donatasx3 parašė:
Nu kūūūū,kas be aprangos,galit ir taip apink tvenkinuką krosiuką surengti-kas pirmas tas 0,7 stato,o kas netingi balalaiką pamirkyti-davai kolektyvas netingėkit,bus-nebus ta žvejyba,bet susitikimą galim suorganizuoti,ką manot?
Prie - 20 krosas....

blyn, armija primena, bet kai už 0,7, tai normatyvas neblogas.

Galima ir pabėgiot. O kaip nustatysit, kuris pirmas? Sekundomačio tai neturit.

Ne sportininkai, žvejai gi tik.

Nu, galima su bezmėnu pasvert, kuris daugiau nulakstė kg, tas ir pralošė.
Audriau, na, su Sėkme, tai mes žinom, kad

Padeda ji jau vos ne visiems.Gal Dolcas dar kiek priešinas, bet dar porąkart nuo Sauliaus gaus šprotų, ir tas Sėkme tikės.

Pernai, jei ne Žiupka, tai Klausučiuose būčiau nei žvejojęs, nei atvažiavęs. Jis čia mus - Mepsiuką, mane surinko, sukooperavo ir atlėkėm. Paskui dar įgrūdo mane į krūmą prie kalno ir liepė "drebėt"

kol užkibs. A tie dryžuoti pasirodo neišdidūs, ėmė ir ėmė...

tik labai mažiukai. Blyn, sunkus darbas kad ir tuos mažiukus gaudyt, o dar krūmuose. Nei atsistot, nei normaliai atsisėst...

Galvojau radikulitas susuks po žvejybos. Ale, nieks, net sloga neužpuolė, nors kojos pašalo ir jokio

tada rimto nenaudojom. Kažin, kaip su privažiavimu bus šiemet. Žiupka pernai bamperio "lūpa" visą kelią iki pat tvenkinio nugrederiavo. Na, jei Girinio bolidas nuvažiavo, tai ir jūs kaip nors

Svarbu kompanija susirinktų. Kažkaip negausiai kol kas. Gal dar susirinks. Matyt kol aš nevažiuoju, tai ir kiti

Nu, čia ne gimtadienis, chebryte, varykit,

Reik Girinuko valdas pagąsdint prieš šventes, o tai žuvies kaip ir pas Audrių tuoj nebeliks...