• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-28 19:11 #8579

• darkar
  • darkar avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 112
  • Gauta padėkų: 22
Duju bakas zapaskes vietoj, ir nemaza " bosavyko" deze :)
Paskutinis taisymas: 2011-02-28 19:12 nuo darkar.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-28 19:14 #8582

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Niekaip nesuprantu,prie ko čia ta zapaskė?Tema apie žuvį,o jūs apie padangas rašot.Nepasisekė žmogeliui,padangą pradūrė,pasiguodė ir liuks,ar būtina dabar už tai temą teršti?Galvojau naują info rasiu,o čia pasirodo :no: Neužpykit,bet tai tinklapio nepuošia.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-28 19:27 #8585

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Dolcas parašė:
Niekaip nesuprantu,prie ko čia ta zapaskė?Tema apie žuvį,o jūs apie padangas rašot.Nepasisekė žmogeliui,padangą pradūrė,pasiguodė ir liuks,ar būtina dabar už tai temą teršti?Galvojau naują info rasiu,o čia pasirodo :no: Neužpykit,bet tai tinklapio nepuošia.
Nesinervuok dolcai, viskaslabai greit modero ranka patvrkoma..tik sast ir cgebrikes minijos temoje nebera apie zapaskes :uj:
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-28 19:53 #8589

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Aš Čebai ir nesinervuoju,tik labai jau negražiai gaunasi,kai kiti skaito.Jums vargas,mums neįdomu,o kad prirašome ne į temą,tai manau tikrai netyčia.Aš irgi būna ne į temą parašau,nors labai jau stengiuosi žiūrėti kur ir ką rašau.Šiaip gerbiamieji tikrai stenkitės parašyti tai,kas aktualu būtent toje temoje,apie ką kalba.Patys puikiai žinome,kad visi žvejų tinklapiai užteršti visokiom nesąmonėm,todėl nors vieną tinklapį padarome visiems įdomų ir naudingą.Jei jau norite išsilieti,ar tai pašiepti,tai darykime tai per blevyzgas ar tai privatą.Tas kas norės gauti kažkokios info,į blevyzgas nelys,o mes patys galime vienas kitam visokias nesąmones rašinėti ir viskas čia :good: Nepriimkit asmeniškai,bet nafiga kažkas turi kėlinėti ir vargti,juk kažkada ir moderiams tas atsibos,be to juk kiekvieną žinutę reikia perskaityti ir spręsti,vieta jai čia ar ne.Belieka moderiam palinkėti kantrybės,aš tai tikrai ilgai neištverčiau.Kadangi čia blevyzgos,tai ir rašau ką noriu,o kas nepatenkintas,tai čia manau jau pykti ant manęs labai nereikėtų,o jei ir pykstate,tai man didelis DZIN.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-28 20:13 #8591

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
Patikek, siai dienai, jau as visu zinuciu ir temu nebeskaitau, neduok die dar kokia para nebuni pasijunges :D aktyvumas tikrai nemazas, tad viska perskaityti o dar jei gilintis, nera tiek laiko. nebeskaitau temu su visoiais mikro masalais, eseriu zvejyba lydekos ir pan, nes man tai neaktualu visiskai, kam aktualu,tas skaito is moderu ir ten prikisa savo tvarkdario ranka, as kisu ten, kur skaitau ir kas man aktualu, taip kad kartais gaunasi naturalus pasiskirstymas tarp moderu ir moderuojamu teu, juk pvz Audriui yra aktualu mikro masalai ir pan, Lydekai, aktualu dar kazkas, man aktualiau tik mano rajono vandens telkiniai..kaip ir gamta sudelioja viska i savo vietas..jei yra misko sanitarai, reiskia yra ir ligoniai :cheer:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-28 20:23 #8592

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6133
  • Gauta padėkų: 8980
Gražiai tu čia Čebai susakiai. Buvom palnave pasiskirstyti prižiūrimas temas bet tikrai kažkaip viskas savaime susidėlioja į savas vietas. Tu daugiau pajūrinėmis temomis domiesi ir jas peržiūri, lydeka bendrasias temas varto, na o man kaip išeina. Kartais vakare perverčiu visas tą diena parašytas ir beveik viską perskaitau, kartais tik pačias naujausias permetu akimis. Nėra tiek laiko nuolat viską stebėti, yra juk darbas, namai šeima ir tt, bet kol kas manau sekasi tvarkytis neblogai, o ir forumiečiams galima padėkoti už supratimą, kad tikrai stengiasi išlaikyti patys tvarką. Šaunu,- tai didžiausiai JŪSŲ pagalba mums moderiukams :good: :labas: :bye:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-28 20:38 #8596

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Tai dabar jūs taip šnekat,kai dalyvių tik 350 ir rašančių gal 20.Jei mes visi kad ir 20 pradėsime rašyti bet kur ir bet kaip,tai ir tas jūsų pasiskirstymas negelbės.Tinklapis turi turėti savo veidą ir norėtųsi čia apsilankius gauti konkrečios info.Jūs moderiai darykite kaip norite,bet be mūsų pačių supratimo ir noro nieko nesigaus.Randuosi šiame tinklapyje praktiškai nuo jo gimimo ir tikrai patenkintas.Reiškiu savo nuomone,bandau patarti,tikrai nemažai rašinėju ir dar nei karto nebuvau apjuodintas.Manau tai kol kas vienintelis žvejų tinklapis kur dar kažkokia tvarka yra.Kaip bežiūrėtum,kokius moderius berinktum,viskas priklauso nuo mūsų visų.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-28 20:50 #8603

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
Dolcas parašė:
Tai dabar jūs taip šnekat,kai dalyvių tik 350 ir rašančių gal 20.Jei mes visi kad ir 20 pradėsime rašyti bet kur ir bet kaip,tai ir tas jūsų pasiskirstymas negelbės.Tinklapis turi turėti savo veidą ir norėtųsi čia apsilankius gauti konkrečios info.Jūs moderiai darykite kaip norite,bet be mūsų pačių supratimo ir noro nieko nesigaus.Randuosi šiame tinklapyje praktiškai nuo jo gimimo ir tikrai patenkintas.Reiškiu savo nuomone,bandau patarti,tikrai nemažai rašinėju ir dar nei karto nebuvau apjuodintas.Manau tai kol kas vienintelis žvejų tinklapis kur dar kažkokia tvarka yra.Kaip bežiūrėtum,kokius moderius berinktum,viskas priklauso nuo mūsų visų.
Faktas kaip blynas, Dolcai, todel visiems ir sakom dideli ACIU uz supratinguma ir tvarka cia, visi uz viena, vienas uz visus ;)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-28 20:51 #8604

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
O aš nieko netvarkau ir nekėlioju, nes žinau, kad kiti sukels kur reikia :D Aš užsiimu kitais tinklapio klausimais. Tiesa manau reiktų dar kelių moderų ir suskirstyti kategorijas, kas kur ką moderuoja. Ok bėgu iš šios temos :D Aktyvių daug nėra, bet skaitančių tikrai nemažai :)
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-28 21:13 #8610

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
B) Ot, baisios čia problemos - vienam, kitam baną, o Taduks girneles "patvarko" su samteliu ir ramu forume. :D Meet'e apdovanojimai :balius: ir vėl Mir Družba, Balalaika....:uj: :uj: :uj:
Paskutinis taisymas: 2011-02-28 21:13 nuo Dalius. Kaunas.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-28 21:39 #8615

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Pažiūrėjau,41 prisijungęs.Tyli,skaito,nerašo.Aha,velnių daviau,tai dabar bijo ne į temą parašyti :uj: Jei kuris bandysit tinklapį teršti,tai per privatą taip prirašysiu,kad mažai nepasirodys :cha:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-28 21:44 #8616

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6133
  • Gauta padėkų: 8980
Dolcai, prašytume truputi pagarbos tiems kurie nėra įsijungia į aktyvias diskusijas ir tik skaito. Po tokių pasisakymų jiems tikrai gali praeiti noras iš vis kada nors čia rašyti.
Paskutinis taisymas: 2011-02-28 21:45 nuo AudriusM.
Jums padėkojo šie nariai: samir

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-28 21:54 #8617

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Atsiprašau jei kas ne taip,šiaip aš kaip tik norėjau kitus dalyvius išjudinti.Suprantu,kad ne visi turi noro rašyti,bet juk čia žvejų tinklapis,ir pabendrauti norisi.Ką man dabar daryti,jei nemiga kankina?Dar sykį atsiprašau.
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-02-28 22:31 #8620

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Žiūriu,daug kam nepatiko mano pastebėjimai.Patys teršiat temas ir patys liekate nepatenkinti.Matyt teks ir man,kaip Daliui biški pailsėti.Tikrai nei vieno nenorėjau nei įžeisti,ar tai dar kažką ne taip parašyti,bet matau,kad kažkas čia ne taip.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-03-01 05:33 #8621

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Dolcas parašė:
Žiūriu,daug kam nepatiko mano pastebėjimai.Patys teršiat temas ir patys liekate nepatenkinti.Matyt teks ir man,kaip Daliui biški pailsėti.Tikrai nei vieno nenorėjau nei įžeisti,ar tai dar kažką ne taip parašyti,bet matau,kad kažkas čia ne taip.
Jo Daliau, tavo aktyvumas šiais klausimais tikrai nemenkas, net moderatoriai kartais lieka antram plane... :cha: :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-03-01 05:33 #8622

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Dolcas parašė:
Dolcai, viskas yra OK , o kai mane nemiga kankina įkalu :alus: ir tada vėl bandau miegoti ;)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-03-01 06:18 #8630

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
Labas rytas, brolyčiai,:labas:
Kaune apie -10 :uj: ir jau šaltis manau lenda į pavėsį, nes vakar eidamas į darbą jau pakelėje sutikau pirmą pavasario ženklą - vingiuojančius žemyn upelius. Na, tiesa, jie dar visai bejėgiai, bet tuoj jie įgaus didesnes pajėgas, nes ant saulutės jau galima atsisegus paltą vaikščiot. :good:
Tos saulėtos dienos labai pakelia nuotaiką. :cooll: Tik matau ne visiems.
Va, Dolcas guli "gorem ubityj"... :(Dolcas parašė:
Manau, Daliuks, čia tavo pastebėjimai nei prie ko. Teisingi jie. Nereik temų šiukšlint. Visi tai žinom. Tik matai pokalbio metu netyčia žodelis po žodelio ir išlenda nuoroda link Blevyzgų...:cooll: Na, čia nuo to nieks neapsaugotas ir baubo firminiu posakiu - Kūū čia padarysi. :cooll: Moderams respektuks. Mes jų atsiprašyt galim iš anksto, nes nors ir labai stengiamės to neišvengsim... :blush:
Tavo, Dolcai bėda manau kitur. Kaip čia tau švelniau pasakyt...matai net renku žodžius, nes nesinoriu įžeist tavys - čia virtuali erdvė, o ne gyvas pokalbis. Prie to labai sunku priprast, jei anksčiau neteko juose dalyvaut. Manau per griežtas tavo pastabų tonas. :evil: Kai pasakai atrodo, kad tu čia įstaigos vadovas ir visi nusimovę kelnes laukiam diržiuko. :S Čia taip negali, nes žmogus pasijunta prieš visą auditoriją kaip mokinys prieš klasę. Tam tavo "auklėjamajam" lieka mažytis - "nu, ot niekšelis..." o tai jau kraunasi viš tavo galvos š...kruvytė, kuri ima vieną gražia dieną ir bum...nu tau nepasisekė bum buvo vakare...:nu: Norom nenorom imies modero posto. Tik ten patikėk oi, ne pyragai. Buvau žinau. Palik tą darbą Lydekiui jis nors šauniką turi ir šiaip moka sutvarkyt tuos, kas blogai rikuojasi. :cha:
O tu niekur nelįsk į pogrindį, savęs nebausk, nes tylėt irgi - oi, kokia kančia. Čia iš savo praktikos varau. B) Suminkštink kreipinio toną ir toliau bendrausi no problem. :good:
Nepyk už moralą... jis tikrai draugiškas...neatsisveikinu :labas: :) Čia matyt tave tavo reputacija išvedė iš pusiausvyros. Sakiau nepapirkinėk Kėdainių. :balius: Nieko šaltas dušas čia visiems neišvengiamas, o nuo jo dar nei vienas nemirėm. Atlaikysi ir tu. svarbu suprast viską teisingai pagal ervę. :good:
Paskutinis taisymas: 2011-03-01 06:26 nuo Dalius. Kaunas.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-03-01 06:22 #8632

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Dolcas, nu tik nesugalvok pabėgti.Kas nutiko, mažiau kreip dėmesį.Va, aš sužinojau, kad nesu plūdininkas ir nieko - nenumiriau, išgyvenau :yes: o tu dėl kaž kokių smulkmenų gruziniesi.O moderai turi ne už kitus geriau matytis ar ne, bet daryti tvarką forume.Tik va jų pajėgos mažos.Chrustikas teisus - reiktų bent poro moderų dar kaip minimum.Sakau abu Daliai gal galetų prisidėti dar?Vyrai, ką manote jei dėl bendro reikalo?Ar apsiimtumėte.Beto moderai ne temomis turėtų skirstytis, o bendrai kartu tvarkyti vis forum.Chrustikai, pagalvok dėl šitų dviejų kandidatūrų, o vyrai manau tikrai neatsisakys padėti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-03-01 06:48 #8634

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Nu kūū B) , nu jūs čia ir prirašėt, nebūk žmogus porą dienų užsukęs, tai nei pradžios nei galo neina surasti.Žiū Klausučių ūlitėlę nusiaubėt, su česnakine manke visą žuvį ištručinot, nu ir kur Jurbarko GA žiūri. :lol: :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-03-01 06:58 #8636

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
Dėkui, Siguti, už pasitikėjimą, bet gal susilaikysiu nuo modero posto. Yra žymiai vertingesnių kandidatų ir tikrų žvejų...Aš savo balsą atiduočiau Aručiui - puikus žvejas, tolerantiškas žmogus. :good: Dolcas, jei pasikeis savo "vidinio balso" nustatymus, gal ir galėtų moderuot, bet mano nuomone jis vertingesnis kaip konsultantas. Gal patys moderai išreikštų savo pageidavimus dėl kandidatų ir, apskritai, dėl kitų moderų būtinumo . Jiems juk bet ko imti irgi nesinorės, nes reiks kartu dirbti. Mano nuomone, jie puikiai susitvarko tryse, nebent liks dviese, nes kiek suprantu po paskutinių Čebo postų, jis palieka kažkuriam laikui LT...:(
Va, va, Česlovas pasirodė :labas: Būk pasveikints. :clap: Po medžioklių švenčių visas žvalus ir nenušautas nei fejerverko nei medžiotojų matyt karo nežaidėt ir gera :drink: iš savo firminio kraniuko pilsteis? :uj: Baubas būk moderu, a? Tavo nikas tam labai liuks, ir žmogus tu teisingas - vienas įspėjimas - du lavonai. :lol:
Paskutinis taisymas: 2011-03-01 07:05 nuo Dalius. Kaunas.
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.060 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top