• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: kibkit.lt klubas

: kibkit.lt klubas 2012-01-19 11:22 #41512

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Tai į kokia rura buvai ilindęs kai viska sprendėm kai sukišom krūva pinigu ir nervu klubui tai apsireiškiai :nu: plius pavadinima lyg norėjom kita bet svetainės lankytojai ir mes nenorėjom išsiskiri iš šio tinklapio :tut:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: kibkit.lt klubas 2012-01-19 11:25 #41514

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Kažkodėl, Modestai, kai prasidėjo klubo kūrimo kalbos ir pasirengimo veiksmai, niekas niekaip negalėjo su tavim susisiekt ir pasitart. Su niekuo nenorėjai net šnekėt... Va čia man ir yra nesuprantama. O dabar, kai klubo dokumentai parengti, patvirtinti notariškai, priduoti į registrų centrą - atsirado pretenzijos ir priekaištai... :unsure:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

: kibkit.lt klubas 2012-01-19 11:26 #41515

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
Kaip Tadzius sako, ,,Ne mano problemos". Turėjot prieš darant asmeniškai pakalbėti. O visas jūsų pokalbis dėl klubo buvo tik toks: ,,Ar kibkit.lt turi banko sąskaitą". Klubas bus įkurtas nesijaudinkit. :)
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

: kibkit.lt klubas 2012-01-19 11:28 #41518

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
arutis parašė:
Kažkodėl, Modestai, kai prasidėjo klubo kūrimo kalbos ir pasirengimo veiksmai, niekas niekaip negalėjo su tavim susisiekt ir pasitart. Su niekuo nenorėjai net šnekėt... Va čia man ir yra nesuprantama. O dabar, kai klubo dokumentai parengti, patvirtinti notariškai, priduoti į registrų centrą - atsirado pretenzijos ir priekaištai... :unsure:
Mano numerį turit, jis lyg šiolei veikia, el paštą turit, asmeninių žinučių sistemą. Neįmanoma buvo nesusisiekt. Tadzius susisiekė,kai norėjo paklaust dėl banko sąskaitos. :)

: kibkit.lt klubas 2012-01-19 11:31 #41519

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
chrustik parašė:
Kaip Tadzius sako, ,,Ne mano problemos". Turėjot prieš darant asmeniškai pakalbėti. O visas jūsų pokalbis dėl klubo buvo tik toks: ,,Ar kibkit.lt turi banko sąskaitą". Klubas bus įkurtas nesijaudinkit. :)
Kaip nesijaudint - tikrai ne vienas asmuo su tavim mėgino susisiekt, nenorėjai visiškai bendraut, o ir diskusijos dėl klubo tinklapyje tikrai vyko - reikėjo sudalyvaut, pritart, paprieštaraut... :nu: Niekas tikrai prieš tave nieko asmeniško neturi... :tut: :bye:

: kibkit.lt klubas 2012-01-19 11:33 #41520

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
Susisiekt bandė tik po to,kai pasakiau,kad su manim dėl to niekas nekalbėjo. Jeigu su manim niekas nekalbėjo prieš tai,tai kodėl turiu kalbėti aš po to.
Jums padėkojo šie nariai: mekas

: kibkit.lt klubas 2012-01-19 11:34 #41521

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
chrustik parašė:
Susisiekt bandė tik po to,kai pasakiau,kad su manim dėl to niekas nekalbėjo. Jeigu su manim niekas nekalbėjo prieš tai,tai kodėl turiu kalbėti aš po to.
Priminsiu : esi suaugęs žmogus... :evil: :cha: :bye:

: kibkit.lt klubas 2012-01-19 11:36 #41523

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
Gi viskas gerai Arutį, perregistruoju kibkit.lt vardą Audriaus vardu ir jokių pretenzijų neturiu. :)

: kibkit.lt klubas 2012-01-19 11:36 #41524

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
mode be piktumo bet nereikia taip susireiksminti ir jai neklystu tai is audriaus puses klubas gavo simta procentini palaikyma ,aisku gal kas ir uzgavo tavo ambicijas bet cia jau kita medalio puse ,bet ir pats galejai nuo pat pradziu dalivaut sitam reikale juk ne per viena nakti cia viskas ivyko ir vyksta ir nereikia cia dabar pykti,visi mes esam karsti vyrai,ir tu ir tadzius ir megejas net ir dolcas po savo zygiu ir tas piktas :lol:

: kibkit.lt klubas 2012-01-19 11:38 #41525

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
Iš Audriaus, o iš Čebo, Dainiuškos,Lydekos, manęs ar gavot? :cha:

: kibkit.lt klubas 2012-01-19 11:40 #41526

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Noriu paaiškinti kibkit.lt. nariams situacija susidariusia šiam momentui nes gal kiti nelabai kerta kas vykstą :unsure:
1. Kai sprendė Crustikas kažkada buvo kalba apie klubą kažkaip nutilo ta minti nes nebuvo realaus tikslo ir mintis užblėso.
2.Atgaivinom tą minti ir sprendėm viešai ir nusprendėm įgyvendinti tą mintį ir kad būtų smagu kad svetainė turėtu sava klubą.
3.Po viso to sunkaus darbo apsireiškė Crustikas ir pareiškė kad kibkit.lt yra jo nuosavybė nesiginčiju su tuom jis sugalvojo tą pavadinima.
4.bet ko jis tylėjo visa šita laiką ir prabilo tik dabar tai yra vaikiška ir nesuprantama.
5.O dėl ko žlunga klubas tai dėlto kad crustikas pareiškė kad pavadinimo neatiduos ir kad mes ir ikursim kluba su tuo pavadinimu tai jis ji gali užprotestuot tai įstatimiškai jis teisus.
Tai dabar kolektyvas jus man pasakykit kai mes atrodytume kibkit.lt svetainėja su klubo pavadinimų klubas ant bangos ir panašiai nebežinau :unsure:

: kibkit.lt klubas 2012-01-19 11:45 #41527

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
Sveiki, brolyčiai, :cooll: nu va, jau ir prasidėjo... :nu:
Modestai, tu nesiparink, be reikalo apskritai čia keliat bangas. Niekas nuošaly nestovėjo, kai buvo sukurtas šis saitas, visi draugiškai perėjom iš zvejams.lt į kibkit.lt su didžiausia pagarba jo kurėjams dėkingi manau visi iki šiol. Klubą sukurt pasiūlė AudriusM, o jei viens iš kūrėjų padarė tokį teigiamą pareiškimą, tai manau jis buvo suderintas su visai kūrėjais, negi Audrius viens nusprendė? Dabar Tadžiaus komandai nereiktų mest jokių kaltinimų. Žmonės nuoširdžiai dirbo, negailėdami nei laiko, nei finansų, o kad pairinko KIBKIT Klubo pavadinimą, tai tik įrodo, kad šiam tinklalapiui, o ne kitam Klubo kūrėjai deda visas pastangas. Modestai, tu šaunus vyrukas ir admino postas tau labiau tinka, nei šie mesti keli manau visai bereikalingi teiginiai. Daugelis tave lig šiol labai gerbia ir myli, todėl mesk tas neigiamas ambicijas, grįšk į savo admino kabinetą ir padėk toliau tobulinti tinklalapį ir jame prisiglaudusį Klubą KIBKIT.lt puoselėk, o ne skandink. :cooll:
Sėkmės visuose Klubo reikaluose. KIBKIT.lt yra jėga tik sureguliuokim teisingai savo vidinius "negalavimus" :good:
Jums padėkojo šie nariai: Arutis, baubas, tukas, TADZIUS, saulius67, fox, Megėjas

: kibkit.lt klubas 2012-01-19 11:46 #41528

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
Megėjas parašė:
Noriu paaiškinti kibkit.lt. nariams situacija susidariusia šiam momentui nes gal kiti nelabai kerta kas vykstą :unsure:
1. Kai sprendė Crustikas kažkada buvo kalba apie klubą kažkaip nutilo ta minti nes nebuvo realaus tikslo ir mintis užblėso.
2.Atgaivinom tą minti ir sprendėm viešai ir nusprendėm įgyvendinti tą mintį ir kad būtų smagu kad svetainė turėtu sava klubą.
3.Po viso to sunkaus darbo apsireiškė Crustikas ir pareiškė kad kibkit.lt yra jo nuosavybė nesiginčiju su tuom jis sugalvojo tą pavadinima.
4.bet ko jis tylėjo visa šita laiką ir prabilo tik dabar tai yra vaikiška ir nesuprantama.
5.O dėl ko žlunga klubas tai dėlto kad crustikas pareiškė kad pavadinimo neatiduos ir kad mes ir ikursim kluba su tuo pavadinimu tai jis ji gali užprotestuot tai įstatimiškai jis teisus.
Tai dabar kolektyvas jus man pasakykit kai mes atrodytume kibkit.lt svetainėja su klubo pavadinimų klubas ant bangos ir panašiai nebežinau :unsure:
1. Buvo tik pamąstymai ir ateities planai.
2. Atgaivinot - nuostabu. Veiklos koordinatorius turėtų išmanyti šią sritį ir būti vienas iš kibkit.lt valdžios - šiuo atveju siūlyčiau Dainiušką.
3. Pavadinimą sugalvojo ir sumokėjo už jį Audrius, bet jis registruotas mano vardu.
4. Kartoju su manim asmeniškai dėl to niekas nekalbėjo. O blevyzgų forume galiu ir neskaityt, kaip ir neskaitau kitų temų, kaip pvz "Stinta". Tokius dalykus aiškintis reikia asmeniškai susitikus, o blogiausiu atveju telefonu.
5. Pasakiau,kad neatiduosiu todėl,kad Tadzius pasakė,kad tai yra ,,Tavo problemos".
6. Aš esu chrustik, o ne crustikas.

: kibkit.lt klubas 2012-01-19 11:50 #41529

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
Dalius viską išsakė labai gražiai, teisingai, tolerantiškai ir t.t. ... :good: Pritariu visu 100%.
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas

: kibkit.lt klubas 2012-01-19 11:55 #41530

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Aš nei prieš, nei už klubą, ir nenoriu pilti žibalo į ugnį, bet reikėjo iš karto suderinti viską su tinklapio vardo saviniku, ta prasme priklausomybę to vardo, ir tik dada kurti kažką ir jokių problemų nebūtų. Pinigai yra viena, įstatymai kita.
Jums padėkojo šie nariai: mekas

: kibkit.lt klubas 2012-01-19 11:57 #41531

• Meistras
  • Meistras avataras
Megėjas parašė:

:unsure:
Aš del šio skyriaus. Megėjas ir kiti dalyviai darykit ką darot , kad ir mane visi kiti nebeileidžia ir nebesišneka su manim tai man dar neuždarė burnos pasisakyti ar čia ar kitame forume.
Vyrai supratau vieną , pyktumu tikrai nieko nesukursime , vienas ant kito puldami ir kaltindami tikrai busime tik atskirų žmonių ratelis , aš atsiprašau visų kas įvyko kažkada tarp manes ir chrustiko ko pasekoje nukentėjo visi, visų tikrai atsiprašau iš širdies ( Baubas tikrai ne iki pilnaties :good: ), kas galite atleiskite, kas nenorite negaliu jūsų priversti kas įvyko to nebesugražinsi bet galima ištaisyti , ką ir stengsiuos daryti. na štai nukrypau nuo temos del 2 skyriaus. Kibkit.lt sukūrė bendra komanda draugų komanda niekas niekur patentų biure jo neužregistravo dodėl čia tik bendra draugų komandos nuosavybė į kurią nereikia kišti pagalius. Kad jūs sukūrėte asociacija esate tikri šaunuoliai, taip ir toliau , nereikia kad Kibkit.lt liktu tik megėjų klubeliu , juolab tarp jūsų tiek gerų jau sportininkų yra. Chrustik visi žinome ką esi padaręs del šio puslapio ir tikrai nereikia pykti ant kitų ( ar nemanai , kad męs labai panašūs esame su tavim? :) gal delto ir kibirkščiavom vienas nuo kito :lol: ) , Klube viskas tik prasideda nuo 0 , tad tik bendra komandos ir bendri draugų darbai jį galės iškelti į aukštą lygį. Dar kartą atsiprašau visų iš visos širdies , visų visų tikrai :)
Paskutinis taisymas: 2012-01-19 11:59 nuo Meistras.

: kibkit.lt Klubas 2012-01-19 11:59 #41533

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
chrustik parašė:
aras parašė:
Kažkaip vangiai registracija vyksta :unsure: Kažkur dingęs Chrustikas, įdomu būtų išgirsti jo nuomonę.
Nebeseku forumo, kai turėsiu laiko parašysiu. Juk čia nedega šitas dalykas. :joint: :lalk:
mode ,cia tavo zinute anu metu gruodzio 28 d.,tada priestaravimu kazkodel nebuvo
Jums padėkojo šie nariai: Megėjas

: kibkit.lt Klubas 2012-01-19 12:01 #41534

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
dainiuška parašė:
TADZIUS parašė:
kiek suprantu,klubas tures but be LT,7 punktas

7. Jeigu pavadinime vartojamas Lietuvos Respublikos oficialusis ar tradicinis (trumpasis) valstybės pavadinimas - teisingumo ministro leidimas vartoti valstybės pavadinimą.

Pavadinime kibkit.lt nėra nei oficialaus, nei tradicinio (trumpojo) valstybės pavadinimo, kuris yra Lietuvos Respublika arba LR, taip kad tokiu pavadinimu klubas gali drąsiai registruotis. Kaip., pvz., yra klubas spiningavimas.lt arba anksčiau veikęs ir liūdnai pagarsėjęs zvejams.lt ;)
cia dainiuskos na irgi namatau kad protestuotu va del ciabo tai nezinau
Jums padėkojo šie nariai: Megėjas

: kibkit.lt Klubas 2012-01-19 12:01 #41535

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
saulius67 parašė:
chrustik parašė:
aras parašė:
Kažkaip vangiai registracija vyksta :unsure: Kažkur dingęs Chrustikas, įdomu būtų išgirsti jo nuomonę.
Nebeseku forumo, kai turėsiu laiko parašysiu. Juk čia nedega šitas dalykas. :joint: :lalk:
mode ,cia tavo zinute anu metu gruodzio 28 d.,tada priestaravimu kazkodel nebuvo
Nu tai ir parašiau,kad neseku forumo ir negaliu nieko sakyt dėl klubo. Reikėjo paskambint. Yra žmonių,kurie gyvena realius gyvenimus, o netik sėdi kibkit.lt ir viską skaitinėja :)

: kibkit.lt klubas 2012-01-19 12:09 #41537

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Aš protestuoju prieš kitką, ypač - prieš aukštą mokestį, kuris, mano akimis, yra nepagrįstas, kadangi neaišku, kaip viskas gausis klubo kūrėjams, kurie šioje veikloje visai neturi patirties :bye: Bet kokiu atveju pagal klubo įstatus negalėsiu tapti jo nariu, kadangi esu kito klubo narys, tad viską leidžiu pro akis. Linkiu sėkmės ir kad viskas sektųsi :bye: :cooll:
Jums padėkojo šie nariai: Lydeka
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.058 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family