Sušaldytos ir vėl atlaidintos skonis gal labai nesiskirs bet jau tikrai nebus tokia kaip šviežiai pagauta ir išrūkinta.
Geriausia kai keleta iš eilės dineų yra galimybė pažvejoti tai iš pirmos žūklės nuvales pasūdau emaliuotame puode, kitą dieną prigaudes vėl kartu su pimosiomios sumaišau ir pasūdau. Per keletą dienų prikaupiu didesnį kiekį rūkinimui. (puode žuvį gerai būtų bent du kartus per parą pamaišyti kad tos kur dugne atsidurtų viršuje)
Puodą su pasūdyta žuvimi laikau šaltame rūsyje bet jei vietos yra ir šaldytuve manau galima laikyti. Ilgiausiai esu pasūdines ir taip laikes keturias paras. Viskas gaunasi

Tik prieš rūkinimą reikia iš to puodo visą žuvį išimti sudėti į kitą inda užpilti šaltu vandeniu ir gerai perplauti. Nepakenks ir per du vandenis perplauti. O prieš rūkinant labai gerai būtų leisti žuviai nusivarvėti kad pradėjus rūkinti ji būtų jau sausa.