Aš jų noriu turėti Jau išsirinkau Viršutinis, trečias, ketvirtas nuo viršus, pats apatinis ir trečias nuo apačios
Beje gal sužinojai, valgomi ar nelabai
tika paragavau nevalgomi ,seip ju galvuciu dydis skires ,nuo virsaus 6-7 didesnes
Aš jų noriu turėti Jau išsirinkau Viršutinis, trečias, ketvirtas nuo viršus, pats apatinis ir trečias nuo apačios
Beje gal sužinojai, valgomi ar nelabai
tika paragavau nevalgomi ,seip ju galvuciu dydis skires ,nuo virsaus 6-7 didesnes
Tai kurioje cia pardeje ju yra jo majo jmu maisa bulvini ju
Siaip cia yra labai daug "valgomu gumu". Kazkada is cia pirkau kelias, kurios man sudirbo labai gerai Tik siuntimas brangiai kainuoja, bet jei imt daug ir ne sau vienam tada apsimoka. Jei kas pazistat Rimanta Praninska, tai jis gerai bendrauja su tuo puslapiu. Jis ir uzsakydavo man to gerio. Bet aisku, nenoriu labai vargint zmogu, jis sakesi gali padet uzmegst kontaktus ir kazkas kas moka gerai uzsakineti prekes internetu, tas galetu tai padaryt.
Sie guminiai "valgomi" masaliukai skirti gaudyti ne tik atvirame vandenyje, bet ir is po ledo. Guma yra impregnuota specialiais labai stipriais kvapais, kurie imituoja tikru vandenyje gyvenanciu gyvunu kvapus.
Guminukai atrodo kaip tikri vandens gyvunai, juda kaip tikri vandens gyvunai. Pagaminta is labai minksto plastiko, kuris juda nuo menkiausio vandens pasipriesinimo. Kaip raso gamintojas : musu atraktantai yra 143 % efektyvesni nei konkurentu.
..Stai pakliuvo i mano akirati idomus masalas su kiek neiprastu pavadinimu - Hideup Ooops
Tai Japonu inzinieriaus Hideo Yashidos sukurtas vinilinio silikono produktas.Kuris pradetas gaminti 2010 metais ir galima sakyti tai naujas visai produktas musu vandenims.
Sis masalas turintis 3colius (80mm) dydi,ir kaip raso ,labai nepastovu pludruma,kvepaintis naturaliomis krevetemis...
Masalas tinkantis gaudyti ivairiomis sistemelemis ir ivairiuose salygose.
Sis vinilinio silikono pagrindu sukurtas masaliukas turintis "serius" yra puikiai valdomas,nes turi labai idomu pludruma,beje masalas gaminamas labai ivairiu spalvu issiskirianciu kiek is kitu i save panasiu masalu kategorijoje.
Iškilo maža dilema .
Drop shot svarelių yra įvairių formų, nuo rutulio iki ilgo cilindro formos, tačiau kurie, (iš praktikos) mažiau kliūna už įvairių kliuvinių (turiu galvoje didesnius akmenis, kriauklės ir pan.) Čia aš taikau į žūklę Nemune, nebūtinai drop shot sistemomis .
Taip geriausi man ir maziusiai kliuvantys uz akmenu kaip tik ir yra "lazdeles" formos su kuo mazesniu suktuku ar itaisytu specialiu karabinu kuris uzkibes truktelejus ji stipriau issirauna taip isgelbejamas masalas o svarelis lieka ramiai guleti dugne.