ryckalu parašė:
o tai ko pora mėnesių

negali? aš kada noriu tada ir galiu:good

ir rūkyt mečiau jau 8 mėn

lengva pasidarė plaučiuos

Oi nesakyk, ryckalu, ne visi gali, ypač su

Kol jaunas taip, net ir "miltukus" čia man viens gyrėsi, kad kada nori, tada gali vartot, jau apie žolę nekalbu, bet tai dažniausiai tik paistalai, kai reikia mest pasirodo, kad esi smarkiai įklimpęs. Viską galima mest, tik tam reikia vieniems daugiau kitiesms mažiau pastangų. Bet esminis dalykas - pačiam to norėt, ir sąlygos, kad atsirastų. Juk nemesi rūkyt, jei aplink darbe, namie visi rūko,o dar žvejyboj...nupušt galima - užmetei meškerę. Atsisėdi...nekimba...na, ir užsitrauki dūmą, o metei ...

atsisėdi ir tarsi kažką pametei brangaus...kažko trūksta.

Namie irgi...darbe visi išėjo , tu kaip gyvūnas iš "A" sėdi prie kompo dirbi...

Ta savaitė - košmaras, o gal ir trys. nieks nelimpa, visur tik cigaretės vaidenas, sapnuoji net...Man kažkaip visos sąlygas pasisekė surinkti palankias. Rūkiau 30m. Kasdien manau ne po daug. Pakelis dviem dienom, kai švogeris 5 pak. veždavosi į žvejybą, ir dar iš manęs pabaigoj prašydavo.

Pernai vasarį apsirgau gripu. Kosėjau kaip chronius. temperatūra ir t.t. Savaitę taip kankinaus, kad apie rūkymą nei minties nebuvo. Po ligos pakilęs dar po vieną vakarais sutraukdavau, kol galų gale savęs paklausiau? Koks teigiamas dalykas rūkant? Nors vienas?

nu, ir atsakymo neradau...Vasario 18 bus metai, kai be rūkymo...

Jau ko gero nepradėsiu, nors mečiau be jokio vargo. Kvapų receptoriai atsigavo, ypač tai pasijuto pavasarį. Ryte prabudus krūtinėj lengva. Galvoje šviesiau, rūbai neprasmirdę... gaila to nepadariau prieš 30 metų.