Pokstas parašė:
Mus Sigutis iškart prirašė prie profų, nes jų sakė tik 2 bus, bet paskui dar atsirado keli, tai 7 buvom išviso. O kitiem tai manau gėda turėtų būti, nes tarp mėgėjų buvo dar bent 5 su štekeriais ir platoformom ir tikrai matosi jog žvejot moka, bet tarp mėgėjų registravos. Tai mes juoką tik matyt sukėlėm su tokia įranga už profus gaudydami

Labai gerai pastebėta dėl kai kurių dalyvių elgesio.Tarkim jus abu su Mode aš žinojau kaip sportuojančius sportinę žūklę.Aras, tarkim, irgi jau po truputį plaukia į šituos vandenis, bet tarkim toks K.Juodelis

Žmogus žvejoja lygoje, o man sudarinėjant (registruojant dalyvius) tyli lyg koks nusikaltėlis.Tai prieitų ir pasisakytų kas, kur ir kaip.Na R.Beržinskas irgi buvo žinomas.Su tuo tvarkoje.Na LinaJ.tiesiog panoro tarpe vyrų pasivaržyti.Šaunuolė, atvirai kalbant.Ir tik antrą dieną kada pažinau K.Juodelį tai jo draugas irgi prisipažino, kad turėtų ar norėtų dalyvauti profių grupėje.Matyt sąžinė prabilo.O kaip kiti? Tas pats Artūras Monstavičius man prisėdus pareiškė, kad sportinėje žūklėje dalyvauja ir yra ne naujokas.Argi taip elgtis gražu??? Arba, tarkim, labai jau abejoju ar sportinės patirties neturėjo abu šiauliečiai - S.Ambrasas ir M.Alekna nes pirmajam stovėjau už nugaros ir viską mačiau.Taip žvejas mėgėjas tikrai negaudo.Tos pačios mintys sukasi ir apie antrąjį asmenį.Tačiau, o bet, kadangi įrodymų neturiu todėl kaltinti nesiimu.Išreiškiu tik kai kurias abejones.Palikim tai tų pačių vyrų sąžinei