Puikios kalbos ir

įtikinami argumentai, kodėl reikia registruotis. Tik, brolyčiai, aš nematau tų kas nesutinka...Na, gal

Sigutis vis dar negali apsispręst

, kuriam čia babkes persiųst...

Siguti, o tu padaryk siurprizą - imk ir pasveik iki galo

, ir atvaryk kad ir su savo "Vanta", jei netinka profkinės.

Aš tau dainelę padainuosiu...

nuu, laaaaabai "za duševną"...A? Matau, kaip šypsos šelmis...

Ale, vis tas Charakteris nevidonas

dar neleidžia prisipažint, kad velniškai noris tame gimtadienyje sudalyvaut...

Siguti, mes tave už dyką pirty išvanosim.

Tu tik atvažiuok, o jau ten rasim tau ir sveikatos ir...

Na, kitiems vykt, ar ne - laiko juk dar yra, todėl agitacija manau jiems daugiau reikalinga. Tie kas buvo Malūne, jokių agitacijų nereikia - viską matė gyvai ir jie tikrai atvyks. Juolab, kad ši Šventė be Audriaus music box'ų, jo šokių - pokių maratonų, o reklamos metu - truputis mano gitarinio chaoso , bus dar visokių atrakcionų, bei žaidimų. Belieka tik padėkoti organizatoriams už pastangas, o mums surasti lėšų ir noro sudalyvauti saito Gimtadienyje Juk iš praktikos galim bet kuris pasakyt - ranką prie širdies pridėjus,

kad po video ir foto apžvalgos saite, daugeliui nebuvusių meet'ę - baltas pavydas pradeda graužti sąžinę, kad nesugebėjo atvykt į Šventę. Nebuvusiems meet'uose galiu pasakyt -nuotraukos ir video toli gražu ne tas, ką galima pajusti gyvai. Video galerijoj yra filmuotos medžiagos iš mūsų meet'ų, saito krikštynų Užvenčio Malūne. Nueikit pažiūrėkit. Ir nereikia baimintis, kad čia bus pirma jūsų pažintis su saito dalyviais. Dar nei vieno žmogaus mes nenuvylėm...na, nebent kai kas neleido užimt prizinės vietos žvejybos varžybose. Na, šįkart to nebus...gal kai kam ir gaila, bet juk bus dar meet'ų,( ir tikrai ilgai laukt nereiks) kuriuose ir žvejybos varžybas į pirmą vietą šventės programoje įrašysim, o dabar Gimtadienis - mums Metai.

brač... ir man agitacinis komentaras gavos...

Mintyse matyt aš su jumis...