SIGUTIS parašė:
Va radau neblogą variantą, A- 6 dyzeliukas, galvoju pirkti.Ką manote.Kaina litais ~2200lt.
[/URLNe daug tenusimanau, bet nemazai masinu jau esu turejas, tai nori nenori susiduri su paieskom, komentarais,forumu skaitymais ir pan. Metus pats pravazinejau su audi..tiesa ne a6.nors pagrindas viskas tas pats, tik dizainas ir pakaba kitokia. Pasidomek del 2.5 varikliu, atsimenu, kad yra dvi ju rusys-berods 110 ir 132kw, (beja kuro imdavo vidurkis apie 8-9l. taciau automatas, quattro ir masiniukas sunkesnis uz a6 (beveik 2.5t. svere). tai to silpnesnio man nesiule jokiais budais variklio! KAi ziurejau passta, sake imk tik 1.9 t
dik ekonomiskas ir t.t. bet toki rasti nenudrozta,tas pats kas karosu zukle ziema.antras dalykas-vaziuokle, ji yra aliuminine jei gerai pamenu ir pakankamai nepatvari. kaimynas a4 pardavinejo, kaip tik masinos ieskojau, pradjeau klasineti..atsakmas buvo tik vienas-net neklausinek, kaip kaimynui neparduosiu, nes uzsiknisi su vaziuokles remontais. gal jis ir teisus,nes audi panasi vaziuokle kaip pas passatus kuri irgi turejau,tai tikrai vaziuokle pavazinejus sunkeliais ilgai nelaikydavo.del aptarnavimo, pats mastyk, ka pigiau kainuos tvarkyti, ar 6 cilindrus 2.5 ar 4 1.9.
Beja, passata,dvi audi, pora mazdu, ir dabar trecia mondo.nes kas liecia universalus didelio pasirinkimo nera, o mendeo, savo komforto, dydzio, prieziuros kainos, kokybes ir kainos santykiu..yra per daug nupiginta masina. kas mate mano pilkaja mondeo..nupirkau uz 8600lt. daugiau nei puse metu jau, ir tik smulkus gedimai, pataisomi pacio, jei rankos is si.. nedygsta. taip kad siulyciau pasidairyti platesni spektra masinu, nes daznai uz tokais kaip audi, passat permokame vien uz varda.. paziurek i skoda...vaziuokle, salonas kaip passato, tik kebulas ir vardas kitas...o ant kiek zenkliai skoda pigesne