Niu atsirado laisvo laiko,tai sakau reik kanors brukstelt is sios dienos zvwjobos,gal bus kam idomu.
Tai va,kaip tarem,taip ir padarem,su Megeju sturmavom Bublius.Keliames su vaiku ir is Kauno pakylamapie 4,40 ,susitikimo vieta sankryza,i Bublius,apie 5,30 privaziuje Megejas ir pajudam i zvejybos vieta,kaip supratau,tai Bubliu tvenkinio aukstupys.Neuzilgo ir pasiekem zvejybos vieta,rukas bele koks.Kagi pasirenkam kur kas zvejos,man liko kur didesne vieta,kadangi kartu i zvejyba veziausi ir sunu,o Megejas pasitrauke,i mazesne vietele.Jaukai sumaisyti,pradedam zvejyba,zuveles kabinejasi viena kita,bet rukas sklaidosi nelabai noriai
,Megejas stovejo tik uz keliu metru
o beto ir rytas buvo nelabai siltas,tai teko,net su striukem zvejoti
nu ka kibimas sioks toks buvo,Megejas gaude ant zirnio,tai pagavo neblogu kouju,o karsiukai kabinejosi,ant dziko ir kukuruzo sumustinio.Laikas tai praejo nepastebimai,galvojom,dar kokia 12,o pasirode,jau visos 15,tai teko pakuotis ir varyt namo.laikas praleistas super,aisku be nuotykiu neapsieita,vienas is tokiu,tai buvau i sona uzmetes karpiam ant boilio meskere,sedziu kedej,girdziu signalizatorius rekia,valas vaziuoja,nu galvoju yr pribegu kertu,aina i sona,tik kazko nesipriesina,traukiu issisiepes ir ,girdziu vaikas sone rekia,kad ji baigiu i vandeni itemt :lol:Pasirodo,vaiko dugnine greiciausei zuvis buvo uzvilkus

,o taip gera buvo pasidare

.Kitas is tokiu nuotykiu,tai kelmas krantan isvilktas,jei Megejas turi foto,tai reiks siust i foto konkursa

Dar blyn kazkas norejo pasisavint mano karsiuka,kibimas,kertu,o ten vel kelmas

traukiu issijuoses,atleido,istraukiu,o ten karsiukas vos ne pusiau padalytas

Tai tiek nuotykiu is musu sios dienos zvejobos,

Nu dar ir as idesiu visu musu laimikius
tai tiek is sios dienos susibegimo,dekui Megejui,kad sudalyvavo ir sudare gera kompanija