  • ANRI avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žvejosi-nesensi
Audriau, mirktelk ir mums, prilėktume pasilabinti, pasimokyti [ mokytis niekad nevėlu ].

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-24 19:54 #108302

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
ANRI parašė:
Audriau, mirktelk ir mums, prilėktume pasilabinti, pasimokyti [ mokytis niekad nevėlu ].
Gerai, duosiu žinią ir atrodo prisijungs dar keletas spiningautojų :good:

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-24 20:09 #108305

• antistatic333
  • antistatic333 avataras
  • Pradedantysis
  • XUL,SUL,UL,JIG spiningas("valgoma" guma)
  • Žinutės: 360
  • Gauta padėkų: 324
Va va,cia jau rimciau! patinka kai organizuoja kazka su spiningu nuo kranto.. :good:

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-25 14:38 #108312

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Šiandien su Maironiu praplaukiojom nuo 10 iki 14val.Aš net kibimo nemačiau, o Rimka turėjo du kibimus ir abi ištraukė.Abi siekė 50cm.Ešerių nepagavom nei vieno, nors ir bandėm.
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Paskutinis taisymas: 2014-09-25 14:38 nuo Dolcas.
Jums padėkojo šie nariai: chrustik, AudriusM, ANRI, donce999, STUDENTAS, IvanTek, Arta777

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-25 19:18 #108316

• ANRI
  • ANRI avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žvejosi-nesensi
Mes matėm, kaip Dolcas plaukė valtele, tačiau buvo tolokai, tai nesustojom. Mes žuvavom toliau nuo Dolco valdų. Kibimas blogas, Nijolė su dugnine - 6 karšiokai maždaug 200-300 gr, aš mėčiau mikrikus, mano razultatas- 2 ešeriukai po 300 gr. Tai tiek.
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, STUDENTAS, fanas, IvanTek, Arta777

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-25 19:23 #108317

• Arta777
  • Arta777 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 768
  • Gauta padėkų: 841
ANRI parašė:
Mes matėm, kaip Dolcas plaukė valtele, tačiau buvo tolokai, tai nesustojom. Mes žuvavom toliau nuo Dolco valdų. Kibimas blogas, Nijolė su dugnine - 6 karšiokai maždaug 200-300 gr, aš mėčiau mikrikus, mano razultatas- 2 ešeriukai po 300 gr. Tai tiek.
Vis tiek gražu,o kur tas toliau,Anri?
Lengvai priklausomas nuo sito reikalo

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-25 19:31 #108318

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
aš gaudžiau šiandien Juodkišky tai du ešarukai irgi apie 300g. Viena nelegalė ir dar kažką rimčiau buvau pasikinkęs, bet padarė amt :pe:
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, ANRI, STUDENTAS, Arta777

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-26 17:54 #108341

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
Šiandien mikrinau visą pusdienį, tai niekuo pasigirti negaliu. Aplankiau 7 balas. Pradžioj buvau Juodkišky, rezultatas - 1 ašarukas, tada nuvažiavau į Aristavėlės tvenkinius, aukščiausiame nieko, tame kur buvo išbėgęs ant durniaus pamojavau 10min ir ką jus manot, kai griebė tai ir pasiimė mikriuko uodegą, įtarių lydekiokas. Pačiame žemiausiame pagavau tik 1 ešaruką. Tada nuvažiavau į dolco didžiausią balą, ten apvalus 0. Tada nuvažiavau į Dolco mažiausią balą, ten 3 ašarukai, ir ant galo pamojavau vidurinėj Dolco baloj, tai ten 6 ašarukai ir du visai jau nieko, su kuriais buvo smagu pasigrumti. :pe:
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, ANRI, Ramas02, STUDENTAS, pasiklydes, IvanTek, Arta777

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-26 22:08 #108352

• Arta777
  • Arta777 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 768
  • Gauta padėkų: 841
chrustik parašė:
Šiandien mikrinau visą pusdienį, tai niekuo pasigirti negaliu. Aplankiau 7 balas. Pradžioj buvau Juodkišky, rezultatas - 1 ašarukas, tada nuvažiavau į Aristavėlės tvenkinius, aukščiausiame nieko, tame kur buvo išbėgęs ant durniaus pamojavau 10min ir ką jus manot, kai griebė tai ir pasiimė mikriuko uodegą, įtarių lydekiokas. Pačiame žemiausiame pagavau tik 1 ešaruką. Tada nuvažiavau į dolco didžiausią balą, ten apvalus 0. Tada nuvažiavau į Dolco mažiausią balą, ten 3 ašarukai, ir ant galo pamojavau vidurinėj Dolco baloj, tai ten 6 ašarukai ir du visai jau nieko, su kuriais buvo smagu pasigrumti. :pe:
A ne per daug pas Dolerių balų? :kkk:
Lengvai priklausomas nuo sito reikalo

Kėdainių regiono vandenys 2014-09-27 00:25 #108358

• IvanTek
  • IvanTek avataras
  • Pradedantysis
O buvo taip ;) Po pietų nuvariau aukšlių į Nevėžį pagaudyt. Truputis pašaro ir aukšlės vietoj. Plūdė jau senokai matyta, tai žvejyba smagi, meti ir trauki :uj: Tarp "ukleikų" vienas strepetys ir ešeriukas. Po to sulaukiu draugelio skambučio. Važiuojam lydekų. Nu važiuojam :lol: Vietoj tik apie 5, bet to užteko. Pas mane 7 nelegalės plaukioja toliau ir viena pati paskutinė 1,5kg. Draugeliui panašiai, tik kad jam ir ešeriokų ant nedidelio vobleriuko papuolė. Žodžiu smagiai pagaudėm keletą valandų.

Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, ANRI, donce999, Ramas02, STUDENTAS, donatasx3, Arta777
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.106 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top