danilas parašė:
Pernai buvau panašioje situacijoje

Bendradarbės vyrui prie -20 nusėdo Focus'e akumas - važiuoju gelbėt į miškus, nes anas slidinėt atvažiavęs. Bandysime užtraukti. Kuičiamės priekyje ir taip, ir taip - nu niekaip nerandame, kur ten tvirtint buksyrą

O ir ant žemės tik biškį atsigulus - iškart šaltis rakina, baisu ligą pasigaut, tad nusprendžiam ilgai prie priekio nesikuisti - forduką užtempsime atbulą. Kadangi tas vyras turi su regėjimu problemų - už fordo vairo sėdžiu aš, o jis sėda į maniškę auto, prisikabina mane atbulą ir tempia. Aš tai tokį pavojingą tempimą suprantu taip, kad reikia važiuoti lėtai ir užteks patempti max 20 metrų, kad užsikurtų

Pasirodo, mes suprantame situaciją skirtingai

Išvažiavome į asfaltuotą kelią, sėdžiu įsikirtęs į vairą ir su baime stebiu, kaip spidometro rodyklė kyla iki 40 km/h, iki 50, paskui 60... Menkiausias kryptelėjimas - ir iškart numainosiu griovin

Užmyniau ant stabdžių - nestoja, baisu griežčiau stabdyti, užlipau ant signalo - tempėjui nė motais, turbūt nemokėjo prisitildyti muzikos grotuvo, kurį kaip tyčia buvau palikęs "ant vatų"

Pro langą mosikuoju ranka - 0 dėmesio

Šaltam prakaite pravažiavom kokį pusė kilometro, į vairą įleidau nagus kaip priklauso, sekundės išsitęsė ilgai, ilgaiiiiii... Galų gale jis susiprotėjo sustoti pasižiūrėti, kaip man sekasi

Čia kaip tuose juokinguose filmukuose - nebandykit to pakartoti namuose