• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-13 18:15 #7034

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
ryckalu parašė:
o tai ko pora mėnesių :drink: negali? aš kada noriu tada ir galiu:good :cha: ir rūkyt mečiau jau 8 mėn :cha: lengva pasidarė plaučiuos :clap:
Oi nesakyk, ryckalu, ne visi gali, ypač su :drink: Kol jaunas taip, net ir "miltukus" čia man viens gyrėsi, kad kada nori, tada gali vartot, jau apie žolę nekalbu, bet tai dažniausiai tik paistalai, kai reikia mest pasirodo, kad esi smarkiai įklimpęs. Viską galima mest, tik tam reikia vieniems daugiau kitiesms mažiau pastangų. Bet esminis dalykas - pačiam to norėt, ir sąlygos, kad atsirastų. Juk nemesi rūkyt, jei aplink darbe, namie visi rūko,o dar žvejyboj...nupušt galima - užmetei meškerę. Atsisėdi...nekimba...na, ir užsitrauki dūmą, o metei ...:evil: atsisėdi ir tarsi kažką pametei brangaus...kažko trūksta. :) Namie irgi...darbe visi išėjo , tu kaip gyvūnas iš "A" sėdi prie kompo dirbi...:unsure: Ta savaitė - košmaras, o gal ir trys. nieks nelimpa, visur tik cigaretės vaidenas, sapnuoji net...Man kažkaip visos sąlygas pasisekė surinkti palankias. Rūkiau 30m. Kasdien manau ne po daug. Pakelis dviem dienom, kai švogeris 5 pak. veždavosi į žvejybą, ir dar iš manęs pabaigoj prašydavo.:) Pernai vasarį apsirgau gripu. Kosėjau kaip chronius. temperatūra ir t.t. Savaitę taip kankinaus, kad apie rūkymą nei minties nebuvo. Po ligos pakilęs dar po vieną vakarais sutraukdavau, kol galų gale savęs paklausiau? Koks teigiamas dalykas rūkant? Nors vienas? :S nu, ir atsakymo neradau...Vasario 18 bus metai, kai be rūkymo...:uj: Jau ko gero nepradėsiu, nors mečiau be jokio vargo. Kvapų receptoriai atsigavo, ypač tai pasijuto pavasarį. Ryte prabudus krūtinėj lengva. Galvoje šviesiau, rūbai neprasmirdę... gaila to nepadariau prieš 30 metų. :)
Paskutinis taisymas: 2011-02-13 18:16 nuo Dalius. Kaunas.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-13 18:24 #7035

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Tikrai DAliau tau :good: o aš bandžiau,tai niekaip,matyt valios per mažai
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-13 18:40 #7036

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
Nieko čia antgamtiško nenuveikiau. :blush: Tiesiog tam buvo laikas ir geros sąlygos. Šiaip, norėdamas mest, būčiau ko gero prasikankinęs ir kažin dar kaip baigtųsi. Ne viskas, Daliau, valios kompetencijoje. Yra daug kitų faktorių, kurie trukdo mest. Tai bendras rūkančių draugų ratas, pagaliau II pusė...o dar jei nervinė įtampa darbe? Sunku, bet jei yra galimybė, reiktų išnaudot. Jei pinigais matuot, tai jų nepadaugės. :) Aš bent nepajaučiau, nes saldumynais cigaretes pakeičiau...svoris nepakito, o savijauta tai tikrai geresnė. :good:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-13 18:55 #7038

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Žalgiris, Žalgiris... :clap: :clap: :clap: :uj: :uj: :uj:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-13 19:17 #7040

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
Kaune kažko tylu, matyt nesitikėjo nieks, o vyrukai šaunuoliai - taškėsi tašku į tašką, bet finalas gražus. :good:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-13 19:22 #7042

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
Tai ko tylim?... :unsure: Aš tai :alus: jamu...:blush: :bye:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-13 19:25 #7044

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
Aš irgi brendžiuką atkorkavau...:uj: :uj: :uj: Taurė namo parėjo reik palaistyt. Valiooooo :clap: :clap:
Paskutinis taisymas: 2011-02-13 19:25 nuo Dalius. Kaunas.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-13 19:34 #7045

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
arutis parašė:
Tai ko tylim?... :unsure: Aš tai :alus: jamu...:blush: :bye:
Tylim, nes rytoj ryte į darbą, nu pora :alus: :alus: padariau

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-13 19:56 #7051

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
URA draugai :cooll: :sokis: :alus: :alus: :alus: :alus: :alus: :uj:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-13 20:05 #7052

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
Kas ura? :unsure: Kokie dar draugai?:S Girinuk, tu gal buvai į Rusiją nuklydęs ledu? :uj: Dar negali persijungt. :cha: reikia "Ant kalno mūrai..." o jis Uraaa...:evil: nu, visa laimė, kad su alučiu, o tai...:bye: :cheer:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-13 20:25 #7053

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Pas mane už lango jau -16 rodo,

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-14 06:06 #7056

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
Pas mane 8:00 -19...:angry:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-14 06:43 #7058

• ANRI
  • ANRI avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žvejosi-nesensi
  • Žinutės: 871
  • Gauta padėkų: 1709
Pas mus -17. :clap: .

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-14 06:48 #7059

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
8.oo val.-- -19 C, Bet jis visai man nereikalingas, upėj jau ledus buvo išnešę.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-14 08:13 #7061

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
Labas, rytas, Tauta. :)
Panašu, kad tuoj Sibiro šalčius kentėsim. ;) Prognozes šios savaitės pabaigai tai visai rekordines žada. Va, tau ir pavasaris...Teks dar kai kam plūdes vonioj mirkyt...:cha: Kaune - 17 dabar. Na, poledinės žūklės mėgėjams, ypač stintininkams atgaiva. Jau bovot ne viens nusiminę, kad toks sezono finalas, ir te...:uj: Viskas šiam pasauly tvarkingai surėdyta - kiek šilumos, tiek ir šalčio. Man labiau tiktų šiluma...kai prisimenu tikrus Sibiro šalčius(Chabarovsko kraštas_Alonka-BAM), tai net plaukai šiaušias...:cooll: -30-40 pastoviai...brrr...LT geriau. :)Dar matomai pasispardys žiema. Na, ir tegul...kiek čia jos liko. ;)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-14 08:18 #7063

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
klaipedos apskrityje, termomentras susitraukes iki -16C. Na zinai Daliau.. jauciu ant ledo mariose db galima lipti drasiai...bet lipk kad gudras, kai net diena apie -7 rodo dar vejas ant mariu komforto tikrai nepriduoda..tad i lieka apsieiti be stintu ir maumu zvejybos.. o atostogos i pabaiga :( fsio einu pasidazyti ir varausi i siaulius, biski pasipirtinti, pasibaseininti ten kazkokiam centre :)
www.music.lt/lt/grupe/Poliarizuoti-Stiklai/2354/ as noriu gabaliukas, toks toks... kaip tik sedeti pasiremus ranka galva...kai uz lango toks saltis ir mastyti apie pavasarines geles..ir kuojas :D
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-14 08:20 #7064

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
ale Daliukai koks tu senas ir pagiezingas,:lol: ,bar stalino tremti pameni, :unsure: ,o tai uz ka tave Sibiran taip,kiba buoze buvai :lol: nu gerai jau gerai ,pajuokavau .pas mane 16 10 val. robo,tai rukstu malku prisinesiu ir eisiu zuvy darinet,kuria darysiu su marinatu kury receptuose radau,nu jai bus neskanu, tai uuuuu bus jum

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-14 08:45 #7065

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
:clap: nu, blyn, girinuks, tu pavarai, broli,..bet dėkui kad užkabinai, ar užkalbinai...:blush: Nu, pyp,:evil: mes juk beveik vienmečiai...koks stalinas? Koks buožė? Voiskėj aš pas RU CA tarnavau, ponial? Nedaryk protingo veido...:cha: tie trumpiniai tau jaučiu nieko nesako, o tik dar labiau apsunkina apatinį žandikaulį. :) Pala, ar tu Vilkijos miškuose tuo metu dar partizanavai? Va, va, broli, užtat ir nieko nežinai...;) Brolyti, kol tu traukinius nuo bėgių nuleidinėjai, aš BAM' ą stačiau - didžiausiose amžiaus statybose su broliais iš 15 sovietinių šalių geležinkelį tiesėm ir nebuvo mums baisūs nei Sibiro šaltis, nei karštis, o baisiausias buvo girtas praporščikas...:balius: Ot. :uj:
:blush: Tiesa, turiu tikrą BAM medalį...bet kai pagalvoji...:unsure: 1,5 metų gražiausių metų kažkokioj suknistoj taigoj...didžiuotis prapuola noras. Lieka tik prisiminimai. Na, o jie buvo visai neblogi - trasoje teko pavargt, bet neilgai - turėjom savo džaz bandą - dirbau ryšių mazge. Laikas prabėgo gana greit. Siūlė pasilkt virštarnybiniu, bet namo norėjos labiau. :cooll:
Paskutinis taisymas: 2011-02-14 08:59 nuo Dalius. Kaunas.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-14 08:57 #7066

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
O tu Daliukas ten važiavai "za tūmanam ar za dėngami" :lol: :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-14 09:07 #7067

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
Nea, Česlovai - kadangi institutą "baigiau" palygint greit...:blush: komisariatas kaip mat nutarė manim "pasirūpint" ir nespėjus pasiaust laisvėj, gavau šaukimą eilinei tarnybai sovietų armijoje CA. "Učiebkė" Gorkio srityje - gavau "Kato" ekskavatorininko specialybę ir 1980 gegužę nuskraidino į Chabarovską, o po to traukiniu iki Alonkos. Ten ir iki galo pratarnavau...Grįžau spec reisu 1981 lapkričio 29. Šiemet 30m - jubiliejus šioks toks...:uj:
Tiesa, buvo ten daug civilių darbuotojų, kurie kaip sakai -"za diengami"(pinigų užsidirbt) važiavo. tai babkes jie gaudavo supperines. Bijau dabar sumeluot, bet man rodos kažkur apie 800rub, o gal ir daugiau. Žiūrint ką dirbo. Plius dar stažas 1 metai = 1,5 Žigulius ten galėjo nusipirkt per pusmetį, tikkur su jais važiuot...keliai tik sunkvežimiams ir tai visais tiltais varomiems. Buvo toks monstras "Ural" lipdavo per viską...:uj: :uj: :uj: ar vanduo, ar akmenys, pofik. Vežė pamenu mus į trasa tokiu. Tai 100km važiavom 8 val, o kai išlipau...kotai sėdimą skauda...pasičiupinėju..ogi nuospauda pritrinta ir sprogus...:lol: Tai va, mūsų keliai auksiniai pagal BAM'o
Paskutinis taisymas: 2011-02-14 09:20 nuo Dalius. Kaunas.
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.071 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top