Labas rytas, brolyčiai,

Kaune apie -10

ir jau šaltis manau lenda į pavėsį, nes vakar eidamas į darbą jau pakelėje sutikau pirmą pavasario ženklą - vingiuojančius žemyn upelius. Na, tiesa, jie dar visai bejėgiai, bet tuoj jie įgaus didesnes pajėgas, nes ant saulutės jau galima atsisegus paltą vaikščiot.

Tos saulėtos dienos labai pakelia nuotaiką.

Tik matau ne visiems.
Va, Dolcas guli "gorem ubityj"...
Dolcas parašė:
Žiūriu,daug kam nepatiko mano pastebėjimai.Patys teršiat temas ir patys liekate nepatenkinti.Matyt teks ir man,kaip Daliui biški pailsėti.Tikrai nei vieno nenorėjau nei įžeisti,ar tai dar kažką ne taip parašyti,bet matau,kad kažkas čia ne taip.
Manau, Daliuks, čia tavo pastebėjimai nei prie ko. Teisingi jie. Nereik temų šiukšlint. Visi tai žinom. Tik matai pokalbio metu netyčia žodelis po žodelio ir išlenda nuoroda link Blevyzgų...

Na, čia nuo to nieks neapsaugotas ir baubo firminiu posakiu - Kūū čia padarysi.

Moderams respektuks. Mes jų atsiprašyt galim iš anksto, nes nors ir labai stengiamės to neišvengsim...

Tavo, Dolcai bėda manau kitur. Kaip čia tau švelniau pasakyt...matai net renku žodžius, nes nesinoriu įžeist tavys - čia virtuali erdvė, o ne gyvas pokalbis. Prie to labai sunku priprast, jei anksčiau neteko juose dalyvaut. Manau per griežtas tavo pastabų tonas.

Kai pasakai atrodo, kad tu čia įstaigos vadovas ir visi nusimovę kelnes laukiam diržiuko.

Čia taip negali, nes žmogus pasijunta prieš visą auditoriją kaip mokinys prieš klasę. Tam tavo "auklėjamajam" lieka mažytis - "nu, ot niekšelis..." o tai jau kraunasi viš tavo galvos š...kruvytė, kuri ima vieną gražia dieną ir bum...nu tau nepasisekė bum buvo vakare...

Norom nenorom imies modero posto. Tik ten patikėk oi, ne pyragai. Buvau žinau. Palik tą darbą Lydekiui jis nors šauniką turi ir šiaip moka sutvarkyt tuos, kas blogai rikuojasi.

O tu niekur nelįsk į pogrindį, savęs nebausk, nes tylėt irgi - oi, kokia kančia. Čia iš savo praktikos varau.

Suminkštink kreipinio toną ir toliau bendrausi no problem.

Nepyk už moralą... jis tikrai draugiškas...neatsisveikinu

Čia matyt tave tavo reputacija išvedė iš pusiausvyros. Sakiau nepapirkinėk Kėdainių.

Nieko šaltas dušas čia visiems neišvengiamas, o nuo jo dar nei vienas nemirėm. Atlaikysi ir tu. svarbu suprast viską teisingai pagal ervę.