Tikrai labai smagu, kad vyrai ir šneka ir mintis reiškia, vadinasi turi savo nuomonę, savo argumentus

Aš už tokius pokalbius, rašomas mintis.Nesupyk AudrIau ant manęs ir kitų jei pokalbiuose kartais kiek aštriau pasisakome ar kai kurie nepataiko savo mintimis koją į koją.Suprantam mes, Audriau, ir tave, kad poto turi daug darbo, bet suprask ir mus bei mūsų norą išsisakyti

Saulius štai juokaudamas parašė, kad aukšles tikrai nėra itin sunku gaudyti, bet prie to pačio galėjo paminėti tą sportinės žvejybos būdą kuris yra tuomet, pagal jį, labiausiai varginantis??? Labai patiko Tadžiaus ir Aručio parašytos mintys kuriuos tarytum sako - nepabuvęs kareivėliu nebus geras artojėlis.Sauliau, tikrai niekur nerasi nei vienam mano poste, kad rašyčiau, menkinčiau ar kitaip žeminančiau žveją mėgėją.Man tas nepriimtina

Manau tai tiesiog buvo tavo pasamonėje todėl ir parašiai, bet nesvarbu, nusureikšminkime šito.Viskas čia gerai.Tuką irgi gerbiu kaip stintų šalininką

O kodėl gi ne.Kievienam renkasi kam kas arčiau dūšios.Ir gerai Mėgėjas rašo, reikia stengtis suprasti žmogų, patarti, bendrauti, o ne ignoruoti

Sportinė žūklė ne sunkioji atletika, bet be meistriškumo, fizinės ištvermės tikrai kaip sporto šaka daugiau, mažiau reikalauja.Dar kartą visiem dėkoju už pastebėjimus, mintis, kritiką ir supratimą.Manau rytoj galėsime plačiau ant krantuko padiskutuoti.Iki susimatymo prie elikų kanalo