• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mėgėjiškos žūklės taisyklės

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-05 17:27 #52279

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
AudriusM parašė:
Tai kad bilieto pratesimas kainuoja tiek pat, kiek leidimo nusipirkimas tai nelabai čia fokusas gaunasi :blush: .

O iki šios dienos irgi taip buvo? Aš nemanau :lalk:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-05 17:28 #52280

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
SIGUTIS parašė:
Turint žvejo bilietą pigiau leidimas kainuoja :good: Štai kame fokusas :lalk:
Siguti, dabar padarė tokią pinigų lupimo sistemą, kad jau niekas neaišku. Vietiniams( rajono gyventojams) MŽD išduoda leidimą matams už 50 lt į visus jų nuomojamus telkinius, kitų rajonų gyventojams reikia atskiro leidimo į kiekvieną nuomojamą telkinį, nebėr ką pasakyti, idiotų kraštas. Latviai iš kurių juokiamės "zirgo galva" (atsiprašau, nieko nenoriu įžeisti) pasidodo daug protingesni. Taip , kad Siguti, pas Pašką norėsi atvažiuoti žvejoti keliuose Kelmės r. telkiniuose tai įsidėk pinigų.
Paskutinis taisymas: 2012-04-05 17:30 nuo Lydeka.

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-05 17:42 #52282

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Žodžiu durdomas reikia kokia akcija daryt prie seimo ar šeip ką nors bet ir nemanau kad susiprotės :S

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-05 17:42 #52283

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
SIGUTIS parašė:
AudriusM parašė:
Tai kad bilieto pratesimas kainuoja tiek pat, kiek leidimo nusipirkimas tai nelabai čia fokusas gaunasi :blush: .

O iki šios dienos irgi taip buvo? Aš nemanau :lalk:

Bilietą tesiau (gerai jau nepamenu) gal prieš tris ar keturis metus. Pratesimas kainavo kiek menu lyg tai 35 pinigiukus. Nemanau kad jis per kelis tuos metus atpigo, o rajoninį leidimą tiek pernai tiek šiais metais kovo pabaigoje pirkau už 40. Leidimas su bilietu kainuotų per pus pigiau t.y 20 tad sumoje (sena kaina) bilietas 35 + 20 (leidimas) = 55
Dar vienas bilieto minusas kad jį prasitęsti aš turiu vieną dieną imti nemokamų atostogų, kad nuvažiuoti į rajoną ( tik antradienį arba penktadienį) ir pataikyti draugijoje ką nors dirbantį rasti nuo 10val iki pietų. :no:

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-05 17:43 #52284

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
Audriau,nezinau,kaippas jus jurbarke,bet kaune,jei nepriklausai,mzd,nu jei neturi pazymejimo su nuotrauka,tai moki uz pirma telkini 50,o uz likusius po 15,o jei turi ta pazymejima su fotke visi telkiniai kainuoja lyg 50 plius nario mokestois lyg 25 ,bet del mokescio dydzio,galiu klyst.Jurbarke ir kedainiuose mano ziniom nepriklausant mzd 75 visi telkiniai

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-05 17:53 #52286

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Taigi, kad aš kartais jau nesusigaudau toje nesamonių sistemoje :no: . Perku rajoninį leidima ir daugiau net nenoriu į MŽD važiuoti nes kelis kartus nusiėmes nuo darbo nuvažiavau ir nieko kas galėtų pratęsti bilietą, neradau. Nuo tada ir neesu būrelio narys. Kiek žinau mano rajoninis leidžia žvejoti visuose telkiniuose kuriuose leidžia ir bilietas. Kaina praktiškai ta pati, ir įsigyti leidimą jokių problemų. Gal kažko nesuprantu, bet koks tada mūsų rajono bilieto tikslas ? Apšvieskit :blush:
Paskutinis taisymas: 2012-04-05 17:55 nuo AudriusM.

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-05 17:55 #52287

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Na pas mus visi MŽD. telkinei ne MŽD nariams 50lt. įstojus į draugiją kaina su stojamuoju 40 lt. Būdamas MŽD nariu sutaupai 10 lt. Visiems medžiotojams žvejyba nemokama :cha:

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-05 18:07 #52288

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
TADZIUS parašė:
Audriau,nezinau,kaippas jus jurbarke,bet kaune,jei nepriklausai,mzd,nu jei neturi pazymejimo su nuotrauka,tai moki uz pirma telkini 50,o uz likusius po 15,o jei turi ta pazymejima su fotke visi telkiniai kainuoja lyg 50 plius nario mokestois lyg 25 ,bet del mokescio dydzio,galiu klyst.Jurbarke ir kedainiuose mano ziniom nepriklausant mzd 75 visi telkiniai
Kaunas visada lietuvoje buvo atskira respublika, kur savi įstatymai. O dabar tuo labiau naudojasi proga, kad gali daryti kaip nori.

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-05 18:13 #52291

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Blogai kai nėra vieningos sistemos. Kiekviena MŽD daro viską savaip, kainos skiriasi, tvarka taip pat. Kartais visiškai net neaišku kur kokio leidimo reikia. Gerai kad nors mažai makaluojuosi po svetur, bet kas daugiau važinėja per sezoną po įvairius telkinius, po skirtingus rajonus ir tt tai painiavos tikrai labai daug.
Taisyklės ir leidimų sistema taip painiai sudėliota kad daugeliui eilinių žvejų net neaišku kokio leidimo kurioje baloje reikia.... Pliusas visoje toje makalynėje tik tai, kad dabar bent leidimą įsigyti galima jau civilizuotai o visą kitą kol kas :no:
Paskutinis taisymas: 2012-04-05 18:16 nuo AudriusM.

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-05 18:46 #52315

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Kėdainiuose kaip supratau iš draugijos paaiškinimo, tai jei esi draugijos narys, sumoki 50lt. metams ir visuose telkiniuose kurie priklauso MŽD žvejoji su vienu bilietu.Jei nesi Draugijos narys, moki už kiekvieną telkinį atskirai.O jų patikėkit daug.Vien ten kur aš gyvenu,ir į žūklę galiu nueiti nors ir pėsčiomis norint išsiimti leidimus metams, man reiktų sumokėti 250lt.Man labiau apsimoka būti draugijos nariu.Kadangi į kitus raj. važiuoju retokai, tai man geriau išsipirkti už 5 litus dviems dienoms.Norint įsigyti MŽD draugijos bilietą, nuotrauka reikalinga.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-05 18:48 #52316

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
nezinau,kaip tu dolcas skaiciuoji,ir iskur gauni toki kosmosa,jei kedainiu rajoninis kainuos 75 pinigus,kai emiau sau sena kaina,tai klausiau kiek kainuos nauja,tai sake kad 75 pinigai,o kur tu suskaiciuojin 250 :cha:

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-05 18:53 #52319

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
na man sakė,kad už kiekvieną telkinį 50lt. metams.Pas jus gal ir kitaip, bet man taip aiškino.O aplink mane tai Mažasis Malčius,Didysis Malčius,Piltynė, Bubliai ir Juodkiškis.Va tau ir 250lt.
Paskutinis taisymas: 2012-04-05 18:53 nuo Dolcas.

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-05 18:55 #52320

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
tai reiskias reikes kedainiu leidima pirkt Kaune ,nes jis kainuos 75 su jusu birutes parasu :cha: ,o jus galesit moket savo 250 :cha:

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-05 18:57 #52324

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
tai gal dabar nutarė ir kitaip, bet kol nebuvo įsigaliojęs naujas įstatymas, postringavo taip.Bet kokiu atveju 50lt.pigiau nei 75lt.Be to,daugiau nebepirksiu respublikinio, nes jis nafik man nereikalingas, nes žemupy negalioja, o kitur už 5 lt.nusipirksiu ar už 10 Skirvytėje jai važiuosiu.

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-05 18:58 #52325

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Pagal nauja tvarka man irgi sakė kaip ir Dolcui manau Kaune kažka nesuprato :unsure:

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-05 19:02 #52327

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
sake,sake ,kada jum sake pries menesi,du ,man tai ana ketvirtadieni taip sake ,o suprato viska,nes emiau ta jusu leidima tik sena kaina uz 25

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-05 19:05 #52329

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Kilo tokia mintis nors jei ji visai kvaila, tai šį komentarą ištrinsiu :blush:
Ne vien aš, bet tikrai daugelis eilinių paprastų žvejų mėgėjų nesusigaudo ir tikrai ne taip lengva tuose sarašuose susigaudyti kur kokio leidimo reikia, kiek dabar pagal naują tvarką jis gali kainuoti ir kurioje baloje jis galios, o kurioje jau ne. Mano mintis tokia, kad yra nemažai tokių "kaprizingų" rajonų kur daug tų neaiškumų, ir kad beveik kiekviename tokiame rajone yra vienas kitas kibkit narys, tad gal būtų ne prošal tiesiog susižinoti tiksliai kas kur ir kaip tuose rajonuose ir sumesti visą informacija kažkur čia forume ar pan. Daugeliui manau tikrai turėtų būti aktualu susižinoti važiuojant kažkur pažvejoti kas kur ir po kiek. Aišku dabar yra dvidieniai leidimai telefonu ir pan., bet manau tokia info tikrai daugeliui būtų tikrai naudinga. Tik aišku, kad info turėtų būti patikima- tikra.
Ką manot??? :blush:
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas, TADZIUS, Megėjas

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-05 19:09 #52331

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Mintis tikrai ne kvaila, o netgi sakyčiau naudinga.Aš tarkim savame rajone sužinosiu kur ir kaip mokėti jei nori pažvejoti viename ar kitame telkinyje.Juk tarkim jei žvejoji Bubliuose, pagal naują įstatymą nori pažvejoti ir kitam telkinyje, tai kaip supratau turi būti atskiras leidimas.Šiuo metu tarp žvejų visoje Lietuvoje sumaištis ir papildoma info tikrai nemaišys.

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-06 04:05 #52340

• kiborg123
  • kiborg123 avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 97
  • Gauta padėkų: 11
Tai dabar jau visiskai pasimeciau, vieni sako reik nuotraukos, kiti ne, tai kaip yra is tikruju? ar reikia nuotraukos ZVEJO BILIETUI ar ne? per kiek mazdaug laiko padaro ta bilieta?

: Mėgėjiškos žūklės taisyklės 2012-04-06 04:11 #52342

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
zvejo bilietui,taip reik,o per kiek padaro priklauso nuo kiekvienos draugijos atskirai
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.199 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family