Kas liečia organizavimą dėl apgyvendinimo: Nuvažiavę isikūrėm "palapinių miestelyje" senajame pliaže prie Kražantės upės. Vakare užsuko policijos ekipažas, bet nedavažiavęs iki mūsų, apsisuko ir išvažiavo, net nepasidomėjo kas ir kiek gyvens. Gyvenom tik 6-se, aš trys Kėdainiškiai ir du Klaipėdiečiai. Kadangi buvo pasakyta ir netgi rašyta, kad policija ištisai saugos, tai ryte palikę palapines, su kai kuriom smulkmenom, išvažiavom į renginio atidarymą ir po to į varžybas. Grįžę radom palapines perverstas ir be pripučiamų čiužinių. Taip, kad kitą naktį miegojom ant žemės, o kai naktį prasidėjo lietus pajutau, kad miegu baloj. Taip, kad renginys tarptautinis ir konfortas taip pat tarptautinis. Policijai kiek girdėjau už apsaugą pervesta 120 tūkstančių litų. Jei kas pasakys, kad renginio tikslas buvo praplaut pinigus, tai tikrai nesiginčysiu. Ir galų gale vos patys netapom kalti. Nenoriu skelbti kas perdavė organizatorių pasakymą: "prisigėrė iki lūžimo, viską išsimėtė ir patys užmigo pliaže, o pro šalį eidami vaikai susirankiojo daiktus". Kad vakare po porą butelaičių alaus išgėrėm, tai nepaneigsiu, bet, kad buvom girti tikrai ne ir daiktai dingo jau mums nesant. Pats p. Sabaitis mušėsi į krūtinę ir sakė: rašykit pareiškimus aš viska sutvarkysiu, tai mano garbės reikalas, bet išvažiuojant jau nieko nebeužsiminė kaip ir kas. Aišku esmė ne materialinė, bet gal nereikėjo skelbti, kad viską drąsiai galit palikti, jokių problemų nebus, jus angelai sargai kruopščiai saugo.