• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Vėgėlė

: Vėgėlė 2011-10-13 17:21 #31413

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Tai galį būti ir mitas svarbų judesys :sokis:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Vėgėlė 2011-10-13 17:22 #31415

• RimasK
  • RimasK avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 736
  • Gauta padėkų: 283
Nepjauk grybo, imanomos tos varzybos, tik iskaitines turetu buti visos zuvys... O vieta priklauso per kiekvienas varzybas, pats ta puikiai zinai...be sekmes faktoriaus toli nenueisi...
Ir tokiu varzybu ideja yra liuks :good:

TATA parašė:
Nusiramink,jokiu varzybu ir negali buri,nes vegeles specifine zvejyba,tuo labiau nuo vietos priklauso,vienoj vietoj baronkos skyle kitoj kelios vegeles o dar kitoj per nakti gali 20 ir net 40 pagaut.taip kad cia lb priklauso nuo vietos,cia gali buti tik vegeliu gaudymo meetas,ne daugiau :joint:

: Vėgėlė 2011-10-13 17:25 #31419

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Taip iskaitinės visos žuvys o jei papuls vėgėlė bus bonusinė su papildomais taškais panašiai kaip per Šama :joint:

: Vėgėlė 2011-10-13 17:41 #31426

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Sunkiai įmanomas dalykas suorganizuoti tokias varžybas, na nebent dalyvautų kokie 3-5 žmonės. Vėgėles žvejoju jau kokius 5 metus pastoviai po maždaug 4 kartus per sezoną iki užšąla arba iki draudimo ir net dviese nuvažiavus dažnai būna sunku rasti tinkamą vietą žūklei. Aišku galima vienoje damboje susigrūdus žvejoti kiekvienam su vienu įrankiu, bet tokiu atveju kaip sakoma geriau gerti namie.

: Vėgėlė 2011-10-13 17:54 #31431

• RimasK
  • RimasK avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Tau tik taip atrodo, yra vietu kur tik vietiniai gaudo... Pernai Plaskiuose penktadieni 12h dienos jau nei vienos vietos laisvos, o nuvaziavus i mano zinoma vietele vos vienas ekipazas buvo, iki 24h rezultate 3vnt maumu...
Aisku penktadieni uzimti reiktu...

Lydeka parašė:
Sunkiai įmanomas dalykas suorganizuoti tokias varžybas, na nebent dalyvautų kokie 3-5 žmonės. Vėgėles žvejoju jau kokius 5 metus pastoviai po maždaug 4 kartus per sezoną iki užšąla arba iki draudimo ir net dviese nuvažiavus dažnai būna sunku rasti tinkamą vietą žūklei. Aišku galima vienoje damboje susigrūdus žvejoti kiekvienam su vienu įrankiu, bet tokiu atveju kaip sakoma geriau gerti namie.
Paskutinis taisymas: 2011-10-13 17:55 nuo RimasK.

: Vėgėlė 2011-10-13 18:20 #31449

• TATA
  • TATA avataras
  • Pradedantysis
  • Zvejys-ligonis
  • Žinutės: 359
  • Gauta padėkų: 221
Rimai tu pats gryba pjauni,zinove tu,vegeliu siaube,sedet gali ir 10 ir 20 zmoniu vienoje damboje ir tik vienas zmogus trauks vegeles ar aisku,o varzybos baltos zuvies skiriasi del to kad visviena vienas kita pagauna zuvies o vegele yra tokia zuvis,kad jei dugnas netik bus baronkos skyle,vieta viska nusako,o as net nevaziuoju zvejot ten kur nezinau ar vegele laikosi,o jos kimba pagrinde nerstavietese,nepyk rimukai bet cia tu neteisus,as del 3 net nevaziuoju,o kaip pagaudysi jas kokius 15-20 metu pats suprasi apie ka as rasau,sorry jei iskaudinau ;) bet gal tu netoks jau jautrus??? :joint: ir nesinervuok priesininke mano :present:

: Vėgėlė 2011-10-13 18:29 #31453

• RimasK
  • RimasK avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Nu as jas gaudau 12metu ir nemanau , kad kazka daugiau zinai ;)
Jei paciam atrodo nepriimtina, gali patyleti ar nedalyvauti...
Del zuvies kiekiu galetum ir nesigirti :no: ;) Man asmeniskai ir viena :yes:

TATA parašė:
Rimai tu pats gryba pjauni,zinove tu,vegeliu siaube,sedet gali ir 10 ir 20 zmoniu vienoje damboje ir tik vienas zmogus trauks vegeles ar aisku,o varzybos baltos zuvies skiriasi del to kad visviena vienas kita pagauna zuvies o vegele yra tokia zuvis,kad jei dugnas netik bus baronkos skyle,vieta viska nusako,o as net nevaziuoju zvejot ten kur nezinau ar vegele laikosi,o jos kimba pagrinde nerstavietese,nepyk rimukai bet cia tu neteisus,as del 3 net nevaziuoju,o kaip pagaudysi jas kokius 15-20 metu pats suprasi apie ka as rasau,sorry jei iskaudinau ;) bet gal tu netoks jau jautrus??? :joint: ir nesinervuok priesininke mano :present:

: Vėgėlė 2011-10-13 18:35 #31454

• TATA
  • TATA avataras
  • Pradedantysis
  • Zvejys-ligonis
  • Žinutės: 359
  • Gauta padėkų: 221
RimasK parašė:
Nu as jas gaudau 12metu ir nemanau , kad kazka daugiau zinai ;)
Jei paciam atrodo nepriimtina, gali patyleti ar nedalyvauti...
Del zuvies kiekiu galetum ir nesigirti :no: ;) Man asmeniskai ir viena :yes:

TATA parašė:
As ir nesigiriu del kiekiu,bet jei galima 5 pagaut tai ir gaudai,o del 1 toki kelia vaziuot man nepriimtina,ir dar sakau kad kam trenktis toli jei pagert galima ir arciau ???Ir nebuk toks piktas,gal kokiu musmiriu uzvalgei ??? :cha:

: Vėgėlė 2011-10-13 18:38 #31455

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Ot jus čia užvirėt :nu: kas daugiau nuomonių turit arne o tai du asai jau vėgelių nepasidalina palikit ir man nors vieną :hub: :joint:

: Vėgėlė 2011-10-13 18:40 #31457

• RimasK
  • RimasK avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Matai, kad kaip tau atrodo, tai nereiskia , kad visiems taip turi atrodyti ;)
Visada norisi pagauti daugiau, bet ir vienas maumas man uztektinai, zvejyba pasisekusi :yes:
O prie ko tas gerimas tau vis ant liezuvio as nezinau, bent jau man buna ir sausu vegelizmo zvejybu .
Neterskim temos, galetu pravalyti musu blevyzgas.
TATA parašė:
As ir nesigiriu del kiekiu,bet jei galima 5 pagaut tai ir gaudai,o del 1 toki kelia vaziuot man nepriimtina,ir dar sakau kad kam trenktis toli jei pagert galima ir arciau ???Ir nebuk toks piktas,gal kokiu musmiriu uzvalgei ??? :cha:

: Vėgėlė 2011-10-13 18:56 #31458

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
na normalei čia disputas užvirė. Žvejoju vėgeles apie 25 metus, bet aš tai ir dėl vienos važiuoju. Apie 10 ir daugiau per vakarą buvo galima kalbėt prieš 20 metų. Dabar reikia džiaugtis kad keles pagauni. Aišku čia tikra žvejyba, be jokių pulpių ir t.t. , na plius niekada nevažiuoju ilgesniam kaip iki 22v. laikui :joint: , nematau reikalo :uj: :clap: .Nes man tik apie 30 km. ruožas nuo Baltupėnų iki Pagėgių :cha: . Na o Nemuną šeip ties tom vietom kaip ir pažystu :uj:

: Vėgėlė 2011-10-14 18:17 #31557

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
AudriusM parašė:
Megėjas parašė:
Manau reiktų kam užsiimti vėgėlės organizavimų :nerd: kokį turnyrą :1: bet čia reiktų kas nusimano tuose reikaluose :tut: kalba eina apie vėgėlės gaudymą :fish: aš tai žalias kaip ją gaudyt su kuo ant ko ir kaip ir kada :unsure: dalyvių manau būtų ne vienas ir ne du manau :joint: Ką vyrai galvojat :unsure: kad paskui nebūtų vėlų galimėtų mastyti iš anksto :joint:

Čia mūsų Tadas(Ziupka) su stažu vėgėliniuose reikaluose ir meetus gerai surengia :good:
Ką manai Taduks apie Mėgėjo pasiūlymą ???

Jei tik atsiras norinciu - kazka panasaus galima ir suorganizuoti.
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)

: Vėgėlė 2011-10-14 18:41 #31563

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
ZIUPKA parašė:
AudriusM parašė:
Megėjas parašė:
Manau reiktų kam užsiimti vėgėlės organizavimų :nerd: kokį turnyrą :1: bet čia reiktų kas nusimano tuose reikaluose :tut: kalba eina apie vėgėlės gaudymą :fish: aš tai žalias kaip ją gaudyt su kuo ant ko ir kaip ir kada :unsure: dalyvių manau būtų ne vienas ir ne du manau :joint: Ką vyrai galvojat :unsure: kad paskui nebūtų vėlų galimėtų mastyti iš anksto :joint:

Čia mūsų Tadas(Ziupka) su stažu vėgėliniuose reikaluose ir meetus gerai surengia :good:
Ką manai Taduks apie Mėgėjo pasiūlymą ???

Jei tik atsiras norinciu - kazka panasaus galima ir suorganizuoti.

Gal tuomet daugiau forumiečių išsakytų savo nuomone dėl vėgėlinio susitikimo- varžybėlių ar pan . Parašykit savo nuomones ir bus aiškiau ar reikia tokio renginuko varlaakių garbei ar ne ;)

: Vėgėlė 2011-10-15 05:52 #31588

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Susitikti, pažvejoti, pasidalinti patirtimi kas liečia vėgėlių žūklę aišku galima ir reikia, bet dėl varžybų, abejoju, :unsure:, nes didžiausia dalimi sėkmę lemia vietos pasirinkimas, arba pataikymas ant vėgėlių tako, o toliau, žvejo sugebėjimai.
Jums padėkojo šie nariai: baubas

: Vėgėlė 2011-10-15 06:04 #31589

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
tikrai sudalyvaučiau ar susibuime ar varžybose nesvarbų but idomų pagaudyt dar negaudytos žuvies :joint:

: Vėgėlė 2011-10-18 10:25 #31961

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Na va . Pradėjau atsakingai ruoštis vėgėlizmui. Nusipirkau naują valą pasikeitimui. Imsim mes jas. :cooll:

: Vėgėlė 2011-10-18 10:42 #31962

• RimasK
  • RimasK avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Jo, tuoj prasides si psixoze :daina: :sokis:
Laukiu su nekantrumu :ikio:

baubas parašė:
Na va . Pradėjau atsakingai ruoštis vėgėlizmui. Nusipirkau naują valą pasikeitimui. Imsim mes jas. :cooll:

: Vėgėlė 2011-10-18 10:52 #31963

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Nu taip , gryna psixxxozė. iki gruodžio pradžios dar gali pažvejot. Po gruodžio 10 neapsimoka nei važiuoti. Na nebent iš ankstyvo ankstyvo ryto, kad vakarui viečiukę užsiimt. Bet kai aš mėgėjas atvažiuot po darbo ir pasėdėt iki 22 v. tai vietų jau reik žinoti kur dar galima rasti :fishinggg:
Paskutinis taisymas: 2011-10-18 10:53 nuo baubas.

: Vėgėlė 2011-10-18 11:02 #31964

• RimasK
  • RimasK avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Tikra tiesa , su vietomis :box: :ikio:
Pernai jei atsimeni neblogas vietas nupasakojei, Plaskiuose 12h jau kojos nebuvo kur pastatyti, o uz keliu km vietos kiek nori, ir krantas :yes: , ir kliovas buvo :yes: Siemet ten ir bandysiu... Aisku atidaryma per ilgaji savaitgali vis tik Plaskiuose planuoju daryti...
Nors pernai vegelizma pradejau nuo spalio vidurio, tai savaitgaliais zmoniu jau tirsta, ne kur nori atsistosi...

baubas parašė:
Nu taip , gryna psixxxozė. iki gruodžio pradžios dar gali pažvejot. Po gruodžio 10 neapsimoka nei važiuoti. Na nebent iš ankstyvo ankstyvo ryto, kad vakarui viečiukę užsiimt. Bet kai aš mėgėjas atvažiuot po darbo ir pasėdėt iki 22 v. tai vietų jau reik žinoti kur dar galima rasti :fishinggg:

: Vėgėlė 2011-10-18 11:17 #31968

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Yra Rimukas tų viečikių. Aš dar tau įmesiu nuorodėlę. Nes man jau per toli važiuoti :uj: :uj: visą 70 km. aš ir arčiau susirandu :uj: :uj: , na o tau atmynus 150 tai tas +-50km, kaip du pirštus apšlioti :uj: Na manau gal kur pasiseks susitikt :f:
Paskutinis taisymas: 2011-10-18 11:20 nuo baubas.
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.626 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top