Nezinau,kur rasyt,todel,gal parasysiu cia,juk tam nekursi naujos temoS,
Tai va,suplanavom si savaitgali Kupiskio marias sturmuot,su nakvyne.Isvykom sestadieni ryte,vietoj buvom apie 11 val,nes reikejo ir apsipirkt ir bilietukus isigyt.Vandens telkinys bent man nezinomas,todel buvo idomu,kas laukia.Sako maros net 17 km ilgio,aisku neplacios,bet ilgis ispudingas,Nuvykus i vieta issikraunam manta,pasiskirstom vietasir gerai nusiteie pradedam zvejyba.zvejot vykom keturiese,Simka,jo uosvis ir mano vyresnis sunus.Zvejoti buvo nuspresta dugninem meskerem.Uzsimaisom pasarus,sumetam meskeres ir laukiam.Pasirenku vieta tarp krumu
neilgai laukus pirmieji kibimai,nedideli karsiukai,kartais,net po du paimdavo
Kibo,gan normaliai,nors Simka sake,kad sendien kliovo ner.Taip bezvejojent atejo ir naktis,tikejausi nakti koki geresni placiasoni paimt ,bet deje

kaip sakova viltis daugelio motina

.Isauso rytas,taip nieko geresnio ir nepapuole,apie kokia 8 val staiga geras kliovas ,sargelis net prie meskeres prilipo.Kirtimas,zuvis duoda i sona jauciasi didesne,suprantu,kad ne karsis,tai kas tada

galvojau,kad starkis gali but,bet privedus prie graibsto bingo karosa,kurio svoris 1.5 kg,senai toki buvau paemes
taip daugiau nieko geresnio ir nepavyko pagaut,laikas krautis daiktus ir varyt namo.Aisku dar reiks kada aplankyt sitas vietas.
Nu ir pabaigai keletas laimikiu nuotrauku,tiesa buvau uzmetes starkiam ir porcija ir naktini slieka ,bet per vezius ju neimanoma gaudyt,veziu ten galybe,4 buvom pagave su meskere/
mano sio savaitgalio laimikiai,gaila,tikejausi didesniu,bet ka padarysi
ir sunaus laimikiai
Si karta tiek,laikas su smagia kompanija praleistas

dar ir vaikas pamokytas zvejot