• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Vėgėlė

Vėgėlė 2013-10-29 22:03 #96958

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
Dviem aišku gerai,bet trys jau graži ir tokia,sakyčiau,teisinga kompanija ;)
šiandien sulaukiau skambučio iš draugo :good: sako,kad kimba,praeitą savaitgalį pasigavo jau keletas vėgėlių.Taigi,reiškiasi kažkoks judesys JAU yra :balius: oi :cooll:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: baubas, Dolcas

Vėgėlė 2013-10-29 22:06 #96959

• gandras
  • gandras avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 305
  • Gauta padėkų: 175
ale kad dabar i lauka slieko buvau isejas paziureti, ogi jo dar ne kvapo :evil: o trys tai jau tikrai viasai saunu :)

Vėgėlė 2013-10-29 22:07 #96960

• Dyrikas
  • Dyrikas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 152
  • Gauta padėkų: 64
Jus baikit, gundo su tom vegelem... :box:

Vėgėlė 2013-10-29 22:09 #96961

• gandras
  • gandras avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 305
  • Gauta padėkų: 175
:fishing: :f:
Paskutinis taisymas: 2013-10-29 22:10 nuo gandras.

Vėgėlė 2013-10-29 22:20 #96962

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
gandras parašė:
ale kad dabar i lauka slieko buvau isejas paziureti, ogi jo dar ne kvapo :evil: o trys tai jau tikrai viasai saunu :)

O jei beveik visai rimtai,tai sliekų pas mus nors su stikliuku nešk. :P
Ryt planuoju palėkt iki kokio miškiuko,samanų keleta kerų pasiimti,kad naktinukai kur laiką turėtų praleisti,tik va bėda pas mane,kokią teperatūrą aniems parinkti.Pas mane sklepe-šilta,galiu dar iki kaimuko nuvežti,o tiksliai,taip ir padarysiu :unsure: Taiva,kol anų yr reik biškiuka pasirinkti.
O dėl mūsų trijų,tai ką galiu pasakyti;iki savaitės pabaigos man atostogų rėžimas,taip,kad,belekada :fishing:

Vėgėlė 2013-10-29 22:32 #96963

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
baubas parašė:
Mėgink gandras, mėgink :cooll: Jokio poilsio, aš irgi jau mėginsiu. Dzin man tos vėgėlės. Pagausi gerai, nepagausi irgi gerai. Bet vat pats procesas :cooll: . Vakaras, vis tamsėja , tylu. Tik kur ne kur sukvarksi pabaidyta antis. O tai dar kur nors iš pakrantės, pasigirsta bebro griaužimo garsas :uj: ir tik dzin dzilin- suskamba varpelis. Nuleki nematomais takais iki meškerės, o ten pasirodo tik bebro nugriaužta šaka užkibusi už valo tabaluoja :uj: :uj: Varysiu kokią popėtėlę įsiruošti porą vietelių , ten kur tik bebrai ir lankosi. Kad ten užklystu dar koks vėgėliautojas - šansai labai maži. Nors gal aš čia ir per daug gerai galvoju :cha: .
Nori, kad niekas nesusektų, palik savo išmanujį tel. namie, o tai rasim kur tamsta maumus gaudai, o gal 5 prisijungsi :balius:
Paskutinis taisymas: 2013-10-29 22:33 nuo Lydeka.

Vėgėlė 2013-10-30 07:30 #96967

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Lydeka parašė:
baubas parašė:
........
Nori, kad niekas nesusektų, palik savo išmanujį tel. namie, o tai rasim kur tamsta maumus gaudai, o gal 5 prisijungsi :balius:
Kad jūs ten toli važiuojat :uj: :uj: , aš tai kur nors arčiau savęs pamėginsiu :cha: . Dar viena--aš niekada ilgiau kaip iki 21, na iki 22 val. nežvejoju :lol:

Vėgėlė 2013-10-30 08:06 #96968

• ANRI
  • ANRI avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žvejosi-nesensi
  • Žinutės: 871
  • Gauta padėkų: 1709
Tai sakai nespėsim :alus: , :balius: , :cooll: .

Vėgėlė 2013-10-30 08:13 #96969

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
ANRI parašė:
Tai sakai nespėsim :alus: , :balius: , :cooll: .
Spėsit spėsit :lol: iki gruodžio 15 d. dar daug laiko :good:

Vėgėlė 2013-11-01 10:17 #97116

• kolega
  • kolega avataras
  • Naujokas
  • fux'as:)
  • Žinutės: 92
  • Gauta padėkų: 58
o su samanu rinkimu vyriukai atsargokai... :tut: gali tekt uz tuos pasirinkimus ir pinigeliu paklot :tut:
Jums padėkojo šie nariai: donatasx3

Vėgėlė 2013-11-01 10:26 #97117

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
kolega parašė:
o su samanu rinkimu vyriukai atsargokai... :tut: gali tekt uz tuos pasirinkimus ir pinigeliu paklot :tut:
Taip , faktas. Nereikia drėksti kur papuola ir daug. Yra kirtimų , retinimų kur jau samana išdraskyta, išvartyta. Niekas nieko nesakys už maišelį :cha:
Jums padėkojo šie nariai: donatasx3

Vėgėlė 2013-11-01 12:00 #97129

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
Ką tik iš vėgėlių patikrinimo :blush: Anų dar nėra,bent jau man ir kolegai,per šešis kabliukus rezultatas lygus nuliui :batas: Bet kibo kita žuvis,apie jas vėliau :bye:
Jums padėkojo šie nariai: baubas, dainiuška, kolega

Vėgėlė 2013-11-01 13:52 #97142

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
donatasx3 parašė:
Ką tik iš vėgėlių patikrinimo :blush: Anų dar nėra,bent jau man ir kolegai,per šešis kabliukus rezultatas lygus nuliui :batas: Bet kibo kita žuvis,apie jas vėliau :bye:
Nu negerai tu čia šneki :lalk: .Bet ryt vis vien varysiu viečiukes pasiruošti, tuo pačiu ir maumų pasėdėsiu valandžiukę vieną kitą :cooll:
Paskutinis taisymas: 2013-11-01 13:52 nuo baubas.

Vėgėlė 2013-11-01 18:41 #97163

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
baubas parašė:
donatasx3 parašė:
Nu negerai tu čia šneki :lalk: .Bet ryt vis vien varysiu viečiukes pasiruošti, tuo pačiu ir maumų pasėdėsiu valandžiukę vieną kitą :cooll:
Česiuk,gal Tavo sliekai bus skanesni :vooo: Draugas dar ir ant varlytės mėgino,bet visviena :batas: ,nemėginsi-nežinosi :bye:

Vėgėlė 2013-11-02 20:47 #97278

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Nu kųųų, ėmiau ir ašei maumus. Tiksliau mėginau. Didesnis tikslas apvažiuoti senas vėgėlines vėčikes, šiek tiek apsikapoti krūmus. Retai tokių išeiginių kaip šis savaitgalis papuola :cooll: . Varau, pasitvarkau vieną viečiukę ir ledinu į mažai kam žinomą kampą. O bana , nei keliuko , nei takelio. Paskutinį kart čia lankiausi prieš kokius 6- metus. Na per miškelį dar tarpas kur buvo keliukas matosi. Sustoju prie vokėčių palikimo. Nejaugi niekas dar neužėjo ir neišardė į plytas. Plytos tai geros :good:

Na per miškelį prasimušau, Nemunas jau kaip ir netoli, bet toliau nedrystu važiuoti :lol: . Praeinu, pasižiūriu, nieko baisaus tik džiunglės poros metrų aukštumo, o gruntai geras. Na pagaliau Nemunas :cooll:

O vat su Nemunu tai vaizdelis nikooks :evil: . Vanduo seklus ir skaidrus. Šansai pagauti vėgėlę smarkiai sumažėjo. Na bet atvažiavus ir neužmetus, nodėmė. Ruošiuosi su viltim, o gallll :f:

Pradėjo lyti, oriukas kaip ir vėgėlinis. Pasėdėjau iki 19 v.lietutis ko toliau tuo labiau įsibėgėjo, nutariau nesikankinti.Viltis atidaryti maumų sezoną sudužo, bet kryžiuką jau ant sienos uždedu :cha: Meškeres nededu net į dėklą , sumetu į bagažinę, greičiau išdžiūs. Reikia laukti, kai vandenėlis pakils apie gerą metrą, vat tada bus galima mėginti. O šiandien jis per kelias val. pakili tik apie cm.
Taigi įdirbis jau šioks toks yra, vietos iškapotos, keliukas pramuštas, belieka sugrįžti čia vėliau ir susirinkti vėgėles :uj:. :bye:

Vėgėlė 2013-11-05 11:12 #97481

• Tomas B
  • Tomas B avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 69
  • Gauta padėkų: 30
Sveiki, ryt žadu varyti pagauti kokį maumą. Važiuosiu žemiau Seredžiaus link Raudonės.Tiesa nesu ten niekad bandęs, tai nežinau kur geriau apsistoti.Gal kas galit padėti ir patarti? :ty:
Žinau ,kad dar anksti truputi, bet labai jau noriu panaktinėti ir pabandyti pagauti kokį maumuka :fishinggg:
Jums padėkojo šie nariai: baubas, reemis

Vėgėlė 2013-11-05 15:06 #97499

• Ramas02
  • Ramas02 avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1134
  • Gauta padėkų: 1084
Nuo Seredžiaus link Raudonės net nežinau labai normalių vietų, kai gyvenu Veliuonoj, tai daug neieškodamas ties Veliuona mėgindavau, tik aišku jau Vėliau. O šiaip nebloga vieta būdavo kur jau mėginam pagaut kuo anksčiau, tai prie Dubysos ir Nemuno santakos nuo Kauno pusės, visai prie pat santakos apie 50 m atstumu, tik iki pirmos dambos nuo Dubysos, ten ir dugnas geras ir pagaut eidavo. Toli mest nereikia, max 20m. priklauso nuo vandens lygio. Tad gali pamėgint jei kitų minčių neturėsi.
Linkiu, kad pas Jus visko būtų, ir už tai Jums nieko nebūtų :)
Paskutinis taisymas: 2013-11-05 15:06 nuo Ramas02.
Jums padėkojo šie nariai: reemis

Vėgėlė 2013-11-05 15:44 #97505

• IvanTek
  • IvanTek avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 263
  • Gauta padėkų: 1222
Esu vieną kartą gaudes vėgeles prieš du metus ir tai buvo prie Seredžiaus. Nieko nežinojom, nei vietų, nei privažiavimų. Radom patį pirmą privažiavimą prie Nemuno, ten ir užmetėm meškeres ir pagavom vieną kilograminę vėgelę :cheer: Gaudėm iki 9 vakaro.

Vėgėlė 2013-11-07 08:17 #97618

• Tomas B
  • Tomas B avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 69
  • Gauta padėkų: 30
Sveiki,na ką, kaip ir žadėjau buvau Nemune ties Vilkija pabandyti pagauti maumą. Nelabai kas gavosi,pradėjom kokia 17.00 ir baigėm 21.00.Kai atvažiavom vanduo buvo nemažai pakilias,vėliau pradėjo kristi.Žvejoti buvo nelabai galima, nes labai nešė žoles ir kita visokį bjaurastį. Na bent jau pabuvom gamtoj prie laužiuko truputėli :balius: ir tiek. Reikia laukti šalnų ir kol nuneš truputi šiukšles, o tada tai laikykitės :fishing: Tai tam kartui tiek. iki
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, baubas, Dolcas, donce999, saulius67, mode, donatasx3

Vėgėlė 2013-11-11 00:39 #97837

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
Nu kūū,pasėdėjau prie Nemuno nuo 16 val iki 23 val.,anei kibimo arba mano naktiniai sliekai sportiniai-neprisileido.Bet jau pakrantėse matėsi šviečiantys žiburiukai,ne aš vienas laukiau to maumo.
Jums padėkojo šie nariai: Lydeka, Dalius. Kaunas, baubas, Dolcas, kolega
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.055 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family