Labas rytas,

Čebai, jei grosi kasdien nors po kelias valandas, tikrai rezultatai greitai pasirodys. Perprasi akordų ėmimo techniką, ritmą. Svarbu negalvot kaip patį akordą paimt, nes ką gali grot, o dar ir dainos žodžius įterpt, kai akordų nesurenki, jau apie ritmą nekalbu. Turi laiko ir dėliok akordus ir nereik tu dainų dar. Aišku smagiau, kai konkrečią dainą mokinies, bet turi mokėt užmerktomis akimis akordus imt, tada bus lengva kitur.

Dainų užrašų turiu, tik seni jie kaip mano gyvenimas.

Dainos senos, rinktos mūsų pačių, perklausant dar juostinius magus...

Atvirkščiai, aš dabar tik internete ieškočiau dainų akordų.

Supper sudėta viskas, žodžiai tikslūs. Aišku yra dainų su labai sudėtingais akordais, kurių net ir seniai grojantis iškart nepaims, bet pvz, tokią mūsų mėgstamą dainą "Žemyn upe", ar "Hiperbolės" dainų, galima rasti net kelis akordų variantus tai pačiai dainai. Na, su tais variantais tai juk pats ko gero žinai, kad gali pagal savo balsą tuos akordus žeminti, ar aukštinti, t.y. keisti tonacijas - keisis ir akordai.

Gamas ir oktavas pastudijuok.

Su F, B ir pan...ir aš patikėk kiek vargau. Kietas riešutėlis, o dar jei stygas kietas užsidedi...

Dar ir dabar, ilgiau negrojus, tie akordai riešą pakerta, bet stygas užspaust privalai. Kitas variantas gali juos apeit - susižemink į "E" ir grosi be vargo.

tik vistiek kurioj vietoj tas F išlys...Kankinkis, kol ant smiliaus bus "mozoliai", tuomet bus

Jei kokios dainos konkrečios reikia parašyk, pakopinsiu ir atsiųsiu, bet pirma nueik į >
http://www.akordai.org/ Turėtum ten viską rast.

Jaučiu reiks į privatą mums Čebai lįst, o tai tos "pamokos" daugiau niekam nereikalingos...sorry, chebryte.