Megėjas parašė:
Noriu paaiškinti kibkit.lt. nariams situacija susidariusia šiam momentui nes gal kiti nelabai kerta kas vykstą

1. Kai sprendė Crustikas kažkada buvo kalba apie klubą kažkaip nutilo ta minti nes nebuvo realaus tikslo ir mintis užblėso.
2.Atgaivinom tą minti ir sprendėm viešai ir nusprendėm įgyvendinti tą mintį ir kad būtų smagu kad svetainė turėtu sava klubą.
3.Po viso to sunkaus darbo apsireiškė Crustikas ir pareiškė kad kibkit.lt yra jo nuosavybė nesiginčiju su tuom jis sugalvojo tą pavadinima.
4.bet ko jis tylėjo visa šita laiką ir prabilo tik dabar tai yra vaikiška ir nesuprantama.
5.O dėl ko žlunga klubas tai dėlto kad crustikas pareiškė kad pavadinimo neatiduos ir kad mes ir ikursim kluba su tuo pavadinimu tai jis ji gali užprotestuot tai įstatimiškai jis teisus.
Tai dabar kolektyvas jus man pasakykit kai mes atrodytume kibkit.lt svetainėja su klubo pavadinimų klubas ant bangos ir panašiai nebežinau

1. Buvo tik pamąstymai ir ateities planai.
2. Atgaivinot - nuostabu. Veiklos koordinatorius turėtų išmanyti šią sritį ir būti vienas iš kibkit.lt valdžios - šiuo atveju siūlyčiau Dainiušką.
3. Pavadinimą sugalvojo ir sumokėjo už jį Audrius, bet jis registruotas mano vardu.
4. Kartoju su manim asmeniškai dėl to niekas nekalbėjo. O blevyzgų forume galiu ir neskaityt, kaip ir neskaitau kitų temų, kaip pvz "Stinta". Tokius dalykus aiškintis reikia asmeniškai susitikus, o blogiausiu atveju telefonu.
5. Pasakiau,kad neatiduosiu todėl,kad Tadzius pasakė,kad tai yra ,,Tavo problemos".
6. Aš esu chrustik, o ne crustikas.