aras parašė:
Pasiūlymas gal ir įdomus, bet manau taip greit nuspręsti neimanoma. Aš pats, kaip ir manau daugelis kitų nelabai supranta kas yra klubas, kokia jo veikla ir kas nuo to pasikeičia. Gal pirmiau reiktų aprašyti klubo veklos nuostatas, bent jau kokias preliminarias veiklos vizijas ar t.t... ir tada būtų lengviau pasakytį savo nuomonę. O iš kitos pusės manau, kad daugelis forumiečių atsisijos, nes kiek teko domėtis yra ir stojimo į klubą mokestis ir metinis mokestis. Aišku vieniems tai nežymūs pinigai, o kitiems bus brangu. Dabar forume narių skaičius auga, o įkūrus klubą manau ne tik, kad neaugs , bet ir sumažės. Tai mums reikia pagalvoti ko męs norim. Gal būt aš visiškai neteisus, bet savo nuomonės kol kas neturiu. Norėčiau, kad kas aprašytų, kaip tai viskas atrodytų įkūrus klubą. Čia tik mano berazumio nuomonė, bet šitą variantą siūlyčiau detaliau apmastyti ir pasverti

Aras nemaisyk dvieju dalyku klubo ir tinklapio .Klubas reikalingas tam ,kad galetume dalyvaut varzybose,nes ira tokiu varzybu,kur gali dalyvaut tik klubai.Del mokescio ,taip jis turetu but kazkoks ,aisku ne kaip kitur i metus ploji 200,kad but klubo nariu.Del ikurimo nera sunku,steigi asocijacija ,varai pas notara ir tt