• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: KIBKIT.LT gimtadienis

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-01 17:26 #28460

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Čia netoli Kėdainių tik kainų nerašo galimėtų pasiteirauti www.pobuvistiskunuose.com. :joint:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-01 17:30 #28461

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
Megėjas parašė:
Čia netoli Kėdainių tik kainų nerašo galimėtų pasiteirauti www.pobuvistiskunuose.com. :joint:
Esu buvęs ir šioj sodyboj, bet kažkaip ežero nepastebėjau, kogero todėl, kad buvo žiema ir tamsoka :evil: buvau apie ją visai pamiršęs, reik pasidomėt, ten man visai patiko, tik įdomu, kiek miegamų vietų :evil: tiesa, kai buvom mūsų mašinas lauke apvogė :angry:
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-01 17:35 #28462

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Gal ir nieko,bet užimtumo jokio :( išskyrus kubilą :unsure:
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-01 18:04 #28468

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Aš jums pasakysių atvirai :joint: kaip geriausia butų atšvęsti gimtadienį juk mes esam žvejai :fishing: kaip ne kaip sodyba prie ežero siūlyčiau sulaukti ledo kad pažvejot :ice: juk tai maloni pramoga paskui ir pasibūti atšvęsti sušalus ant ledo pasidalinti įspūdžiais prie stalo kubile pirtelei prie bokalo alaus ar stipresnio nežinau čia yra mano nuomonė :joint: neimkit į širdį :tut: vat tada tai pilnas tikras žvejų portalo gimtadienis :joint:
Jums padėkojo šie nariai: RimasK

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-01 18:21 #28469

• RimasK
  • RimasK avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 736
  • Gauta padėkų: 283
Aisku cia ne mumis spret ;) . Bet tamstos nuomone palaikyciau :yes:
Meete mielai sudalyvauciau, bet vien :balius: manes nevilioja, kita kalba , kad ir zvejyba butu, gamta...

Megėjas parašė:
Aš jums pasakysių atvirai :joint: kaip geriausia butų atšvęsti gimtadienį juk mes esam žvejai :fishing: kaip ne kaip sodyba prie ežero siūlyčiau sulaukti ledo kad pažvejot :ice: juk tai maloni pramoga paskui ir pasibūti atšvęsti sušalus ant ledo pasidalinti įspūdžiais prie stalo kubile pirtelei prie bokalo alaus ar stipresnio nežinau čia yra mano nuomonė :joint: neimkit į širdį :tut: vat tada tai pilnas tikras žvejų portalo gimtadienis :joint:
Jums padėkojo šie nariai: Megėjas

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-01 18:59 #28476

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Kadangi lapkričio pabaiga,ledo gali ir nebūti,juk dabar taip viskas nenuspėjama.Esu sausio 10d.iš valties spiningavęs,o orų tikrai į priekį neatspėsime :(

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-01 19:02 #28477

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
manau mėnesį čia ar čia galima atidėti :nerd: na ne man spręst aš čia naujokas mano nuomone į dangų dar neina :kkk:Dolcas parašė:
Kadangi lapkričio pabaiga,ledo gali ir nebūti,juk dabar taip viskas nenuspėjama.Esu sausio 10d.iš valties spiningavęs,o orų tikrai į priekį neatspėsime :(

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-01 20:04 #28483

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
O kas garantuotas,kad gruodžio mėn.ledas bus?

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-01 20:10 #28485

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
nepabandžius nesužinosim :tut: kas žino gal ir ryt anapilin iškeliausim :( taip kad ir kaip ir :joint:Dolcas parašė:
O kas garantuotas,kad gruodžio mėn.ledas bus?

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-01 20:17 #28487

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Man tai kas,bet aš linkęs pasilikti prie paskelbtos datos.Tikėtis žinoma galima,bet ar reikia?

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-01 20:21 #28488

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Aš manau turi būti viskas aukštumoj :10: sakyčiau galimėtu ir apklausa kokia surengti :nerd: kas už kas prieš juk nieks per galvą neduos :ikio: o nuomonių tai daug mūsų sakyčiau nemažai :joint:

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-01 20:27 #28489

• fox
  • fox avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 521
  • Gauta padėkų: 257
Truputi kolektyvo nesuprantu ar mes vaziuojam zvejoti ar pamineti nuveiktus darbus ar laimejimus per vienerius metus ir kartu susitike linksmai pasibuti, pasisnekuciuoti ir taip toliau.

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-02 04:35 #28492

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Megėjas parašė:
Aš manau turi būti viskas aukštumoj :10: sakyčiau galimėtu ir apklausa kokia surengti :nerd: kas už kas prieš juk nieks per galvą neduos :ikio: o nuomonių tai daug mūsų sakyčiau nemažai :joint:
Mielas drauge Mėgėjau, siūlau pasiskaityti šią temą nuo pradžių. Vyko ir diskusija, ir nuomonės buvo išreikštos ir t.t. Tai yra tinklapio gimtadienis, ir buvo prieita nuomonės, kad žvejyba šiuo atveju nėra pirmoj vietoj, data taip pat nustatyta ne vieno asmens pageidavimu... Taip kad, teikite visokius pasiūlymus dėl vietos, dėl programos, dėl laiko užimtumo . :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-02 05:45 #28494

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Pirmiausiai tai pritariu Adriuko nuomonei, kad tik radus sodybą ir žinant kainą, servizą bei visa kita bus aišku kiek dalyvių pareikš norą, o taip ir daroma.Negi pirma sukviesi, o poto žmogui nežinant pakiši sąskaitą.Taip negalima todėl kada Arutis kaž ką sukonkretizuos tada manau iki spalio vidurio ir dalyviai spės pabaigti
registraciją.Pritariant Dolcui irgi - bus patenkintų, bus nelabai, bet tokie jau tie lietuviai, nieko nepadarysi.Dabar dėl žvejybos.Tikrai tai ne pirminis klausimas.Vis dėlto sueina metai todėl reikia aptarti kas nuveikta, kas atlikta gerai, kas blogai.Kas kokių naujovių, pasiūlymų gal turės na ir kiti reikalai, o kad jų bus tikrai neabejoju.Tai taip suprantu saito jubiliejų-metų šventimą.Bus vanduo, žvejosime, nebus irgi ne bėda.Datos tikrai nekeiskime, nepradėkime mėtytis, būkim vieną kartą rimtesni(juokauju).Taigi siūlom, rašom savo nuomones ir laukiame konkretesnių apibendrintų pasiūlymų iš Aručio pusės tarkim iki spalio pradžios.Vėliau jau reikia labiau konkretizuotis ir gumos nebetempti :bye:

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-02 07:35 #28497

• pikciurna
  • pikciurna avataras
  • Pradedantysis
  • Megstu zvejyba, bet nezvejoju :)))
  • Žinutės: 366
  • Gauta padėkų: 128
karstoka cia matau :) visu 100 procentu pritariu tetei ir Siguciui, nesiblaskykim :) gimtadienis yra gimtadienis ir sia dienele manau ir be zvejobos galima butu pakenteti jei nebutu kur meskeres uzmesti :) tikrai tikiu kad bus idomu aptarti ka gero ar nelabai nuveikete per metelius :) o jei kam kils noras pazvejoti, galesit bliude gaudyti zaislines zuveles :D manau sugalvosim visokiu zaidimu :D galima prigalvoti daug visokiu idomybiu :)

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-02 07:49 #28499

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Na va pradėjot čia visi burbėt :nu: aš jums taigi sakau neimkit į širdį kolektyvas :vooo: kiekvienas juk turi savo nuomone ir manau gali pasisakyti ar ne taip ;) ar čia visai jau negalima savo nuomonės pasakyti :tut: su keliais žvejais teko pabendraut tai man pritarė tik gal bijo viešai apie tai rašyti :joint: o aš ne iš tokių sakau viską kaip yra be užuolankų toks mano charakteris :joint: aišku jeigu aš čia kažkam sudarau problemų ar perbėgų kelia tai trenkit baną ir fsio bus viskas aišku ;)

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-02 07:55 #28501

• pikciurna
  • pikciurna avataras
  • Pradedantysis
ui kaip karstai suregavot :) niekas neburba juk, viskas cianormaliai :) nematau ko cia bijot reiksti savo nuomone, va maniske gal neydomi, bet vistiek reiskiuosi :cheer: :cheer:

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-02 08:09 #28502

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Tai :good: aš už žodžio laisve :joint: o ten kažkur kas nuomone reiškė tai buvo be manęs ir skaityti ačių dievui dar mokų o aš juk turiu irgi savo nuomonę ar ne taip kolegos :vooo:pikciurna parašė:
ui kaip karstai suregavot :) niekas neburba juk, viskas cianormaliai :) nematau ko cia bijot reiksti savo nuomone, va maniske gal neydomi, bet vistiek reiskiuosi :cheer: :cheer:

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-02 08:10 #28503

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Megėjas parašė:
Na va pradėjot čia visi burbėt :nu: aš jums taigi sakau neimkit į širdį kolektyvas :vooo: kiekvienas juk turi savo nuomone ir manau gali pasisakyti ar ne taip ;) ar čia visai jau negalima savo nuomonės pasakyti :tut: su keliais žvejais teko pabendraut tai man pritarė tik gal bijo viešai apie tai rašyti :joint: o aš ne iš tokių sakau viską kaip yra be užuolankų toks mano charakteris :joint: aišku jeigu aš čia kažkam sudarau problemų ar perbėgų kelia tai trenkit baną ir fsio bus viskas aišku ;)
Tai ką, Meistro sindromas? :lol: :uj: :cha: :bye: Ko tu čia draskaisi, aiškiai rašiau - buvo jau apie viską diskutuota, jei dar yra apie ką - prašom, diskutuojam toliau... :unsure: :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Paskutinis taisymas: 2011-09-02 08:12 nuo Arutis.

: KIBKIT.LT gimtadienis 2011-09-02 08:10 #28504

• pikciurna
  • pikciurna avataras
  • Pradedantysis
turim turim, bet kartais tenka prisitaikyti prie kitu :)
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.095 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top