• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Spaudos apžvalga

Spaudos apžvalga 2013-10-28 19:47 #96848

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Spaudos apžvalga 2013-10-29 12:20 #96880

• Gedas
  • Gedas avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 67
  • Gauta padėkų: 66
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

Spaudos apžvalga 2013-10-29 13:16 #96883

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
Jums padėkojo šie nariai: baubas, Dolcas

Spaudos apžvalga 2013-10-29 21:14 #96943

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932

Smagu, kad taip daroma, tik kitas klausimas, ar tai daroma tik popieriuje, ar iš tikro?Tvenkiniui gaunasi 204 lydekaitės.Žinoma, didesniam telkiniui reikia ir didesnio žuvies kiekio.Kas liečia dėl M.Malčiaus(bent taip rašoma Rinkos Aikštėje), aš tą dieną visada buvau prie telkinio ir jokio įžuvinimo nemačiau.Kita vertus, aš esu Aristavos žvejų klubo pirmininkas ir šį telkinį bent jau kažkiek vis prižiūriu.Apie jokį įžuvinimą nebuvau nei informuotas, nei pakviestas, nors anksčiau gaudavau žuvis įžuvinimui ir jas žinoma įžuvindavau.Kas tam kubile, niekas nežino.Čia įkeliu kelias nuotraukas iš vieno įžuvinimo, bet yra ir gerokai daugiau iš kitų įžuvinimų, bet paprasčiausiai tingiu kompe ieškoti.

Paaugintus karpius 700-900gr. klubas žuvindavo iš surinktų lėšų iš žvejojančių, be to, kiekvienas klubo narys metėsi pinigus pirminiam įžuvinimui, nes telkinys buvo visiškai nustekentas.Kėdainių MŽD tikrai nemažai padėjo.Buvo prileista nemažai karosų po 200-300gr. kuriuos žvejai sėkmingai per vasarą išnešė.Taip pat sėkmingai nešė ir tokio pačio dydžio karpiukus.Kaip pastebėjote, gale ne veltui apibraukiau raudonai ponios Birutės žodžius "kad žvejai neišgaudytų įleistų lydekaičių".Rimti žvejai ir taip paleidžia tas neužaugas, o brakonieriams per laikraštį informacija liuks.Taip, kad nedaėdėliai pirmyn :)
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Jums padėkojo šie nariai: dainiuška, zvejyskolia, donatasx3

Spaudos apžvalga 2013-10-29 22:53 #96964

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Tik dabar pastebėjau.Rašoma, kad įžuvinta 12 telkinių, nors laikraštyje išvardinta net 15 telkinių į kuriuos įžuvinta.Reiškiasi parašyta iš lempos, ar žurnalistai skaičiuoti nemoka.

Spaudos apžvalga 2013-10-29 23:18 #96965

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
Dolcas parašė:
Tik dabar pastebėjau.Rašoma, kad įžuvinta 12 telkinių, nors laikraštyje išvardinta net 15 telkinių į kuriuos įžuvinta.Reiškiasi parašyta iš lempos, ar žurnalistai skaičiuoti nemoka.
Ja Dolcai,gal girdėjai,kaip Mazuronis pasisakė dėl žvejų rojaus :cheer: ketina aplenkti net Norvegiją,sveikintina aišku,bet įdomu,kuo jis nustebins toje mūsų Lietuvoje,kokią žuvį pagauti pasiūlys,va čia ir prasideda,bent man dideli ????(klaustukai).
O dėl įžuvintų telkinių skaičiaus,gal kas klaidą padarė,o gal ir bendros nuomonės tuo klausimu nėra,žodžiu;daug klausimų iškyla,kur tie žvejų pinigėliai nukeliauja?Duok Diev,kad tie Mūsų keli litukai pasiektų kiekvieną(nors ir ne po daug)vandens telkinuką.,

Spaudos apžvalga 2013-10-30 06:09 #96966

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
,zveju rojus :lol: :lol: , ,zarasu ir moletu rajonai,tik klausimas ,ar bus ezerai zuvinami,kur aplink privcios valdos ir mirtingajam ten nepapult,ar visiem prieinami ezeriukai,tik va beda,kad tokiu nelabai jau daug ir belike
Paskutinis taisymas: 2013-10-30 06:10 nuo TADZIUS.

Spaudos apžvalga 2013-10-30 09:37 #96972

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
TADZIUS parašė:
,zveju rojus :lol: :lol: , ,zarasu ir moletu rajonai,tik klausimas ,ar bus ezerai zuvinami,kur aplink privcios valdos ir mirtingajam ten nepapult,ar visiem prieinami ezeriukai,tik va beda,kad tokiu nelabai jau daug ir belike

Tai praktiškai aiškiai pasakyta, kad iš to norima verslą padaryti, negi valstybė pajėgs sukurti pramogų infrastruktūrą, aišku, kad bus žuvinami artimų žmonių užvaldytų pakrančių ežerai. Ir tie už kurių pinigus žuvinama turės dar kartą susimokėti norėdami ten žvejoti, aišku jau į privatininko kišenę, nesvarbu kad pinigai bus imami ne už žūklę, o už priėjimą prie telkinio, už sustojimą aikštelėje ar dar velniai žino už ką.

Spaudos apžvalga 2013-10-30 10:01 #96973

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Nu jums viskas negerai - tikri lietuviai... :zip: Žinoma, jog bus žuvinami tie ežerai, kurie prieinami kiekvienam žvejui mėgėjui. Juk už tai iš jo bus imamas papildomas mokestis - nemanykite, jog "rojuje" žvejosite su metiniu bilietu :) Aš tai džiaugiuosi tokia iniciatyva. Gal ir kažkas kažką kažkur nuplaus, gal dalis įžuvinimo kitur nueis, bet juk plaunama visose srityse. Svarbiausia - kad yra daromas toks "rojus" ir tuo reikia džiaugtis, nes visa tai yra mūsų visų labui :good:
Jums padėkojo šie nariai: baubas, Dolcas, zvejyskolia

Spaudos apžvalga 2013-10-30 11:18 #96974

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
dainiuška parašė:
Nu jums viskas negerai - tikri lietuviai... :zip: Žinoma, jog bus žuvinami tie ežerai, kurie prieinami kiekvienam žvejui mėgėjui. Juk už tai iš jo bus imamas papildomas mokestis - nemanykite, jog "rojuje" žvejosite su metiniu bilietu :) Aš tai džiaugiuosi tokia iniciatyva. Gal ir kažkas kažką kažkur nuplaus, gal dalis įžuvinimo kitur nueis, bet juk plaunama visose srityse. Svarbiausia - kad yra daromas toks "rojus" ir tuo reikia džiaugtis, nes visa tai yra mūsų visų labui :good:

Na nesivelsiu į ilgas diskusijas, bet tas darymas "MŪSŲ VISŲ LABUI" kaip visada atsiduria tam tikrų, seimui artimų asmenų kišenėje. Aš ir kiti rajono žvejai norėčiau, kad ir Kelmės raj. telkiniai būtų žuvinami atitinkamai tolygiai surinktus pinigus padalijus pagal telkinių plotą ir nereikėtų "rojų" ieškoti kažkur o būtų galima vietoje normaliai pažvejoti.

Spaudos apžvalga 2013-10-30 11:46 #96976

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
Algi, turi įrodymus dėl "kaip visada atsiduria tam tikrų, seimui artimų asmenų kišenėje" ar remiesi VBS (viena bobutė sakė) agentūra? :cha:
Pamenu, kaip piktinosi visi druskininkiečiai, kad meras Malinauskas - vagis, per įvairiausias brangius projektus sau pinigėlius išsiplauna ir pan. Gal taip ir buvo, (nors niekas nerado jokių įrodymų, esmė - žmonės visada mėgsta kalbėti), tačiau faktas tas, kad tai dabar yra kone gražiausias miestas Lietuvoje. Lai plauna, tačiau kažkas atitenka ir miesto labui. Kaip ir su ežerais. O Kelmės rajonas, be abejo, irgi bus kažkada žuvinamas (jeigu to dar neįvyko). Tačiau sutik, kad neįmanoma visos Lietuvos telkinių paversti "rojumi".

Spaudos apžvalga 2013-10-30 12:22 #96978

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Kėdainiuose žuvina iš vietiniams telkiniams išduotų leidimų surinktų lėšų, iš valstybės nieko negauna, tai manau, kad ir kituose rajonuose turi rūpintis ŽD, o ne laukti kada kas teiksis įžuvinti.Aš ir perku respublikinį ir mano pinigai nueina Kauno mariom ir kitiems valstybiniams telkiniams ir upėms.Jei už mano pinigus žuvintų privačius telkinius ir man nuvažiavus reiktų pirkti dar vieną leidimą atskirai, tai tikrai būtų betvarkė.Kiek aš ten tuose valstybiniuose telkiniuose žvejoju, bet norėčiau, kad tie pinigai ten ir nukeliautų.Šiaip visko tikrai nesukontruoliuosi.

Spaudos apžvalga 2013-10-30 13:27 #96985

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
Dolcas parašė:
Kėdainiuose žuvina iš vietiniams telkiniams išduotų leidimų surinktų lėšų, iš valstybės nieko negauna, tai manau, kad ir kituose rajonuose turi rūpintis ŽD, o ne laukti kada kas teiksis įžuvinti.Aš ir perku respublikinį ir mano pinigai nueina Kauno mariom ir kitiems valstybiniams telkiniams ir upėms.Jei už mano pinigus žuvintų privačius telkinius ir man nuvažiavus reiktų pirkti dar vieną leidimą atskirai, tai tikrai būtų betvarkė.Kiek aš ten tuose valstybiniuose telkiniuose žvejoju, bet norėčiau, kad tie pinigai ten ir nukeliautų.Šiaip visko tikrai nesukontruoliuosi.

Čia ištrauka iš straipsnio kur galimai bus žuvinama. Komentarai nereikalingi, užuomina aiški, kad vėliau niekas negalėtų priekaištauti.

"Nugalėtojomis paskelbtoms Molėtų ir Zarasų savivaldybėms kasmet planuojama skirti po 300 tūkst. Lt įžuvinimui. Kol kas ministerija nežino, kokie konkretūs ežerai bus įžuvinami, tačiau svarstoma, kad galės prisijungti ne tik valstybiniai ežerai, bet ir privatūs, nuomojami."

grynas.delfi.lt/aplinka/paskelbe-kur-lietuvoje-bus-zveju-rojus.d?id=63157490#ixzz2jCgFlbkR

Spaudos apžvalga 2013-10-30 13:32 #96988

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
Neteisingai supranti :tut: Molėtų ir Zarasų savivaldybėse bus žuvinama daugiau, negu kitose savivaldybėse, kadangi ten bus kuriamas tas vadinamas "rojus". O "rojus" yra štai kas:

Žvejų rojus - tai teritorija, kurią būtų galima gausiai įžuvinti ir teikti įvairias paslaugas žvejams –nakvynę kaimo turizmo sodybose, galimybę išsinuomoti valtis, žvejybos gidą, visą reikiamą žvejybos įrangą ir netgi nusprendus, kokios žuvies šiandien norėsite, vykti prie tos rūšies žuvimis knibždančio ežero.

Tai jokiu būdu nereiškia, kad nebus žuvinamos kitos savivaldybės :tut: Visos Lietuvos telkiniai bus žuvinami, tiesiog Molėtai ir Zarasai - labiau negu kitos.

Spaudos apžvalga 2013-10-30 13:48 #96992

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Dainiau,o tu ka skaitai tiki?
As is dalies tikiu,bet tai mum varguoliam bus neikandama pagal kisene

Spaudos apžvalga 2013-10-30 13:53 #96993

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
TADZIUS parašė:
Dainiau,o tu ka skaitai tiki?
As is dalies tikiu,bet tai mum varguoliam bus neikandama pagal kisene

Taip, tikiu. Nes Mazuronis jau labai daug gero mums padarė, tad dar vienas geras darbas labai tikėtinas :good:
O apie kainą štai ką rašo:

„Reglamentas žvejybos rojuje turėtų būti šiek tiek kitoks nei įprastai. Mes žadėjome ir kalbėjome, kad neturėtų brangiau kainuoti žvejoti žvejybos rojuje, kad turėtų galioti įprastas leidimas, kuris reikalingas mėgėjų žvejybai visoje Lietuvoje. Tiktai tam tikruose ežeruose, saugant pačias vertingiausias žuvis-reproduktorius, kurios kuo didesnės – tuo vertingesnės, matyt bus kitoks reglamentas.
Ten galios „pagavai – paleisk“ taisyklė arba jeigu jau žmogus norės pasiimti labai didelę žuvį, turės susimokėti tam tikrą pinigų sumą, už kurią žuvininkystės įmonėse galėtume nupirkti, tarkime, tris panašaus dydžio žuvis ir įleisti į tą telkinį, kad tų didelių žuvų būtų“, - apie tai, kokių taisyklių bus laikomasi kuriamame žvejybos rojuje svarstė viceministras."

Čia bus kažkas panašaus kaip Punios tvenkinyje. Už kiaurą parą ten ima 40 litų - kaina nemaža, tačiau tikrai įkandama.

Spaudos apžvalga 2013-10-30 14:16 #96996

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Pakeiskim tema. Kai papulsi į rojų tada ir matysim kas ten gero :cha: :cha: .
grynas.delfi.lt/aplinka/aplinkos-ministerija-paruose-kainyna-brakonieriams.d?id=63169466
Jums padėkojo šie nariai: donatasx3

Spaudos apžvalga 2013-10-30 16:26 #97003

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Jums padėkojo šie nariai: dainiuška

Spaudos apžvalga 2013-10-30 17:03 #97005

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
baubas parašė:
unguriai pateko į atliekų duobę pas mane pilve irgi yra atliekų duobė, skrandžiu vadinasi

Spaudos apžvalga 2013-10-30 17:21 #97006

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Jau,ble.. Juokingiau nesumaste,o as laikiau,kad utenos ga dirba be priekaistu
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.175 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top